20 Selskaper Med Legitime Arbeidsplasser Fra Hjemmet

Merk at hvis du går frilansruten med noen av disse karrieremulighetene oppført ovenfor, kan du alltid forhandle om fordeler (eller tilsvarende beløp) før du signerer på den stiplede linjen. La meg være sløv: Bygg en Github-profil - Det er viktig å ha et personlig nettsted; programmerere bør ikke glemme å legge kodene sine på Github også. I tillegg til dette, hvis du er interessert i håndlagde ting, kan du selge produktene på Amazon Handmade. I noen tilfeller blir annonseplasseringer, navigasjonsmeny eller de nyeste oppdateringene på hver sosiale medieplattform evaluert. Hun tjener 78 000-156 000 dollar per år! 1940 Hovedkvarter: Som kundepleiespesialist vil du gi mennesker trygghet, håndtere innkommende samtaler, lytte til bekymringer og løse problemer.

I noen tilfeller kan chatbasert støtte bare kreve datamaskin, høyhastighetsinternett og akseptabel skrivehastighet. Transkriber konferansesamtaler mellom to og tre personer som diskuterer ulike emner fra legemidler, økonomisk planlegging, til oppdrett i Øst-Asia. Så hva venter du på?

Den gratis og omfattende listen tilbyr firmaprofiler, historikk om stillingsannonser, hovedkontorets lokasjoner og mer. Her er 5 engelske veilederselskaper som trenger deg for å lære engelsk online. En grafisk kunstner, som er klar med det visuelle, er et viktig element i å lage engasjerende innhold (online eller trykt) for bedrifter. Jeg har listet opp noen få steder du kan søke. For eksempel tilfelle av IT-prosjektledere, hvis viktigste jobb er å føre tilsyn med arbeidsoppgaver fra start til slutt. På dette gratis minikurset viser mange tiders scopist Linda Evenson deg hvordan du kan tjene en heltidsinntekt ved å jobbe bare deltid som scopist. Lønnen er avhengig av hva slags prosjekt du jobber med og din klient.

Arbeid eksternt med å ringe og fylle ut korte online skjemaer.

Du kan også registrere deg på dette GRATIS kurset som snakker om tips og strategier for å tjene opptil kr40000 per år som korrekturleser.

Hvis du vil være et vellykket hjemmebasert reisebyrå, er det best å jobbe i spesifikke markeder eller spesifikk nisje (for eksempel destinasjonsbryllup eller luksuriøs reise). De hjelper deg også med å lande kunder, slik at du kan finne arbeid i de første dagene. K12 er et annet alternativ for online læringsplass.

Skriveopplevelse er veldig nyttig, men det du virkelig trenger for å komme i gang er drivkraft, ambisjoner og muligheten til å finne en unik vinkel på hendelser som skjer hver dag. Disse eksterne mulighetene er 100% virtuelle og krever dyktige analytikere med tidligere erfaring med å arbeide med definerte fordeler. Turo vil sette din daglige pris i henhold til markedsprisen, eller du kan angi din egen pris og kjørelengde. Hvordan finne og slå klienter dine frilansetjenester - Er du lei av å lete etter klienter på Facebook-grupper og jobbtavler? Du kan søke “telemedisin” på jobbtavler (for eksempel denne på ZipRecruiter). Enkeltpersoner - Ja, til og med individer med et kodingsproblem ansetter freelance-kodere og programmerere fra tid til annen for å fikse et problem eller for å søke hjelp med leksene sine eller noe. For 30 år siden Hovedkvarter:

  • Lær hvordan du kommer i gang med medisinsk transkripsjon fra Janet Shaughnessy, som begynte å jobbe som medisinsk transkribent i 2019 og nå driver en medisinsk transkripsjonsvirksomhet.
  • Har du en bachelorgrad og bor i Westerville/Columbus Ohio-området?
  • Enten du har startet din egen blogg og spesialiteten din er nå å brainstorme ideer til blogginnlegg, skrive innhold, føre trafikk til en blogg, pressemeldinger eller produktbeskrivelser, finner du mange relevante eksterne jobber.
  • Det er en flott måte å bli kvitt rotet i huset og tjene hundre dollar eller mer hver måned.
  • I tillegg er stillingsannonser og jobbsøk ganske vanskelig, og jobbmulighetene blir mer konkurransedyktige.
  • I følge Glassdoor kan du forvente å tjene en grunnlønn mellom kr30.000 og kr40.000 per år for å starte.

Få Betalt For Online Forskning

Sodexo er et selskap som tilbyr outsourcing-tjenester i et bredt spekter av bransjer, som blant annet sport, helsevesen og bedriftsopplæring. Vel, her er et alternativ. Når du begynner å jobbe for SigTrack, betaler de deg via PayPal. Seks klassiske feil unge handelsmenn gjør, vel ja og nei. Hvis du ikke har flaks med Chegg Tutors, Tutor. Dusinvis av nettsteder viser stillinger for call-center-representanter, inkludert Upwork. Sørg for at dine online profiler (LinkedIn, GitHub, osv.) Og arbeidsporteføljer er oppdaterte før du søker via nettstedet deres, fordi du kobler dem alle sammen for å fullføre den elektroniske applikasjonen din for disse eksterne jobbene!

Elsker du bøker? Få betalt for å gjennomgå dem, opptil kr100 per anmeldelse

Det første du vil kreve som nettsteddesigner er en portefølje, og det starter med din egen webside. Computer- og IT-selskaper - som Appen og Lionbridge - hadde mer fjernvennlige stillinger enn noen annen type arbeidsgiver. Så jeg anbefaler deg å registrere deg på Skillshare. Williams-Sonoma er en spesialforhandler av hjemmeprodukter av høy kvalitet, inkludert kokebøker, avanserte gaver, møbler og mer.

Oppgitte ansatteytelser inkluderer helseforsikring, betalt avspasering og fleksibilitet i balanse mellom arbeidsliv og liv. De ansetter over hele verden, og lønnen er mellom kr0. Et ledende profesjonelt serviceselskap ansetter Cognizant Patient Advocates for å bli med i teamet deres i Warrensville Heights, Ohio. Du må vurdere hvilken alder eller nivå på engelsk du foretrekker å undervise til ikke-morsmål.

Hva liker du å lese om? Karusellhest: Vet du hvor mange blogger/nettsteder som blir lansert hver dag?

Her Er 15+ Av De Beste Hjemmearbeidene Med En Fleksibel Plan.

Men hvis du vil jobbe hjemme, må du undersøke mulighetene og utvikle ferdighetene som kreves for mange av disse jobbene. Bedrifter kan ansette deg for å legge inn data til et programvaresystem, overføre informasjon og oppdatere poster. Imidlertid, hvis du er seriøs med å starte high-end B2B-bloggen din og ønsker å tjene kr17 000 dollar på 90 dager (som jeg gjorde), så fortsett å lese. Hvis du har erfaring som regnskapsfører, kan du holde ferdighetene hjemme og jobbe eksternt. Kan revidere og gjennomføre ytelsesgjennomganger til nøkkelpersonell eller selve produktet når det er nødvendig. Disse bloggerne er mennesker som ikke har noen tidligere erfaring med blogging. Forsikre deg om at du abonnerer på adresselisten vår, da jeg ofte får selskaper som kontakter meg om tilgjengelige eksterne posisjoner de har, og jeg bare deler disse med abonnentene mine.

Når du har fått erfaring, kan du enkelt lade opp kr30-40 dollar i timen, noen ganger til og med kr60.

Bli Hjemme Mor Jobber

Dette språktjenesteselskapet tilbyr en rekke telefontjenester i tillegg til dokumentoversettelse og ekstern videotolkning. For det andre er inntekten din stabil, og du trenger ikke å bekymre deg for å skaffe deg arbeid eller klienter hver måned. Du får betalt for å teste ut både digitale og fysiske produkter.

”Du kan også registrere deg på jobbvarsler der. Google er den største arbeidsgiveren for slike jobber, men det er flere legitime selskaper som ansetter søkemotorevaluerere også. PowertoFlys oppgave er å matche talentfulle kvinner med fantastiske selskaper som verdsetter mangfold og inkludering - for gode eksterne jobber. Investere myter og de beste aksjene å investere i, det har nå utviklet seg til appformer, der vi regner med at det er veien å gå hit i stedet for å gå gjennom den offline måten (gjennom telefonsamtale med remisiers eller forhandler). På grunn av svindelen må du være forsiktig når du søker etter alternativer for arbeid hjemme og som bruker Google-navnet. Ta kontakt med potensielle kunder som aktivt leter etter plenpleietjenester (ingen forespørsler). Men de fleste av dem har ikke tid til å lage konsistent innhold for å dele og engasjere seg med publikum med jevne mellomrom. Det er en plattform hvor du kan lære en ny ferdighet til rimelige priser. Du vil jobbe som en virtuell assistent med Timeetc som håndterer admin, e-post, avtaleinnstilling og andre oppgaver.

Å bli motestylist er en drøm for mange. Cactus er et globalt medisinsk kommunikasjonsselskap. Mange regnskapsmetoder ansetter bokførere, og eiere av små bedrifter legger ofte ut bøkene sine til noen andre.

Rediger Filer Hjemme

Mens noen kan søke om å være lærer, er Chegg veldig studievennlig, noe som gjør dette til en flott mulighet til å tjene penger som studenter. Jo mer du skriver, jo mer tjener du og desto nærmere går du mot å plante frøene for en frilansvirksomhet for deg selv underveis! I dette øyeblikkelige tilfredsstillelsessamfunnet vi lever i, er resultatene med høy innvirkning nøyaktig hva folk leter etter! Hvis du har stil for grafisk design, men ikke er kjent med Adobe-programmer, kan du fullføre veiledninger gratis og til og med bestå sertifiseringer.

Dataregistrering er et vanlig fleksibelt arbeid hjemmefra til start på inngangsnivå. Dette er et veldig legitimt selskap som ansetter for arbeid fra hjemmeoppføringsjobber. Det er stor etterspørsel ettersom alt beveger seg digitalt.

Måltidsplanlegger

Når det er sagt, betyr dette også at du vil få enorme muligheter fra kunder over hele verden, og kontrollere lønnsgraden din. Hvis du ikke er interessert i en så ambisiøs jobb som å lære engelsk til noen halvveis over hele kloden, kan veiledning være et bedre alternativ for deg. Lønnen er forskjellig for begge stillingene. Dessuten er det ikke vanskeligere å få jobber som frilanser enn å få en vanlig jobb.

I noen jobber kan arbeidsgiveren skaffe en datamaskin og en telefon, men dette er ikke veldig vanlig. Hvorfor ser vi denne økningen i disse eksterne jobbene? Dette er en kjent ekstern jobb som alltid er populær. Det er SEO-forfattere som tjener kr5000-10.000/måned konsekvent, og noen tjener oppover kr20.000 +/måned ved å ansette andre forfattere. Hvis du ser nøye på, er det faktisk veldig likt Flexjobs. De betaler kr9 - kr13 i timen, og du må enten studere eller ha uteksaminert et akkreditert universitet i USA. Det er også noen muligheter som kan fungere for frilansere, eller som en del av en porteføljekarriere. Det hjelper hvis du er en god maskinskriver, har sterke organisasjonsevner og setter en premie på nøyaktighet.

Hva om du ikke har ferdighetene som kreves for eksterne jobber?

Hvordan Velge Den Beste Onlinejobben

Uansett hvilken vei du velger, er de alle virkelige jobber hjemmefra som kan hjelpe deg å sette penger i lommen. En rekke stillinger innen salg og ledelse var også tilgjengelig når vi så. Disse jobbene kan kreve at du eier en bærbar datamaskin, har internettjeneste og har annet materiale (for eksempel et hodesett) hvis du skal snakke i telefonen. Cactus har muligheter for dyktige forfattere og redaktører innen en rekke faglige felt. Denne spillejobben er åpen for både innbyggere i USA og internasjonale som kan motta betaling via PayPal.

Stillinger som er tilgjengelige på tidspunktet for publiseringen av dette innlegget krever at tilknyttede jobber mellom 30 og 50 timer i uken, fem dager i uken. Å ha en webside hvor du kan vise potensielle kunder til med eksempler på ditt beste arbeid, vil hjelpe deg med å vinne flere jobber. Hvis du er en nybegynner uten erfaring, kan det være vanskelig å lande den første jobben din. Et selskap som heter Easy Tweet Profits hevder at du kan tjene kr873/dag online. GRATIS sjekkliste ønsker å tjene opptil kr40/HR-arbeid fra hjemmet? Det er ikke en måte å søke på Genius 'jobbåpninger, så du må klikke på noen som ser interessante ut på selskapets karriereside og lese stillingsbeskrivelsen for å se om det kan gjøres eksternt. Hvilken av disse jobber hjemmefra jobber du planlegger å ta opp? En studie fra FlexJobs og Global Workplace Analytics antyder at arbeid fra hjemmearbeid var en økning på 115 prosent siden 2019.

Du kan komfortabelt jobbe hjemme som leiemåler for dette selskapet. Erfaring i et kontorsentralsenter eller en detaljhandelsjobb er ofte nok til å lande en hjemmebasert kundesenterjobb. Ved å registrere deg for deres program samtykker du i å belastes i underkant av kr50 per måned! 95/måned, og start bloggimperiet ditt enkelt.

Hjemme-agenter tjener alt fra kr8.

Chegg

For den prisen håndskjermer FlexJobs hver jobb for å luke ut alt søppel, annonser og svindel. Jeg har oppnådd mye på grunn av forfatterskapet mitt. I stedet kan du prøve ut enkle digitale medisinske jobber, for eksempel: Hvis du har en eksisterende portefølje på dine andre sosiale mediekontoer eller nettsted, kan du indikere disse på butikksiden din og bygge din kundegrunnlag. De tilbyr også dyreforsøkstjenester til interesserte parter, noe som betyr at de har flere arbeidsplasser hjemmefra.

En omtale av et selskap representerer ikke en anbefaling om å jobbe for det. Det som gjør dette interessant og tiltalende er at det er enkelt å fylle undersøkelser online. Å tjene passiv inntekt legitimt er totalt mulig i disse dager. Du kan endelig bruke ferdighetene du lærte på college å bruke! Siden de fleste av oppgavene bare tar noen få minutter å fullføre, kan dette være en flott sideinntektsstrøm hvis du er hjemmeforelder eller ønsker å tjene noen ekstra kroner på fritiden eller på den daglige bussturen.

Hva Betyr Det å "jobbe Hjemmefra"?

Mens skriveavgifter varierer avhengig av jobb og frilanser, tjener mange forfattere minst kr150 per artikkel, og noen tjener opptil kr1500 per ferdig stykke. Påvist erfaring er nødvendig, sammen med minst en bachelorgrad. Her er noen av de populære blogg-nisjene: For eksempel kan du skure oppføringene for kategorier for skriving, kundestøtte, skriving og utdanning bare for å nevne noen av mulighetene. Bør du jobbe hjemmefra? Det er også muligheter for å jobbe i sanntidstolkning. Hvis du elsker å designe nettsteder, hvorfor ikke gjøre det for andre virksomheter på dine egne premisser?

ArborBridge tilbyr personlige testforberedende veiledning og kurs for SAT, ACT, ISEE, SSAT, GRE og GMAT, samt spesialundervisning i fag i en rekke fag. Noen av Etsy-butikkeierne har delt sine erfaringer, og det kan hjelpe deg i gang. Imidlertid er det mye potensiale for forfattere som er i stand til å bygge et publikum, vokse nettstedet sitt og finne en måte å tjene penger på og begynne å tjene penger. Lidenskap for kondisjon?

Du trenger ikke å takle trafikk og bilulykker. Du må skure populære nettsteder som Upwork og Freelancer på jakt etter arbeid hjemmefra jobbmuligheter og nye stillinger. Hvis du velger å bli en ekstern ansatt i et selskap, er det åpenbare fordeler. Arbeidet ditt som konsulent for nettstedsdesign inkluderer å analysere designen til et nettsted og bestemme hvordan det kan forbedres visuelt for å øke konverteringen.

Topp 5 Måter å Tjene Penger Hjemmefra:

Denne virkeligheten er grunnen til at mestring innen innholdsmarkedsføring betaler mye. Bortsett fra å få betalt rundt kr50 i timen, får du barna til å le og ha det moro med dem. Når det er sagt, trenger du ikke et vitnemål eller en grad i grafisk design for å satse på denne karrieren. Ikke bare forteller deg hva som er freelancing, men det deler også min hemmelige 5-trinns plan for å starte en virksomhet i helgen. Du kan komme i dag uten erfaring (med mindre det er for en mikrojobb eller et nettsted som Swagbucks, det er sannsynligvis en svindel).

Med andre ord er det meningen at du skal finne smutthullene i systemet som kriminelle hackere kan utnytte og be eieren om å fikse dem før noen skade kan skje. Må samarbeide tett med filmprodusenten eller regissøren for å sikre at produksjonen er parallell med det de så for seg. Leadgenerasjonsspesialister hjelper selskaper med å oppdage og samle informasjon om potensielle kunder som har større sjanser til å kjøpe produktene. Så snarere enn å fokusere først på bare lidenskapene og hobbyene dine, kan du begynne med et forretningsmessig tankesett. PipelineRX ansetter arbeid hjemmefra kliniske telepharmakere. Du velger priser og forhandler jobbdetaljer med klienten. Amazon-arbeid hjemmefra er veldig legitime og er gode muligheter for deltid.

Hvis bloggeieren betaler deg for innleggene du publiserer, vil du motta en fin lønnsslipp på slutten av hver måned. Dette selskapet ansetter oversettere, lingvistikk og evalueringer av søkemotorer til å jobbe online. 1999 hovedkvarter: Amanda er hjemmeboende mor til tre, gjør en deltidsinntekt hjemmefra som korrekturleser på nettet. Ofte sett på som bare en markedsplass for kjøp og salg av forskjellige ting du ikke lenger bruker, er Craigslist en undervurdert plattform for å finne enkelt å fullføre frilansoppgaver.

Etter at hun hadde massevis av suksess med det, bestemte hun seg for at hun ville lære andre å gjøre det samme.

Freelance Korrekturlesing Jobber Hjemmefra

Men for det meste krever dataregistrering ingen spesialiserte ferdigheter eller tidligere erfaring. Som pengeinnsamling inkluderer ditt ansvar å organisere arrangementer for å skaffe midler, skrive stipend-søknader, opprettholde et forhold til givere og nå ut til nye. Som arbeidsgiver fremmer Joybird fleksibilitet ved å telle output, ikke timer. I tillegg tilbyr VR-videoer kapasiteten til å samhandle med videoen, som er det viktigste salgsstedet.

De gjør det enkelt og enkelt å komme i gang (og har alt du trenger alt på ett sted), og derfor anbefaler vi dem til ambisiøse nye bloggere. Ikke verst for en dag med hardt arbeid, ikke sant? Dette gjør jobbene ideelle for etablerere. Men å komme til det nivået er selvfølgelig ikke så lett!

Jobben din vil være nøyaktig den samme som en egen rekrutterer. Du trenger ikke tidligere erfaring eller høyskoleutdanning for å bli korrekturleser. Lønnen er rundt kr8 per time, og de ansetter bare i USA. Bedrifter leier mystery shoppere med det formål å enten utføre markedsundersøkelser eller for å overvåke organisasjonens kundeinteraksjoner.

Se etter oversettelsesselskaper som ansetter oversettere, for eksempel Google eller Global Link Translations Ltd.

Jobbe Hjemmearbeid For Mødre

Noe verdt å huske på er at barneomsorgssentre ofte er stengt i løpet av kvelds- og helgetimer. Hvis du leter etter mindre mengder raske kontanter ved å gjøre ting med telefonen din, kan du sjekke ut de beste appene for å tjene penger. Derfor er det gitt at konkurransen er ganske høy. BabyQuip hjelper deg med å tjene ekstra inntekter på å leie ut ditt eget babyutstyr til reisende familier. Typisk er forfattere og redaktører som jobber hjemmefra, frilansere, men hvis du allerede jobber for et selskap som skribent eller redaktør, kan det første trinnet være å overbevise sjefen din til å la deg telekommunikere. For eksempel, hvis du er hjemmeværende mamma og foretrekker å sette din egen timeplan, kan du sjekke ut disse online veiledningsjobbene med plattformer som VIPKIDS og Wyzant.

Bli En Korrekturleser

Det er hundrevis av produkttesting jobber som er åpne hver gang. Dataregistrering er en annen god online-jobb for studenter. Mens mange av de grafiske designerne har en bachelorgrad i grafisk design; du kan være en vellykket designer ved å lære deg selv håndverket til design. Du har mer tid å tilbringe med barn, en heltidsinntekt uten å gå bort og et mer oppfylt liv.

SolidGigs

De ansetter uavhengige typikere på frilansbasis. Mange av de beste nettutviklerjobbene er anskaffet på samme måte som du vil finne en programmeringsjobb for datamaskiner. Lønnen avhenger av oppgavene du jobber med.

FlexJobs

I følge BLS kan utsiktene til jobb være best for reisebyråer som tilbyr kompetanse i visse regioner i verden, har erfaring med å planlegge turer eller opplevelser, eller som fokuserer på gruppereiser. TravelMassive er et ledende nettsted og ressurs for reisebransjen for øvrig. Backstage er et frilansmarked for skuespillere, modeller og voice-over jobber, inkludert TV-serier, lydbøker, filmer, dokumentarer, reklamefilmer, videospill og mer. Når det gjelder tilpasning, må visse tradisjonelle måter endres for å tilpasse seg, undervisning er ikke noe unntak her. Mobiltelefoner og VoIP-er er forbudt. For i motsetning til regissører, kan en redaktør jobbe hvor som helst.

Appen ansetter! Denne posisjonen er åpen for både USAs og internasjonale innbyggere. Deres markedsføringsmetoder er bare vanligvis gjennom salgskonsulenter. Du bør ta en titt på arkivfotosidene og se hva slags bilder som selger godt. Typisk er bilder som er mer generiske og med forretningsinnstillinger, noe av det mest populære. De gjør dette for å finne løsninger og gi mening om dataene som blir gitt dem. ClickWorker ansetter forfattere, oversettere, forskere og datainnsamlere.

Avhengig av hva som fungerer best for deg, kan du stille en timepris på kr35 til kr50/time, eller en engangsavgift fra kr200 til kr1000 for hele kampanjen. Selskapet ansetter for legitime onlinejobber innen IT, programvare, salg og prosjektledelse. Mens lønnen varierer, kan virtuelle assistenter vanligvis belaste mellom kr15 og kr75 i timen. Apputviklere er alltid i produksjon, og de vil sørge for at appene deres fungerer bra og er komfortable, funksjonelle og brukervennlige. Holly's hadde gleden av å dele sin ekspertise på nettsteder som CNN, MSN Money, Huffington Post, Woman's Day Magazine, i tillegg til at hun ble anerkjent av Forbes som en av de "Topp 100 nettsteder for din karriere. "Heltids- og deltidsarbeid er tilgjengelig, og du får full trening hjemme. RubyNow samler opp eksterne jobber med hundrevis av nettsteder og er vert for dem alle på denne enkle og enkle plattformen hvor du kan bla gjennom alternativer for å finne det som passer deg best. Eller kanskje du bare trenger en grunn til å komme deg ut av huset.