Re-krut Services Virtuell kundeservicepersonell (legitimt arbeid hjemmefra)

Bla gjennom hele listen eller bruk denne innholdsfortegnelsen for å hoppe til delen du er mest interessert i: 08 Evaluering av søkemotorer Westend61/Getty Images Søkemotorevaluerere jobber online som uavhengige entreprenører og gir tilbakemelding om resultatene av søkemotoren er omfattende, nøyaktige, relevante og tidsriktige. Hvis du bruker flere, utmerkede fotografier, får du mer interesse fra nettlesere, og holder oppføringer fri for feil, inkludert skrivefeil, viser at du er profesjonell.

 • Hvis du kjenner bestemte databasesystemer som Salesforce eller Freshdesk, kan du tjene gode penger på å hjelpe bedrifter med å implementere og drive databasene sine.
 • Derfor gjorde jeg all forskningen for deg.
 • Det er mye arbeid tilgjengelig som inkluderer salgsvideoer, reklamefilmer og lydbøker.
 • Tilsvarende sier medisinsk transkripsjon seg selv.
 • Du tror kanskje du ville jobbet dag og natt for å tjene til livets opphold hos Fiverr.
 • De godtar bare amerikanske søkere.

Men den gjennomsnittlige grunnlønnen er kr50.897. Her er nettsteder for å søke etter jobber med mikrooppgaver: Ernæringsfysiologer med en liten skrivemelding kan konsultere eller skrive funksjoner for treningsnettsteder for opptil kr500 per stykk. Ikke la det skremme deg. Du må ha en PC-datamaskin, headset og høyhastighets internettforbindelse (ingen WiFi). Og den gode nyheten er at flere selskaper lar sine ansatte jobbe hjemmefra i hvert fall en del av tiden. Før vi fokuserte på andre områder av virksomheten hennes, gjorde vår venn Caitlin Pyle sin korrekturlesingsvirksomhet til en helårsjobb på 50 000 dollar i året.

Her Er En Stor Liste Over Legitimt Arbeid Fra Hjemmearbeid Som Ansetter For kr8 Til kr25/hr,

Men du vil også finne muligheter innen ting som antitrustlov, stemmeleksjoner, astrofysikk og zoologi, blant tusenvis av andre fag. Kravene varierer etter stilling. Lydsporet kan brukes til en rekke bransjer, og inkluderes i YouTube-kampanjer, TV-annonser, presentasjoner, trailere, merkevarebygging og mer. Hvis du legger inn arbeidet og finner muligheter, kan det være en fin måte å få balanse i livet ditt. Hvis du har en spesiell ferdighet - enten det er å lage håndsydde dyner eller steampunk-tilbehør - kan du sannsynligvis finne noen som vil kjøpe håndverket på nettet eller personlig.

For hver kategori viser den også gjennomsnittslønnen og antall tilgjengelige eksterne jobber i den gruppen. Dette er ikke raske løsninger å få inn tusenvis i måneden uten å løfte en finger. Imidlertid er jeg bare menneskelig og noen ganger gjør jeg feil. Nettstedet betaler deg per minutt lyd. Jeg har satt sammen en liste over nettbaserte utdanningsnettsteder for fire av de mest ønskelige ferdighetene i et arbeid hjemmefra. I disse dager berører de fleste PR-konsulenter også på sosiale medier, siden det er slik virksomheter kontakter direkte med publikum.

Du kan trene i mange onlinejobber - vel, online.

Kunder Som Så På Denne Varen Så Også På

Du kan tjene kr106 til kr116 per time! I den nedre enden tjener de kr10 per time, men de med spesialiserte ferdigheter kan tjene nesten kr30 per time. Få inspirasjon fra listen over hjemme-i-jobben i denne artikkelen. Talk2Rep - Jobbe som en nettpratagent.

Absolutt anbefalt for alle som ønsker eller trenger å tjene hjemmefra. En kollega venn lager de vakreste informasjonskapsler og finner arrangementer for å selge dem hele året - bursdager, høytider, fotballfester, listen er uendelig. I gjennomsnitt kan assistentens generelle råd tjene opp til kr190 000 årlig. Frilansblogging er hvordan jeg tjener inntektene mine, og er et tema jeg har mye omtalt. Det gir akutt omsorg, hjemmehelsetjenester, munnhelsetjenester, energieffektiv belysning, samtidskunst, klokker og smykkeløsninger. Hvis du ikke ønsker å takle problemer med leietakere, kan du investere i kommersielle og boligeiendommer med Fundrise med så lite som kr500. Du vil fortsatt ønske å forsikre deg om ansvarsforsikring for å forsikre deg om at du er dekket i tilfelle noen av kundene dine blir skadet mens du trener. Last ned skjermopptaker og følg instruksjonene deres.

De krever en nominell månedlig avgift (spar 30% m/kampanjekode FLEXLIFE) for å få tilgang til oppføringene sine, men du vil enkelt tjene det tilbake og deretter noen med en jobb. Det er et betalt jobbrett, men det er så billig. Du kan tjene opptil kr65 000 per år med denne karrieren, og det er mange muligheter for arbeid-fra-hjemmet. Disse stillingene er deltid og tilbyr en fleksibel timeplan. 1hr forex trading strategi med macd, både bearish og bullish divergenser signaliserer ofte en langsiktig pris reversering. Så det er ikke en konsekvent skrivejobb. Erfaring er ikke nødvendig, men du trenger å bestå en transkripsjonstest. Det er mange bedrifter som bruker mystery shoppere for å sikre at ansatte og filialer fungerer som de skal være. Spiste du noen standardiserte tester?

Dell

Hun deler også hvor hun kan finne kunder som kan hjelpe deg med å starte jobben hjemmefra som korrekturleser. Ansatte må ha en datamaskin, høyhastighets kablet internett og et rolig hjemmekontor. Denne policyen ble sist oppdatert 16. mai 2019. Evaluerere av sosiale medier betales vanligvis mellom 10 og kr15 i timen. Arbeidstakere må ha en datamaskin, trådløs telefon, høyhastighets kablet internett og et hodesett. Andre har tjent 50 000 dollar i året eller mer, alt bare ved korrekturlesing hjemmefra.

I så fall vil Boost Media betale deg for å skrive annonser som vises på søkemotorer og sosiale mediesider. Nettstedet er kjent for å gi deg datainnføring, telekommunikasjon og andre typer frilanseringsjobber du kan ta på deg. Er det å trene en viktig komponent i livet ditt? Heldigvis gjør Bluehost det enkelt å lansere et nettsted. Et varsel: Hvis du ikke er ingeniør, men har DaVinci-tankene, kan du vurdere å jobbe som assistent. Legg merke til at tospråklige jobber bør prises høyere enn engelske transkripsjoner. Fiverr - Har du en ferdighet som du vil vurdere supermakten din?

BLS-statistikk fra 2019 viser at paralegals i gjennomsnitt tjener 50 410 dollar per år, eller litt over 24 dollar per time. Terescription er et selskap som leverer transkripsjonstjenester til underholdnings-, juridisk-, nærings- og utdanningsnæringen. ETC gir inngående programmuligheter for elever på videregående skoler over hele verden til å studere på en amerikansk videregående skole og bo sammen med en amerikansk familie. Vanligvis vil ordren inneholde et nøkkelord og noen få instruksjoner om hva artikkelen skal handle om. Du kan jobbe når du vil, hvor du vil, uten å måtte bekymre deg for markedsføring av tjenestene dine. Enterprise sysselsetter virtuelle call center reservasjonsagenter, tar innkommende samtaler for kundehenvendelser og reservasjoner. Agenter rapporterer en timepris på kr10- kr12 per time.

Rev ansetter frilans transkripsjonister, bildetekster og oversettere.

Steves Guide Til å Tjene Penger

Gjør deretter litt generell research. Asurion er en ledende leverandør av enhetsforsikring og garantitjenester for mobiltelefoner, forbrukerelektronikk og hvitevarer. Disse jobbene vil ha deg til å hjelpe kunder og klienter via telefon, chat eller e-post. TaskRabbit er en unik hjemmebasert jobb.

Du tjener poeng som kan innløses for kontanter eller Amazon-gavekort. Jeg har kategorisert disse forskjellige frilansjobbene under tre hovedhoder for enkelhets skyld. Timeprisen din blir i stor grad diktert av hvor avansert skillset ditt er. Jeg ville ha rystet den den gangen for å hjelpe til med å betale ned gjeld enda raskere enn jeg gjorde. Teamet på SolidGigs kombinerer flere titalls freelance-jobbrett hver ukedag og legger topp 1% av jobbene til sin freelance-jobbstrøm. De fleste reisebyråer spesialiserer seg på en bestemt type reiser, enten det er cruise, feriestedopphold, Disney-ferier, budsjettreiser, eksotiske reiser eller hva som helst. En annen måte å finne freelance onlinejobber er å bli med på blogging av Facebook-grupper eller innholdsskrivingsgrupper. Du trenger en bachelorgrad for noen stillinger, og medisinsk erfaring er en spesiell fordel for noen roller.

Virksomhet: Hvorfor er HireMyMom det beste stedet å finne topp talent

Uansett hvilken type undersøkelse, å bli betalt responder krever ingen erfaring. Er du villig til å dele den velholdte hemmeligheten din om hvordan du beveger deg forbi et populært vanskelig nivå på Dark Souls 3? Eksempler på innhold som en korrekturleser redigerer inkluderer: Hvis du er en tekniker og ser etter online jobber som lønner seg godt, har Toptal mange IT-relaterte stillinger som er helt avsidesliggende og kan gjøres hvor som helst. Arbeid som moderasjonsekspert for dette selskapet med moderering av chatter, fora og sosiale medier. For å beskytte personvernet og sikkerheten din, vil vi ta rimelige tiltak for å verifisere identiteten din før du gir tilgang eller gjør rettelser. Som personlig kokk kan du hjelpe familier som går lite tid eller har veldig spesielle kostholdsbehov og trenger litt hjelp. Abonnement starter på kr6.

Jeg fant en liste over 15 selskaper som aktivt ansetter funksjonshemmede, samt satt sammen en rekke ressurser som kobler funksjonshemmede til legitime arbeidsmuligheter.

Teknisk Støtte

Nettstedet sjekker også hver jobboppføring for å bekrefte at åpningen faktisk eksisterer, og at hvis du søker, vil du være i kontakt med riktig rekrutterer eller ansettelsesansvarlig. I følge ZipRecruiter, alt fra 28 000 til 83 000 dollar per år. Hvis du er tospråklig og ønsker å bruke ferdighetene dine til en ny karriere, kan du tilby oversettelsestjenester når det er mulig. For å bli lærer hos dem trenger du ikke å kinesisk, men det kan hjelpe. Jeg har vært medlem siden 2019 og kan gå god for selskapet. 00, og skatteinformasjonen din er fullstendig. Behovet for engasjerende innhold på nettsteder og sosiale medier har økt behovet for infografikk og bannerannonser. Dette selskapet ansetter transkripsere online for produksjonsstudioer.

En annen hjemmejobb er å lære engelsk eller et annet språk.

Sjekk ut denne EPIC-artikkelen! Høyere utdanning og erfaring kreves vanligvis. Søker telefoninnsamlere hjemme for å gjennomføre telefonintervjuer om en rekke fag, for eksempel utdanning, miljø, helse og transport. Her er noen vanlige advarselsskilt du kan se etter: Denne listen inneholder bokstavelig talt tusenvis av selskaper som aktivt ansetter eksterne verk. For å være en god frilanser, må du fortsette å imponere kundene dine og oppsøke nye muligheter med jevne mellomrom. Selskapet har en A + -vurdering med Better Business Bureau, sammen med en pengene-tilbake-policy hvis du ikke er fornøyd med nettstedet.

Transkripsjon/transkriberende Jobber

Nettstedet vil betale deg for hvert fjerde ord som du transkriberer riktig. Du kan fremdeles lære engelsk og tjene litt ekstra penger på nettsteder som italki. Crossover har for eksempel et kontinuerlig behov for QA-testere fra hele verden. Påvist erfaring er nødvendig, sammen med minst en bachelorgrad. Følg dem alle på Twitter og liker og retweet innleggene deres. Vil du ha opptil 30 prosent av medlemskapet ditt?

Og utover scoping, er en av de beste måtene å spesialisere seg i dataregistrering ved å fokusere på medisinsk transkripsjon. Nøkkelen til å tjene mer penger på Fiverr er å være aktiv og få henvisninger. forex trading på mt4, for å sikre den beste brukeropplevelsen og eliminere språkbarrierer for millioner av handelsmenn over hele verden, har vi dessuten oversatt plattformgrensesnittet til 31 mest språklige språk. Online transkripsjonsselskap SpeakWrite ansetter også typistentreprenører som er lovlige innbyggere i USA eller Canada.

Du må likevel passe på svindel. Dette selskapet ansetter juridiske og bedrifts transkribenter, og de ansetter bare i USA. Hvis du vil jobbe hjemmefra, er korrekturlesing et godt valg. Noen selskaper har flere lokasjoner, men det bør være en liste opp.

Ifølge tall fra Glassdoor tjener virtuelle assistenter ved Contemporary VA rundt kr10 i timen.
 • Kontraktsjobber som vil kreve en grad i et beslektet felt.
 • Jeg har fått betalt kr75 per artikkel, og tjent ytelsesbonuser på opptil kr500 per artikkel for frilansskriving.
 • Du kan søke via nettstedet deres, og de ansetter i USA, Canada og India.
 • Du velger hvilke leverandør (er) du vil ha, og deretter sender du bøkene dine i en forhåndsbetalt pakke, og du kan få betalt med sjekk eller PayPal-kontanter når varene blir mottatt.
 • Ved å bruke Amazon FBA, håndterer Amazon frakt, kundeservice og refusjoner - du leverer bare produktet.
 • Det er krav om å jobbe om netter og helger.
 • Fan-sider på Twitter eller Facebook krever at folk kobler seg til dem.

Vårt Selskap

Mange av Etsys heltidshåndverkere sier imidlertid at du bør forvente å reinvestere virksomhetens inntekter i virksomheten i minst de to første eller tre årene. Mennesker som er proffe på online shopping eller liker å bla gjennom de dypeste sprekkene på nettsteder. Ikke bare dekker det deg i tilfelle et problem, men det lar deg også annonsere at du er limt og forsikret. Eksempler på legitime onlinejobber: Du må jobbe med regnestykket for å bygge opp en faktisk inntekt, men siden det er over 20 nettsteder som godtar innlevering av skjønnlitteratur og noveller, er du nødt til å gjøre kuttet så lenge du har fått varene. Men, med ethvert nettsted, vær fortsatt på vakt mot forfalskninger. Hvis du har ferdigheter i nettdesign, er dette en morderjobb du kan gjøre hjemmefra.

Ta en titt på Abbys gratis trening i hvordan du kommer i gang.

For eksempel kan du fakturere deg selv som den personlige kokken som går til vegetarianer for sunt å spise, som kan hjelpe deg med å målrette mot en spesifikk demografisk og få mer virksomhet. Beste aksjehandelsapper i 2019, fidelity lar deg også velge fond etter spesifikk sektor, og gir en liste over de høyeste (fire- og femstjerners) fondene, som vurdert av MorningStar. Med sin medisinske transkripsjonssertifisering, som er godkjent av Association for Healthcare Documentation Integrity, vil du forberede deg på å lande en online jobb i en bransje som er sulten på kvalifiserte talent. De ansetter også sykepleiere, men det vil være opplæring på stedet før du jobber hjemmefra. Det er her du kan lese dokumentet ord for ord for å sikre at det ikke er stave- eller grammatiske feil. Systemene deres brukes av et stort antall helseforetak, fastlegekirurger, privat praksis og andre helsebaserte organisasjoner rundt om i Storbritannia. Det er best å sjekke karrieresiden din regelmessig for nye dataregistreringsåpninger her. Gjør minst en handling: Call center eller kundeservice jobber er sannsynligvis noen av de mest populære jobb-fra-hjem-stillingene som er tilgjengelige.

For de med tekniske ferdigheter og et øye for grafisk design, er det å starte en karriere innen webdesign en av de beste jobb-fra-hjemmet jobber.

Du kan tjene så lite som kr15 i timen, eller så høyt som kr30/time, avhengig av selskapet og ditt erfaringsnivå. Den har en rekke tilgjengelige arbeidsplasser hjemme. Mens du besøker et nettsted, vil skjermen din bli spilt inn så vel som stemmen din. Vi kan også avvise å behandle forespørsler som er automatiserte, repeterende, systematiske eller upraktiske, eller som kan true andres personvern. Jobb hjemmefra er der ute, men du kan finne at mange av dem involverer å bruke en telefon.

Data Scientist

Frilansskribenter som har spesialisert seg på teknologi, virksomhet eller helsevesen er også etterspurt. Dette er ikke din typiske online jobbmulighet på heltid, men mellom å tjene penger og motta gratis produkter, kan du absolutt gjøre en dyre i økonomien din med denne jobben! Vi har hatt våre oppturer og nedturer. Erfaring med Microsoft Word og e-post, og en fotpedal kreves for å samarbeide med selskapet. Vi utfører alle typer markedsføringsarbeid som uavhengige entreprenører for en rekke virksomheter. Avhengig av produktet eller tjenesten, kan vi be deg om en rekke personlig identifiserende informasjon.

Her er noen steder å sjekke ut om du er interessert i fjerntekstjobber: Her er det raske og skitne: Spill noen av dine favorittpuslespill eller kortspill på InboxDollars. Har du en høyskoleutdanning, minst ett års undervisningserfaring og en bærbar datamaskin?

Som kundeserviceagent vil du ha flere jobbmuligheter hvis du også kan snakke flere språk. Det er ikke sikkert du er klar over det, men å være en forhandler på nettet er en av de mer unike legitime jobbene hjemmefra. Du vil forklare tekniske instruksjoner til uerfarne databrukere, så det kreves et høyt nivå av empati, sammen med sterke muntlige kommunikasjonsevner. Hvis du elsker mennesker og ikke ville være fornøyd med en jobb hjemmefra som forlot deg isolert, er disse to alternativene helt opp i bakgaten. Uansett vil betalingen for det meste foregå på en ukentlig eller månedlig basis. Sjekk jobben deres for mer informasjon.

Min kone og jeg har personlig brukt Fiverr til å ansette noen for å lage et bokomslag for en egenutgitt bok.

Oversettelse

Bare husk at det tar tid å tjene en heltidsinntektsblogging. Megleranmeldelser, binarymate er en av få offshore binære opsjemeglere USA. Kan du fremdeles ikke finne jobb hjemmefra som passer deg? I likhet med frilansskriving, er alt en internettforbindelse og en stasjon for å lykkes med å komme i gang. Klar til å bruke kundeserviceferdighetene dine i en ekstern kapasitet? Nettstedet er en veldig god mulighet for frilansere til å tjene en god inntekt ved sitt komfortable hus.

Det er mye enklere enn å pakke og sende alt selv, og fraktprisene Amazon belaster deg er mye lavere enn du ville betalt til UPS eller FedEx. Hvis du jobber på heltid, kan du tjene mer enn å jobbe på deltid. Listen over er en massiv sammenstilling av alle forskjellige typer jobber du kan gjøre eksternt. EarnHoney gir deg poeng når du tar undersøkelser, handler og spiller spill. Teknisk sett er det mer av en virksomhet enn en "jobb" per se, men vi inkluderte den på denne listen på grunn av det underliggende potensialet. Hvis du ønsker å ta en langsiktig og vellykket karriere innen et bestemt område til en virksomhet fra hjemmet, kan du vurdere å bli trener. ProBlogger Job Board:

Virtuelle Assistenter:

Du selger deg sannsynligvis kort hvis du går på nettbaserte typistjobber. Så for å komme i gang med søket etter klienter, bruk en ettermiddag på å lete opp lokale bedriftsnettsteder for å se om de har behov for innhold. I mange tilfeller trenger du ikke å vite noe annet språk enn engelsk for å være kvalifisert for å undervise. Det jeg elsker med blogging (og mange av disse virkelige jobb-fra-hjem-jobbene) er det ubegrensede inntektspotensialet de tilbyr.

Hvis du vet hvem som er, hva som er, hvor, når, hvorfor og hvordan historiene du leser dag inn, ut, kan det journalistiske talentet ditt prøve å komme seg ut. Shipt - Les Shipt Review - Vær en shopper for Shipt, leverer dagligvarer på forespørsel for folk som ber om tjenesten. SigTrack er et selskap som tilbyr sesongbaserte datainnføringsjobber som innebærer å behandle velgerens registrering for forskjellige stater. Ha også alltid en avtale for å beskytte begge parter. Scottsdale, Arizona-baserte Liveops, omtaler seg selv som ”Det moderne call center som ikke er et call center”. Jobbene som dekkes er mer enn fjernskrivingsjobber.

Evnen til å ansette mennesker på fjern basis frigjør arbeidsgivere for behovet for kostbart fysisk rom. Mulighetene er endeløse. Prøv varianter som "hjemmebaserte jobber" og "jobb hjemmefra jobber" også. Søkere må ha hjemmekontorplass, datamaskin, sterke kommunikasjonsevner og utdanning på videregående skole. Gjør et Google-nyhetssøk på dem.

UnitedHealth Group

40 med potensial for å tjene opptil kr37 per svar. Kelly Services ble grunnlagt helt tilbake i 1946, og er et av de mer veletablerte arbeidsforetakene i landet. Et annet fleksibelt ikke-telefonalternativ for arbeid hjemmefra er testpoenging. Blogginntekt er notorisk vanskelig å forutsi, og svinger veldig fra en måned til en annen, spesielt når du først starter. I følge ZipRecruiter, alt fra kr18.000 til kr150.000/år, selv om det nasjonale gjennomsnittet er kr61.297/år. Her er 18 av de beste, legitime jobb-fra-hjem-jobber uten oppstartsavgift du kan gjøre fra komforten i ditt eget hjem. ClickWorker ansetter forfattere, oversettere, forskere og datainnsamlere.

Ikke mer å spise frokosten på skrivebordet ditt (Endelig kan du nå ta deg tid til å lage en sunn frokost for deg selv å starte dagen). Den inneholder eksklusive leder-til-jobb-jobber som jeg ikke deler andre steder. Har du en stas med gamle college-essays som du ikke har bruk for nå som du ble uteksaminert? Dette er en god måte å tjene penger og bygge opp din CV som lærer på høyskole/universitet. Dette selskapet har for det meste hjemme-roller som medisinske kodere, forsikringsrepresentant og mer. Apple - Les Apple Home Advisor Review - Åpen for USA. Når du er på høyskole og skriver papirer og sender inn oppgaver til venstre og høyre, er du definitivt først og fremst i gang med å tilby korrekturlesingstjenester. Slik begynner du å investere i aksjemarkedet online: topp måter å begynne nå. Du får betalt annenhver uke med sjekk.

Noen mennesker lærer webdesign av prøving og feiling, mens andre lærer webdesign på college eller ved å ta kurs. Sjekk ut hva som tilbys. Populært akkurat nå, les videre for å finne ut om noen av de spennende måtene å tjene penger hjemmefra. Mens det generelt er flere jobber tilgjengelig for generelle korrekturlesere, kan de med spesialiserte ferdigheter og opplæring vanligvis belaste mer for tjenestene sine. Jeg har delt ned noen mer spesialiserte ressurser for deg nedenfor. Backstage er et frilansmarked for skuespillere, modeller og voice-over jobber, inkludert TV-serier, lydbøker, filmer, dokumentarer, reklamefilmer, videospill og mer.

 • Testere for UserFeel tjener kr10 for hver 10- til 20-minutters test.
 • Det er så mange andre måter å tjene penger på nettet.
 • Hvis det er spesifikke nettsteder du vil skrive for, er den beste måten å gjøre det på å kontakte dem ved å bruke kontaktinformasjonen til media.
 • Du sender inn informasjonen din, og tjenesten matcher deg med klienter.
 • Hjemme-agenter tjener alt fra kr8.

Hvem Som Jobber Hjemme Hjemme Er Egnet For

Generell transkripsjon kan innebære transkripsjon fra opptak av forretningsmøter eller transkripsjon av podcaster eller andre lydfiler. For en mer detaljert profil av Kaplan, klikk her. Dette er enda et flott nettsted der du kan bli med som transkripsjonist. For å være "populær" på sosiale medier, må du være aktiv - og ikke bare aktiv - men interaktiv. En ting som aldri skal være et mysterium er ansettelsesprosessen. Før for lang tid tjente han så mye penger at han sa opp jobben for å gjøre det på heltid.

Du trenger ikke å ha en grad i grafisk design for å lande noen onlinejobber i denne bransjen, selv om det absolutt ikke ville skade inntektspotensialet ditt.

Noen av de mer vanlige oppgavene en VA kan være ansvarlig for er: Vurder å oppsøke medstudenter som kan bruke en korrekturleser før du sender inn neste papir. Det krever imidlertid mye dedikasjon og å finne den rette eBay-nisjen. Dette er også et godt nettsted der du kan komme i gang med frilanserkarrieren din.

Selskapet spesialiserer seg på å tilby agenter for reise og gjestfrihet, telekom, veihjelp, høyteknologi, detaljhandel, finans, helsehjelp og forsikringsselskaper, og til og med den føderale regjeringen.

Virtuelle assistenter som tilbyr mer spesialiserte ferdigheter, kan enkelt lade oppover kr40 per time eller mer. SolidGigs - en håndkuratert liste over frilansjobber som oppdateres daglig. Faktisk har stillinger med balanse mellom arbeidsliv og fleksibilitet blitt stadig viktigere for fagfolk, ifølge en ny studie fra LinkedIn. Anthem har også hatt oppføringer for eksterne og telekommunikasjonsstillinger som forretningsforbedringsrådgiver, konto- og programdirektør og markedsdirektør. Og noe av det beste med å skrive for nettsteder og blogger, er at mange av kundene dine vil ansette deg for pågående arbeid.

99 Minutters Millionær

På den måten får du øyeblikkelig tilgang til en rekke reelle eksternt jobboppføringer. I dag kan systemadministratorer utvikle systemer, installere, vedlikeholde og oppgradere datasystemer selv uten å være på stedet. Registrer deg her - GRATIS JURIDISK OVERSKRIFT MINI-KURS for å lære mer og begynne å tjene store penger som juridisk transkripsjonist! Så i motsetning til mange av de andre jobbsidene som er oppført her, samler ikke HireMyMom ikke jobboppføringer fra andre nettsteder. Eksempel på jobbtitler hos Joybird: Her er en fullstendig oversikt over alt du trenger for å komme i gang og forskjellige selskaper som for tiden leter etter motestylister.

Har du en juridisk bakgrunn? Jeg er tydeligvis delvis i å blogge som en legitim jobb hjemmefra, siden jeg har drevet en blogg i seks år. Vær en hjemmeagent som tilbyr kundebehandling, menneskelige ressurser og faktureringstjenester. Virtuelle assistenter (VAs) kan gjøre alt fra å sjekke e-post og lage reiseplaner til å håndtere internettforskning eller jobbe for småbedrifter. For handelsmenn som verdsetter teknologi + tjeneste, dra nytte av strategier for aksjeskjerm fra uavhengige tredjepartseksperter til forskning på aksjer, ETF-er og opsjoner, eller lag dine egne skjermer ved å bruke over 140 tilpassede filtre. Dette er en av de mest stabile jobbene du kan lande. Husk å laste ned mobilappen for å få flest mulig invitasjonsundersøkelser. I noen tilfeller blir annonseplasseringer, navigasjonsmeny eller de nyeste oppdateringene på hver sosiale medieplattform evaluert.

Det er selskaper som spenner fra store globale merkevarer til små bedrifter som trenger kundeserviceagenter. Ta opp kundebehov som kan inkludere komplekse fordelsspørsmål, løse problemer og utdanne medlemmer. Betaling er ukentlig, men krever at du sender inn faktura. Det er usannsynlig at du vil kunne få dine kunder til å komme hjem til deg, delvis fordi det muligens ikke er dekket av ansvarsforsikringen din, og delvis fordi det kan være i strid med reguleringsbestemmelsene i ditt område.