Produktivitet, oppbevaring og kostnadsbesparelser: Hvorfor å jobbe hjemmefra fordeler ansatte og arbeidsgivere

Steve at My Wife Quit Her Job er ekspert på å selge fysiske produkter på nettet. Enten du har snødd hjemme eller legger deg på en strand, ikke hver dag ute på kontoret krever en hel fridag. Fordi de jobber på mange forskjellige felt, har lønn for virtuelle assistenter et bredt spekter - omtrent 25 000 til 75 000 dollar årlig, sier Christine Durst, som grunnla International Virtual Assistants Association og driver RatRaceRebellion. Hvis du ikke har noe imot å bruke telefonen og har et ønske om å hjelpe folk om det innebærer å løse et problem eller svare på viktige spørsmål, kan du vurdere å søke på en hjemmebasert kundeservicjobb. Her er en annen bonus: Når du har gjort det, vil du få dem forsikret. Jobber som ber deg legge ut annonser på nettet, stykke konvolutter eller montere produkter og håndverk hjemmefra, er sannsynligvis svindel.

For det første tilbyr ikke noen arbeidsgivere det fordi de vil at de ansatte skal være på kontoret for å bygge organisasjonskultur og en følelse av esprit de corps. Noen er 100% fjerntliggende. For den prisen håndskjermer FlexJobs hver jobb for å luke ut alt søppel, annonser og svindel.

Det finnes en rekke online veiledning nettsteder der ute, inkludert veileder.

Ansette hjemme-transkripsjonister. Shipt - Les Shipt Review - Få betalt for å være en personlig dagligvarebutikk. Du kan finne en jobb som tilbyr en komprimert arbeidsuke, hvor du kan jobbe fire lengre dager på kontoret og har en dag (vanligvis en fredag) fri. Det er jobber på alle nivåer inkludert toppledelsesroller. Når du vurderer muligheten for telekommunikasjon, kan du vurdere forholdene i selskapet ditt, så vel som rollen og posisjonen til personen som sender forespørselen. Den beste delen?

I produktbasert virksomhet selger du en håndgripelig vare, for eksempel gavekurver, håndverksvarer eller en oppfinnelse du har laget. Rover - Les Rover Review - Du kan jobbe hjemme (eller noen andres, avhengig av den spesifikke ordningen du har satt opp med en klient) og dyrepass. Du kan alltid oppdatere preferansene dine i personvernsenteret. Skriv inn "ekstern" i posisjonsfeltet, og du får opp en liste med mer enn 2019 jobber som passer regningen.

Quicktate - Les Quicktate gjennomgang - Quicktate har lenge vært kjent for å ansette transkripsjonsbegynnere.

Hva Du Skal Gjøre Videre.

Dette vil også gjøre tilberedningen av maten enklere og kostnadene lavere siden du holder deg til en spesifikk matnisje. Hvis du er ute etter tekniske roller med gode fordeler, så start med dette selskapet. Det er rikelig med ekte arbeid hjemmearbeid som kan kreve et forhåndskjøp, men bruk litt ekstra tid på å prøve disse mulighetene. Nødvendig erfaring og kvalifikasjoner varierer, men gode datakunnskaper er alltid avgjørende. For eksempel vil Amazon Mechanical Turk betale deg for å gjøre lysforskning, behandle data og lokalisere bilder og videoer på nettet. Dette er en veldig vanskelig test å bestå, og jeg tror du må være minst en nivå 4-forfatter der for selv å kvalifisere deg til å ta den. Disse listene vil aldri inneholde sensitiv informasjon. Selskapet leverer tjenester på over 200 språk og dialekter.

Hvis det kan, forklar HR hvorfor det er og vær tydelig på hva du spør.

Virtuell Veileder

Du vil fortsatt motta informasjon fra Bonnier og dens forskjellige merker, men vi vil ikke dele adresseinformasjonen din med noen andre. Fortsatt er det så mange unike muligheter til å lande fjerntranskripsjonsarbeid. Slik skriver du et vinnende forslag fra hjemmet: Våre eiendommer kan inneholde egenutviklet målingsprogramvare fra Nielsen, som lar deg bidra til markedsundersøkelser, for eksempel Nielsen TV Ratings. Du kan velge å ikke gi oss personlig identifiserende informasjon. Merk at VoiceLog sysselsetter folk som uavhengige entreprenører, ikke som ansatte. “Utnytter stor datainnsikt, maskinlæring og kraftig automatisering, hjelper vi forbrukere, eiere av små bedrifter og selvstendig næringsdrivende å oppnå sine drømmer om velstand.

Dataregistrering

I dag kan de fleste av oss jobbe når som helst hvor vi befinner oss, så det er fornuftig at linjen begynner å bli uskarp mellom jobb og liv. Selskapet ansetter transkripsjonister for legitimt arbeid hjemmefra. Prøv å lage en YouTube-konto og filme deg selv og instruere andre om hvordan du gjør det du er dyktig til. Nybegynnere på dette feltet bør bruke litt tid på å lære seg de nødvendige programmeringsspråk, bygge egne nettsteder og tilby å gjøre noe pro bono-arbeid for å lage en profesjonell portefølje som vil tiltrekke seg betalende kunder. Hvordan tjene 500 dollar raskt i 2019 (realistisk), du kan betrakte dette som en onlinejobb hjemme, som kan gjøre at du kan tjene penger online uten investering. Slik finner du selskapene som lar deg jobbe hjemmefra - og finne balansen mellom arbeidsliv og liv. Du kan finne disse jobbene på sykehus og helsestasjoner og søke akkurat som du ville gjort for en tradisjonell sykepleierjobb. En nøyaktig og oppdatert liste over arbeid fra hjemmefirmaer er overraskende vanskelig å finne på nettet; Mens det er mange lister der ute, inkluderte de fleste av dem vi så på uriktig informasjon, døde lenker og svindelmuligheter. Noen arbeidsgivere gir tilgang til en annen fleksibel arbeidsordning når det ikke er mulig å jobbe.

Hvis du kan bevise det, kan du bevise det.

Tripadvisor

Bonnier samler bare inn personlig informasjon som er relevant for formålene den skal brukes til. ”Du kan også registrere deg på jobbvarsler der. Hvis du vil drive medisinsk koding eller fakturering, er det forskjellige organisasjoner som AHIMA, AAPC, NHA og NCCT som tilbyr sertifiseringer. Hilton tilbyr eksterne jobber i forskjellige profesjonelle felt i og rundt reise og gjestfrihet. Det kan hende du må søke, ta en brannsikkerhetssjekk av hjemmet ditt og gjennomføre visse treningstimer før du kan ta vare på barn i hjemmet. Selv om det er vanskelig å finne nøyaktig lønn for representanter for call center som jobber hjemme, Glassdoor. Du må ta en test for å bli listet opp her for å være kvalifisert til å ta arbeid, men det ser ikke ut som du trenger å ha tidligere erfaring. Noen typer personlig informasjon vil ALDRI bli forespurt eller samlet inn, for eksempel informasjon om din rase eller etniske opprinnelse, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, religiøs tro, helse, sexliv eller seksuell legning.

I stedet for å bla gjennom dusinvis (om ikke hundrevis) av tilfeldige stillinger, kan du bruke nøkkelord for å redigere søket ditt. I følge BLS kan utsiktene til jobb være best for reisebyråer som tilbyr kompetanse i visse regioner i verden, har erfaring med å planlegge turer eller opplevelser, eller som fokuserer på gruppereiser. Et av de mest robuste jobbtavlene du kan finne, henter faktisk data fra hele internett og over hele verden for å samle jobber. Detaljer om hva som kreves av de ansatte i arbeidene dine hjemmefra. Trenger vi til og med å beskrive denne?

Cactus er et globalt medisinsk kommunikasjonsselskap.

Og selv om du ikke trenger å ha en ekstra telefonlinje for denne jobben, anbefales det. Det ser ut til å være noen få teorier for denne hjerteskiftet om fjernarbeid: Tidligere kundeserviceopplevelse er ikke et must, men er ønskelig. Overvåk ytelses- og tilfredshetsnivåene i prøveperioden, og avbryt ordningen hvis du eller den eksterne arbeideren underpresterer at du føler deg ukomfortabel. Dette arbeidet kan gå raskt. Så fra begynnelsen av er det viktig å innse at du ikke kan kreve telekommunikasjonsrettigheter. Det har også vært enkelt for oss å samarbeide med kunder fra hele verden fordi vi har et teammedlem i en tidssone som er praktisk for å kommunisere med de fleste kunder. Selskapet som opprettet skatteprogram TurboTax og forretningsprogramvaren QuickBooks, har mer enn 8 300 ansatte over hele verden og er kåret av Fortune som et av de beste selskapene som har jobbet i 16 år på rad.