Sikkerhet

3 milliarder i salg hvert år. Heltids- og deltidsstillinger som krever at du fysisk er på et kontor, utfases og blir mindre relevante. Da er dette jobben for deg, som du kan gjøre i komforten av ditt eget hjem! Finne de riktige frilansjobbsidene som viser eksterne jobber og identifisere de rette selskapene å følge på disse nettstedene.

På toppen av et gjennomsnittlig årlig inntekt på kr60 000, kan låneansvarlige også ta hjem opptil 2% provisjon for hvert lukket lån.

Selv om dette bare er ekstra penger eller vanlige Amazon-gavekoder, er det mange oppgaver du kan gjøre for å tjene daglig - alt fra betalte undersøkelser til å se videoer. Du må ha en minimum skrivehastighet på 60wpm, og de bruker bare i USA. Med mange virtuelle kontorer som blir satt opp, kan til og med lederstillinger gjøres hjemmefra.

Du får intervjuer ved å klikke "ja, jeg er interessert" og ved å legge igjen en liten lapp til ansettelsesansvarlig. Og du kan ikke påvirke andre under dekke av intellektualisme. Denne vokser i popularitet! Hvis du hater å være i kundesuksess på kontoret, vil du sannsynligvis hater å være i kundesuksess også hjemme. De har to stillinger - en som krever bil og en som ikke gjør det. Du kan prøve ut Thinkific (min anbefaling om den beste online kursplattformen) for å hjelpe deg med å lage leksjoner og dele dem med en stor målgruppe.

  • Med sine hundrevis av åpne roller som spenner fra webutvikling, til design, markedsføring, salg, kundeservice, markedsføring på sosiale medier og mer, er det noe for enhver smak på denne eksterne jobbplattformen.
  • Jeg har delt ned noen mer spesialiserte ressurser for deg nedenfor.
  • Når du begynner å oppnå dem, vil du føle deg produktiv og lykkelig i karrieren din - og du vil være et skritt nærmere å oppnå din egen balanse mellom arbeid og liv.
  • Med hovedkontor i Indianapolis, er Anthem en av de beste leverandørene av helseforsikringer i U.
  • Du må mestre de populære verktøyene som Adobe Illustrator, Photoshop og mer, men når du først gjør det, er inntjeningspotensialet ditt uendelig siden det er et marked for alle slags kunstverk på nettet.
  • Mens alle selskaper på denne siden antas å være legitime, har de bare blitt sjekket, noe som betyr at jeg gjorde et raskt søk for å se om det var noen negative anmeldelser eller rangeringer.

Fotograf/Videograf

Du kan søke om å lære fra hvor som helst i verden gjennom dette selskapet. Blogginntekt er notorisk vanskelig å forutsi, og svinger veldig fra en måned til en annen, spesielt når du først starter. Oppriktig, kr14. Men du trenger ikke å handle i din betydelige lønnsslipp for større fleksibilitet. Lønnen er rundt kr9- kr11 per time for nybegynnere. For å hjelpe deg i gang har vi laget et kurs som heter Tjen mer skriving som beskriver de nøyaktige trinnene du kan ta for å begynne å tjene penger raskt. Store gaveroffiserer kan gjøre jobben sin hvor som helst. Alle de nettene du tilbrakte å blande drikke i stedet for å studere har lønnet seg!

Juvelene våre blendende, vårt samfunn av kvinner er fantastisk, og kompensasjonen vår er den beste i bransjen.

Livsstilsveileder

For i motsetning til regissører, kan en redaktør jobbe hvor som helst. Kanskje tar du vare på skrantende foreldre eller funksjonshemmede familiemedlemmer? Her er noen nettsteder som IKKE er bra for eksternt arbeid:

Merker leter stadig etter påvirkere som kan bidra til å spre bevisstheten om produktene sine. Evne til å skape, implementere og administrere prosesser for å oppnå fastsatte resultater i et arbeidsmiljø hjemme. Det første trinnet er å få et betalt domenenavn og WordPress-hosting.

Ingen kontor drama med fjernarbeid. Dette er et online arbeid hjemme stilling, så du vil ha følgende: Å jobbe hjemme er en drøm for mange, og takket være teknologi blir den drømmen til virkelighet for flere mennesker enn noen gang. Hvis du målretter mot lavere inntekt, kan du belaste 47 dollar per time, hvis du målretter mot høyere inntekt, kan du belaste 297 dollar per time eller mye mer. Crossover har for eksempel et kontinuerlig behov for QA-testere fra hele verden. Vi har for tiden mer enn 8000 hjemmebaserte ansatte som utfører et bredt spekter av funksjoner, inkludert: Betalingen er innen kr50 per time og kan gjøres 100% eksternt. Hvilken type jobb-hjemme-jobb leter du etter?

Aetna

Det er bare noen få selskaper som tilbyr eksterne posisjoner, relativt til det totale arbeidsmarkedet. Enten du ønsker å betale for familieutstyr eller interesserer deg for å tjene penger på penger, lar Peach deg tjene meningsfulle inntekter på dine vilkår, hvor som helst og når som helst. Utmerkede tidsstyrings- og administrative ferdigheter med stor oppmerksomhet på detaljer. Hvis du noen gang vil vite noe, kan du bare hoppe på Google, Bing eller en hvilken som helst annen søkemotor for å finne mer informasjon.

BroadPath Healthcare Solutions

Et gjennomsnitt på kr70 000 kan tjenes, men denne inntekten kan gå lavere eller høyere avhengig av erfaring og kompetanse. Innlegget ble opprinnelig publisert 20. oktober 2019. Innse at hvis noe høres for godt ut til å være sant, er det sannsynlig. Annonser og legg ut tjenestene dine på LinkedIn og på populære frilanserplattformer slik at klienter kan finne deg. Sosiale nettverk er et hott sted for fare hjemme eller hjemme. Hvis du er en (lisensiert) lærer, kan du nå begynne å undervise i klasser hjemmefra. Blogging er ikke en redaksjon til New York Times. Å skrive for nettet ligner på blogging, bortsett fra copyright av alt innholdet du lager, for eksempel ebøker, manualer, artikler, magasinfunksjoner, teknisk skriving, blogginnlegg og andre tekster vil bli gitt videre til klienten.

Selvfølgelig har de fleste bedriftseiere verken tid eller ferdigheter til å lage et nettsted som ser attraktivt ut og som er enkelt for kundene å bruke.

Lære Mer

Gå hit for å laste ned din kopi. Du trenger ikke å besøke hus for å veilede spillejobber lenger. Dette varierer betydelig og avhenger av hvor mye arbeid du er villig til å legge ned, men Jessica fra Selling-familien tjente over 100.000 dollar i overskudd etter sitt første år som en heltids Amazon-selger. Her er noen av de mest lukrative jobbrettene du kan vurdere pitching til: På grunn av den blomstrende populariteten til lyd og video, finner transkripsjonister arbeid på en rekke forskjellige måter. Disse stillingene er deltid og tilbyr en fleksibel timeplan.

Det kan høres skissert ut, men lærere selger kun leksjonsplaner til medlærere, som igjen bruker mindre tid på å forberede klassetimene i løpet av nedetiden. Å bli medisinsk transkripsjonist mens du suser og prøver å bygge din portefølje er ikke et dårlig alternativ. Jeg lover at ingen fra Basecamp tvang meg til å snakke om forretningsboka deres (og heller ikke betalte de meg), jeg fant nettopp boken for å gi god innsikt i å fungere eksternt. Søker telefoninnsamlere hjemme for å gjennomføre telefonintervjuer om en rekke fag, for eksempel utdanning, miljø, helse og transport. Kvaliteten på stillingen er god, men igjen, dette er et flott sted å lære om å jobbe eksternt. Du vil jobbe som redaktør for dette selskapet. Det er mange spesifikke områder å undervise fra engelsk til psykologi. I det første virksomhetsåret tjente Tuft & Needle over 1 million dollar i omsetning.

Frilansskriving er et veldig fleksibelt ikke-telefonalternativ. Få betalt hver måned via direkte innskudd. Chegg betaler veiledere 20 dollar i timen. Du må ha minst kr25 på kontoen din for å få betalt, og du kan velge mellom postkontroll, bankoverføring eller Paypal.

Journeys Store Manager

Og hvis du vurderer en spilleopplevelse også, er det jeg lærte nøklene til suksess. Å bli blogger er i motsetning til noen annen jobb hjemme-ved at du må dukke opp og bygge den selv. Hvordan blir du frilanser? De fleste klientselskaper krever at søkere gjennomgår en omfattende bakgrunn og kredittsjekk som vanligvis koster kr65. Betalingen varierer fra kr15 for enkle oppgaver til kr30 per time for mer komplekse oppgaver. Forsikre deg om at tonehøyden din ikke høres gjentatt ut. Å ta en ekstern jobb er nesten som å være en gründer, og motiverende sitater alene vil ikke gi deg drivstoff for alltid. Å være fysisk nær kolleger skaper mer mellommenneskelig kommunikasjon.

Programvaren gir språkopplæring på mer enn 30 språk. Hvis du vil begynne å tjene penger, kan du registrere deg i YouTubes partnerprogram slik at du kan tjene 1 til kr2 per 1000 visninger. Når det er sagt, ikke nøl med å ta kontakt hvis du oppdager feilinformasjon på listen vår. Derfor er det en vinn-vinn-situasjon for alle. Se for deg å få betalt for å plukke ut og sette sammen andres garderobe. For de som er heldige som har et talent med å skrive teknisk materiale, for eksempel programmering av tutorials, er det et veldig spesielt sted for deg i den elektroniske verdenen. Lukket teksting har sin opprinnelse i kringkastingsbransjen, der tekstene er plassert nederst på skjermen og viser seerne de eksakte ordene folk sier på skjermen.

Tekstforfatter

Med over 10 millioner studenter er dette en veldig legitim og populær online læringsplattform der veiledere lager ressurser, guider, videoer og svarer på studentspørsmål og får betalt for det. Nettsteder som Fiverr og 99 design kan hjelpe deg med å møte potensielle kunder som trenger tjenestene dine. Et bredt spekter av virksomheter trenger arbeidere å legge inn forskjellige data i systemene sine, enten dataene brukes til å spore inventar eller forsendelser, lage forretningsplaner eller måle ytelse eller ytelse. Mer enn 400 organisasjoner er avhengige av Liveops for å tilby pålitelig kundeservice, og selskapet er kjent for å ofte tilby legitime jobber hjemmefra. Dette er en versjon av et innlegg som opprinnelig ble publisert 14. september 2019 og oppdatert 20. mars 2019.

Det er ingen kalde ringer involvert. Du kan søke online på deres hjemmeside. Selvfølgelig må du demonstrere ferdighetene dine for å få noen pålitelige freelancing-spillejobber. Personalpersonell er tilgjengelig for spørsmål. Velg et nisjemarked og undersøk hvilke produkter som passer best for ditt marked og publikum. Som ansatt tar de også skatter ut av sjekken din.

Betalingen er per prosjekt og kan komme opp i kr30 per time. Jeg anbefaler også FlexJobs for å finne flere jobber for dataregistrering. Kliniske forskningskoordinatorer hjelper med å administrere operasjoner for kliniske studier. Det er aldri noen mangel på nettsteder som trenger å opprette, så nettutviklere fortsetter å være etterspurt. Med online utdanningsområdet eksploderer, er online veiledning jobber en flott måte å tjene penger hjemmefra. Deling er omsorgsfull! For å være konsulent er ikke din tekniske kunnskap alene nok.

Andre Jobber Hjemme Jobber å Vurdere

Deres spesialiteter inkluderer markedsføring, analyse, teknologi, rådgivning, økonomi og kundes livssyklusstyring. Rob opprettet et gratis verksted for å gjøre din lidenskap for å besøke sparsommelige butikker, hagesalg og loppemarkeder til en lønnsom videreselgende virksomhet - på så lite som 14 dager. Airbnb er en populær online plattform som kobler reisende med folk som leier ut plassen sin. Suksesshistorier, næringsdrivende kan tilby teknikker for å skanne potensielle aksjer. Vi har listet fordeler og ulemper ved å jobbe hjemmefra nedenfor. Arbeid hvor som helst: Opptjente provisjoner betales ukentlig uten behov for å føre varebeholdning. FlexJobs tilbyr leserne av The Work at Home Woman en eksklusiv rabatt på opptil 30 prosent avslag - bruk kampanjekode WAHWOMAN i kassen.

Transkripsjonsarbeid Hjemmefra

Det er også den beste måten å finne jevnlig arbeid uten å miste en jevn inntekt som frilanser. Supporting Strategies ble grunnlagt i 2019 og tilbyr outsourcede regnskapstjenester på forespørsel for små bedrifter. Husk at du ikke bare er en blogger, men en bedriftseier så tenker som en. Bestem hvor interessene dine ligger, og finn ut hvilke av disse hjemmebaserte jobbene (eller bedriftene) som kan passe godt for deg. Ogg sier at reisebyråer som spesialiserer seg på nisjereiser, for eksempel spesifikke destinasjoner for velstående kunder, har potensial til å tjene 100 000 dollar i året på å jobbe hjemmefra. Du kan velge tidsplan og tilgjengelighet gjennom Flex-appen.

En karriere som kundeservicerepresentant kan være rett opp i bakgaten. Du vil lære samtaleengelsk med dette selskapet. Det er akkurat som en tradisjonell call center-rolle, bare du kan gjøre alt fra datamaskinen din hjemme. Du har også muligheten til å tjene veiledningsbonuser. Betalingen er rundt kr15 per time. Når du finner en stillingsannonse du er interessert i, må du være nøye med å undersøke selskapet som ansetter. Hver uke gir jeg mange hjemmebaserte muligheter, videoopplæringsprogrammer og jobbledninger.