Hvordan tjene penger på nettet ved å selge bilder på Shutterstock

Lær om de beste typene bilder du kan ta, basert på hva som faktisk selger. 25 hvis solgt til en Crestock-abonnent. Å selge bildene dine på nettet er imidlertid en av få metoder som virkelig fungerer. Eller ha datamaskinen krasjer og utslett årene av bildene dine. Du er artisten. Dette nettstedet har over 110 millioner filer som tilbys, med nesten 100 000 flere lagt til hver dag. Tips om dagers aksjer, du trenger bare å ha ett godt prisaksjonsmønster som gjentas hver dag for å ha suksess som dagshandler. Selvfølgelig, hvis du ser på ting fra fotografens synspunkt, bør du absolutt gå for Macrostock:

De betalte medlemsplanene inkluderer fordeler som å annonsere tjenestene dine, slik at du kan finne flere muligheter til å tjene penger og en Adobe CC-plan.

Forsikre deg om at enheten fotograferer i størst mulig størrelse. Du kan dra nytte av denne muligheten ved å sende inn bildene dine her for å begynne å tjene 20% til 30% royalty hver gang en bruker laster ned bildet. Klikk her for å laste ned appen og lære mer om EyeEm. Uten markedsføring vil det ikke være salg. Dette kan være nyttig når det gjelder salg av arbeidene dine. Hvert selskap har en egen app som du kan bruke spesielt designet for å gjøre det enkelt for deg å ta bilder og laste dem opp til selskapets nettsted. Mange fotografer blir satt utenfor ideen om å selge bilder fra sin egen webside fordi de tror det innebærer et dyrt e-handelsnettsted og kompliserte betalingsportaler. 20 vellykkede hjemmebaserte forretningsidéer i india, hvis nettet var rundt da jeg var yngre, ville jeg brukt så mye tid på denne neste måten å tjene penger. Adobe tilbyr en pared-down versjon for fotografer til kr9.

Dette tillot meg å lære mye om teknikkene som kreves for å ta forskjellige typer fotografier, samt lære om utstyr og etterbehandling.

Hvordan Selger Jeg Arkivfotoer?

Det tredje alternativet er å ta midtveien. Minimum utbetaling er kr50, da trenger du en PayPal-konto eller Skrill. Shutterstock er ikke-eksklusivt, noe som betyr at du også kan selge innholdet du laster opp til Shutterstock. Dette ville være et flott alternativ for de menneskene som ønsker å begynne å selge bildene sine på nettet som en bedrift i stedet for bare en sidevink på grunn av kostnadene. 20 virkelige måter å tjene penger hjemme, eller du kan hente noen kunder og jobbe som frilans grafiker. Selv om slike nettsteder til tider har visse begrensninger, kan du komme raskt i gang. Mens mange fotografer begynner å selge arkivfotografering ved å liste opp bildene sine på et nettsted som dette, er det ulemper med denne tilnærmingen. Med bedre kameraer på smarttelefoner og den økende overkommelige prisen for digitale kameraer av høy kvalitet, har mange tatt opp fotografering som en hobby. Gå til fotograferingsarrangementer.

Hvis de velger bildet ditt, vil du få et kutt i gebyret de betaler. Når du har følgende, kan du markedsføre Shutterstock-porteføljen. Med depotet rundt 30 000 plugins, er det enklere enn noen gang å etablere en butikk for å selge ditt eget verk uten å ofre prestisjen for merkevaren din ved å selge på andre arkivfotograferingsnettsteder. Digital fotografering kan være lønnsomt! Det er fem nivåer som vist nedenfor: Vektorer og illustrasjoner: Fotobildesider inkludert Shutterstock, iStock og Adobe Stock er ikke eksklusive, noe som betyr at du kan legge ut bilder på flere nettsteder og hente ut penger på dem alle samtidig. Har du de første 1 000 dollar å investere? ikke engang tenke på aksjemarkedet. Som SmugMug-partner får du 15% provisjon på alle årsplaner og 85% av inntektene fra å selge bilder.

Bilder som har nyhetsverdi. TourPhotos er et knutepunkt for turistbilder fra forskjellige fotografer og reisende. Hvis bildene dine er mer kunstneriske enn det gjennomsnittlige lagerbildet, kan det være lurt å selge bildene dine på nettet som kunst. Disse bildeselgende nettstedene kan endelig gi fotograferingen din en erkjennelse av at den fortjener. Er bitcoin mining lønnsom eller verdt det i 2019? Kanskje du etter dette innlegget synes det er for vanskelig å selge bilder. Det er klart det er noen utfordringer å møte. Det viktige er at du ikke gir opp etter de første vanskene. Den selger bilder for så lite som kr35 per bilde for nettet fra Core Collection, som er royaltyfritt for kjøperen.

Den dekker i utgangspunktet alle områder av fotografering, og du kan enkelt skrive flere bøker om det.

Hvordan Komme I Gang

Dette kan faktisk bli en heltidsinntekt over tid. Du får tjue prosent av prisen som varierer fra kr1 - kr20/foto. Fotolia eid av Adobe Stock er en markedsplass for kjøp og salg på nettet for bilder, illustrasjoner og videoer. Hva det betyr å være en mikrofotograf. Som aksjefotograf trenger du ikke å finne kunder og kaste bort tiden din for markedsføring. Bedrifter og mennesker leter etter bilder på nettet for å kjøpe sine nettsteder, blogger, profiler på sosiale medier, brosjyrer, nyhetsbrev, visittkort eller til annen bruk. 42 legit måter å tjene penger hjemmefra i 2019, takket være nettsteder på markedet som KitSplit, har det aldri vært enklere å leie ut kamerautstyret ditt som bruker mer tid på å sitte i skapet ditt enn det gjør i feltet. Dette er bare en app som kan brukes på en Android-telefon eller en iPhone for å ta bilder og lagre dem på Clashot-serveren.

Disse tre bildene kom omtrent en uke inn i eksperimentet. Vanligvis kan du bare tjene øre for hvert solgte bilde eller hver nedlasting av bilder. Du vil alltid kunne overføre til en annen plattform eller til og med overføre til å selge bildene dine på ditt eget nettsted. Hvis du har en lidenskap for fotografering, riktig utstyr og en gründervisjon, har du allerede lurt på hvordan du kan tjene penger med fotografering. Etsy tillater til og med mindreårige på nettstedet forutsatt at de har en forelder eller verge som administrerer kontoen sin. Den mest grunnleggende abonnementsplanen er gratis, men du må betale 22 prosent i transaksjonsgebyr. De kan også ha retningslinjer for innsending av bilder til kommersiell eller redaksjonell bruk, noe som også er veldig viktig.