Start Din Spillkarriere I Dag

Du kan også delta i turneringen og ha det veldig moro. Når du begynner å legge ut innhold regelmessig, er det viktig at du synkroniserer utgivelsene dine med innlegg i sosiale medier. En annen plattform vi nevner over, som er hovedappen fra selskapet som gir deg SwagIQ, er Swagbucks. Når du tenker på å lage spillinnhold, her er noen av de beste YouTube-spillkanalkategoriene du kan vurdere å fokusere på for kanalen din. De 25 høyest betalte jobbene du kan få med en tilknyttet grad. Det er nok til å gi innledende innhold til kanalen din. Vanligvis vil en spilltester måtte gi tilbakemelding på og se etter ting, for eksempel den generelle kvaliteten på spillet og eventuelle feil og feil i spillet. Det kan ha blitt lekket rykter om at Rockstars Grand Theft Auto 6 er i verkene. For et referansepunkt, bør du vurdere bloggen du er på akkurat nå, DollarSprout.

Den gode delen er at du får lov til å prøve ut et spill før du deltar i en konkurranse. Hvis du tjener penger på YouTube-kanalen din, bruker du visningsannonser! Hvis du ikke er konsekvent på toppen, kan du glemme å leve av gevinster.

 • På denne Reddit-tråden sa en bruker at vinnerne i spillet som de spilte, vant mellom 1500 og 16 000 SB.
 • Vel, han begynte med å bare spille videospill, og laste opp videoer av seg selv på YouTube.
 • Per definisjon involverer Esports flere spillere som konkurrerer profesjonelt for et publikum av tilskuere.
 • Når du fortsetter å lage og legge ut innhold, vil flere høre om kanalen din, og til slutt føre til flere abonnenter.

Å investere i en mikrofon av høy kvalitet, enten det er et spillhodesett eller en profesjonell innspillingsmikrofon, er et must hvis du planlegger å kommentere mens du spiller. Velg i stedet en nisje - et populært spill, en bestemt konsoll eller et bestemt merke du anmelder. Du kan tjene tilknyttet inntekt fra bloggen din ved å anbefale forskjellige konsoller, spill og tilbehør. Det kan også være lurt å prøve Gaming Jobs Online slik andre testere har gjort siden 2019. Hvor lang tid vil det ta deg?

 • Dette er et mangesidig alternativ som hjelper deg å tjene mer belønning.
 • Det er også et interessant innlegg på Forbes som diskuterer hvordan videospill YouTubers kan tjene millioner.
 • Bli en videospillgründer.
 • Det kan være noe som barnas utdanning, pensjonisttilværelse, ekteskap, den drømmeferien, fancy bil osv.
 • Det kan til og med imponere moren din.
 • I tillegg er det et henvisingsprogram der du kan tjene 10 poeng for hver henvisning du gjør.

En Ny Overvåkningsliste

Og de gjør det på noen få forskjellige måter. Dette alternativet kan ta litt tid å begynne å tjene penger med YouTube fordi du trenger å bygge et publikum. Generelt kan du ikke godta "donasjoner" eller betalinger som endrer gameplayet og kan kompromittere integriteten til spillet.

2K Games er et registrert varemerke for Take-Two Interactive Software, Inc. Her er noen av de mer populære belønningssidene som vil betale deg for å spille spill. Et eksempel er Linden Labs virtuelle verden Second Life, som har sin egen (massive) interne økonomi. Det er viktig å passe på spillavhengighet.

Og hvis du tror å lage intros og outros krever dyr programvare eller produksjonspersonell på hånden, må du tenke nytt. Enhver feil eller feil eller noe galt i et program må reproduseres, slik at utviklere kan finne ut hvordan de kan eliminere det. Er du full av ubrukelig kunnskap? Nettstedet tilbyr en rekke spill du kan velge mellom og spille. Som utgangspunkt kan du starte forskningen din på nettet og deretter se etter anbefalingene. Disse myntene kan brukes til å spille spill på plattformen; noen spill belønner deg med flere mynter, og med andre kan du vinne kontanter som er lagt til sparekontoen din. InboxDollars er et prisbelønt selskap anerkjent av Inc.

Anslag setter totalt antall mennesker som ser andre spille videospill, til 500 millioner over hele verden.

Konklusjon

I begynnelsen var jeg, hvordan kan vi tjene penger på spill. Som med de fleste typer journalistikk, er spilljournalistikk konkurransedyktig. Noen eksempler på temaer som kan fungere ville være vintage konsollreparasjon, moderne konsollreparasjon (husker du den røde dødsringen?) Hver blogg nisje er forskjellig, men det hele begynner det samme.

Velg om du vil at video- eller bannerannonser skal vises. Du får også 1000 poeng når du registrerer deg for premiumversjonen. Sørg for å sjekke favorittorganisasjonene dine, så vel som spillprodusenter og distributører for å se hva som er tilgjengelig. Du kan gjøre Let’s Plays, der folk ser på deg spille et videospill mens du forteller hva du gjør, eller til og med bare gjennomgår spill. Måle alt. Hvor mye du kan selge spillkontokontoen din for, varierer selvsagt avhengig av hvilke typer spill du har, hvor mye informasjon eller spill som finnes på kontoen, den nåværende markedsverdien for hvert av disse spillene og så videre. Spillet hevder å belønne kr250000 i kontanter til medlemmene.

Du Melder Deg På

Du kan imidlertid også registrere deg på en gratis konto for å begynne å tjene penger på å spille spill også! Det er viktig å merke seg at det ikke er noen garantier med dette og andre betal-til-spill-spill. Dette innlegget vil vise deg nøyaktig hvordan du kan få betalt for å spille videospill i 2019. Alt du trenger er et nettsted og trafikk til det nettstedet. Dette betyr at du ikke trenger å bruke et øre for å tjene penger på spill! Som du kan forestille deg, handler ikke penger på Twitch ikke bare om ferdighetene dine som spiller, men også hvordan engasjerende og underholdende publikum finner deg. Twitch har et "partnerprogram" som betaler partnerne kr3 for hver 1000 annonsevisninger; 5 dollar i måneden for hver abonnent, og ved å kombinere det med sponsing, Amazon-henvisningskoblinger og PayPal (PYPL - Get Report)-donasjoner, kan spillere begynne å bygge både publikum og inntekter. Den første måten er gjennom gratis turneringer for omtrent alle spill, inkludert bingo.

Swagbucks tilbyr dusinvis av gratis spill, men du må bruke penger for å tjene penger på denne plattformen.
Med 8-ball og 9-ball basseng kan du tjene penger på å spille spill.

Mer Om Personlig økonomistyring

Bortsett fra den psykologiske lokkingen av "eksklusivitet", ser utsiktene til å låse opp mer innhold for deres avatar ut til å være det som gir brukeren glede, og de er villige til å fortsette å betale for dette. De fleste spillene som tilbys her er ganske uformelle, noe som er fint; spill som Bingo, puslespill, matchende spill, etc. For eksempel kan du gi en gratis premie når du når et visst antall abonnenter, i løpet av bestemte høytider, ved utgivelsen av bestemte spill med store navn, og så videre. Det kommer an på hvor mye penger som ble samlet inn dagen før. YouTube-videoer har den høyeste frafallsfrekvensen i løpet av de første 15 sekundene. Dette tilsvarer kr5 til kr22 per spill. Selskaper som Sutherland Global Services ringer noen ganger opp samtalen for spillkonsulenter - en kundestøttestilling for folk som er erfarne spillere eller har erfaring med spillteknisk support. Noen av disse metodene kan kreve litt gründer, men inntektspotensialet kan være betydelig høyere enn noen av de andre nettstedene som er nevnt tidligere.

Hvis det når det stadiet, har du en jevn strøm av passiv inntekt.

Knapt 15 minutter. For å bli med må brukere være minst 13 år og ha en gyldig e-postadresse. Ved å utnytte populariteten til YouTube og skape engasjerende innhold for andre spillere, banet disse personene sine egne baner og spilte spill med ekte penger. Alle nye spillere er sulten på fulle og forbedrede guider som kan hjelpe dem med å oppnå mål mens de spiller. Du har brukt tid på telefonen med en venn som ikke ser ut til å komme forbi et nivå i et spill. 8 beste cryptocurrency gruvedriftverktøy for linux, 5 Bitcoins slippes hvert tiende minutt, men antall gruvearbeidere har økt 10.000%. Hvis spillet er lagbasert, kan du gjøre en innsats for å bli kjent med dyktige spillere og slå deg sammen med dem. Pengene tjent i spillet blir konvertert til reelle kontanter.

Bananatic

Disse kommunikasjons- og problemløsingsferdighetene kan føre til en heltidskarriere i spillindustrien. Mt4 for mac os, så sammendraget inkluderer viktige funksjoner:. Disse vil forhindre at showet ditt lykkes. Eller du kan ta myntene og få dem overført til et PayPal-innskudd eller til og med et Visa-gavekort. Det avhenger av populariteten til nettstedet eller videoene dine fordi mesteparten av inntekten din kommer som reklame. Det er her det å være QA-tester kommer inn.

Hvis du ikke klarer å oppfylle budsjettet i en måned, må du ikke gi opp hele innsatsen sånn. Du kan bruke poengene du tjener på en av to måter: Hvis du liker konseptet landbruk og hater friluftsliv, kan du alltid prøve deg på jordbruk i spillvalutaer og utstyr. En annen måte å tjene penger på er å spille individuelt i spill der du konkurrerer mot klokken. Kwari har ingen offisiell utgivelsesdato, men de er i en prøvebetafase.

WorldWinner Games Spill et bredt utvalg av GSN (Game Show Network) spill, inkludert Poker, Wheel of Fortune, Casino, Boggle og mer. Dette vil hjelpe deg med å gjennomgå hvor langt du har kommet og hvilke mål du har oppfylt. PewDiePie selv rapporteres å tjene alt fra kr2.000.000 til kr5.000.000 per år. Du er kanskje ikke 100% kjent med hvordan det fungerer akkurat nå, men det er ganske enkelt å forstå. For å hjelpe kanalen din med å vokse, får du for vane å se gjennom hva publikum liker eller ikke liker. Men de vet at han er den mest berømte 'YouTuber' noensinne.

Hva du trenger å streame på Twitch med en konsoll

Gratis turneringer har ingen startgebyr og lar deg vinne kontanter eller en premie. Bloggen din kan fokusere på en franchise av spill som Call of Duty der du gir guider, anmeldelser og videoer om hvordan du kan slå spillet eller vise spesielle hemmeligheter. Du kan faktisk tjene mye penger på å gjøre dette, siden noen tegn kan selge for over 1000 dollar. Rart ikke mer etter at du har lest denne guiden. Du vet aldri når du kan bli heldig. Kwari er en sci-fi førstepersonsskytter der du kan tjene penger ved å spille.

Hvem som helst kan skrive en guide. Fortnite utnytter begrepet "eksklusivitet" og fusjonerer det med en hyggelig (morsom) brukeropplevelse med en sosial komponent for å høste enorme belønninger. Bare i fjor rapporterte videospillindustrien omsetning på nesten 100 milliarder dollar. Lucktastic er en skrapelodd-app du kan laste ned på iPhone eller Android i USA. Mer om dette senere når vi snakker om hvordan vi skal nå økonomiske mål. Den gjennomsnittlige lønnen for esports-spillere er kr60 000. Det er mange valg på markedet i dag, men det mest populære og mest brukte er Elgato. PCH-spill lar spilleren vinne symboler.

Hold deg til det budsjetterte beløpet ditt, og fortsett bare å spille hvis du bruker penger du har tjent på å spille spillene selv. Prisfastsettelse per måned varierer fra kr0 til kr29. Send inn søknaden din (med skriveprøver inkludert) og håper på det beste. Når du laster ned appen, får du en mixlist som har nye spill du kan spille på.

Online Kasinoer Som Faktisk Betaler

Nettstedet har også et gratis "praksis" bingospill. 50 for å gjennomgå gratisapper. Når du har fremsatt kravene dine, sender du dem til din Bitcoin lommebok der du er, og konverter deretter Bitcoins til din lokale valuta. Den enkleste måten å gjøre dette på er å “drive karakteren.

Siden 2019 har Exodus 3000 utbetalt mer enn kr65 000 i kontanter til medlemmene. Hvis de tilbyr deg gode råd, godta det, bruk det og gi æren - publikum vil elske deg for det. De mest late - og derfor effektive - måtene å forberede oss på vår reise til penger på, er å bare lære av de beste. Hvis du vil bli en betalt spillspiller, er Twitch en av de enkleste og mest realistiske måtene. Hvordan det begynte vil hjelpe deg å forstå hvordan det ble så stort og også hvor det er på vei, slik at du kan ligge et skritt foran andre kanaler. Brukere kan lage innhold i spillet, for eksempel klær eller dingser for avatarer, og deretter selge eiendeler i spillet for Linden Dollars, som er spillets virtuelle valuta. Flere spinnkoder kan du også tjene hvis du følger og deler detaljer om Qriket-skapere på sosiale medier. Les om hvordan vi tjener penger.

Hva om utgivelsen av nye skins, nye danser og nye funksjoner ikke oversetter den forventede mengden mikrotransaksjoner som er grunnlaget for Fortnites lønnsomhet? Det tar lang tid å bygge et live stream publikum. For å begynne å tjene registrerer brukerne seg de online spillene de ønsker å spille og som tilbys på nettstedet (populære spill inkluderer World of Tanks og Star Trek Online). Kombiner dette med en unik funksjon kalt "Battle Pass", som koster kr10 for et kvartalsabonnement, og "V-dollar", og du har ingrediensene som fremdrev Fortnite til et fenomen på flere millioner dollar om dagen.

Selvrealisering er den beste realiseringsformen, og med mindre du bestemmer deg for din nåværende økonomiske stilling, er du ikke på vei til noe sted.
 • Sitago tilbyr konkurrenter av alle slag de mest spennende måtene å spille spillene de elsker og vinne penger på samme tid.
 • Det er for tiden over 260 000 brukere som har innløst belønning til en verdi av over kr165 000.
 • Når du begynner å gjøre det flittig, vil du bli overrasket over å se hvordan små utgifter legger opp til et betydelig beløp.

Slik Tjener Du Penger På å Spille Videospill

For konsollspilling har vi dekket noen måter å fange gameplayet ditt på. Hvordan fange og streame videospill fra en konsoll Hvordan fange og streame videospill fra en konsoll Les mer. Nå som du har spilt noen runder av God of War, Halo eller World of Warcraft og du er ferdig med innspillingen, er det på tide å redigere videoene dine. Ikke verst for bare å spille videospill! Ifølge Forbes brukte produsentene bak "Game of War" 40 millioner dollar for å betale for et skred av sosiale medierannonser, TV-flekker, kommersielle budsjetter og, vel, Kate Upton. Trivia, Bingo, Candy Krack og noen av de populære spillene.

MarketWatch Partnersenter

Du blir anerkjent som en ekspert på området, og trekker mange tusen følgere. Du tester mobilspill. Jo mer penger du sparer, jo mer "mynter" tjener du.

Men kanskje du ikke gjør noe av det. Det er mange spillsider der ute, så vi har gjort forskningen for deg. Du kan også få betalt når du får jobb, for eksempel å jobbe som selger.

Gamesville

Du har alltid valget mellom å oppleve nettstedene våre uten personlig annonsering basert på nettlesingsaktiviteten din ved å besøke DAAs Consumer Choice-side, NAIs nettsted og/eller EUs online valgside fra hver av nettleserne eller enhetene dine. Men er det virkelig en ting? Ethvert mål (enn si økonomisk) uten et klart mål er ikke annet enn en rørdrøm. En del av utbyttet av trivia brukes til å skaffe studielån til en heldig person. Jo flere spørsmål du svarer riktig, jo flere poeng vil du tjene. Du kan også gjøre dette for å få ideer til foreslåtte nøkkelord å bruke.