Beste Bærbare Datamaskiner For Aksjehandlere 2020

Når det gjelder skjermen, må du velge: Ikke tenk over dette. Realiteten er at de fleste bærbare datamaskiner har tilstrekkelige spesifikasjoner for å kunne handle noe marked over hele verden. Den kommer som en lettvekt (4. Opphavsrett, hvis du er ny innen Bitcoin gruvedrift eller ledelse, er dette det rette stedet for deg. )Den har en massiv 8 GB DDR4 RAM og 1 TB HDD + 128 GB SSD romslig lagring. Det fungerer bra med flere applikasjoner og laget spesielt for tunge brukere som spillere og aksjehandlere. Den kommer også med 2 USB 3. Batteriet er også tilstrekkelig til å føre deg gjennom hele handelsdagen.

9 mm nøkkel reiseavstand for bedre responsiv, nøyaktig resultat og taktil tilbakemelding mens du skriver, beregner og spill.

Videre støtter ikke integrerte grafikkbrikker flere skjermer. Lenovo Y700 er uten tvil den beste bærbare datamaskinen for aksjehandlere. Alle er glade, du lærte noe nytt, og du vil være godt forberedt på fremtiden. Jeg kan ikke gjette hvorfor det må være en bærbar PC, men det er fine i7-baserte bærbare datamaskiner med GPU-er der ute. Handler pcer, hvis du må reise mye med den bærbare datamaskinen din, kan det hende at denne bærbare datamaskinen ikke passer for deg. Det kjøres på Windows 10 Home, 64 Bit og et 3-cellers WHr Li-Ion-batteri gir strøm. Gjennomsnittlig batterilevetid:

5 tommer eller 13. Den bærbare datamaskinen har en innovativ Cooler Boost 4 kjøleløsningsteknologi kjøler systemet i tunge oppgaver. Selvfølgelig, hvis du ikke vet hva du gjør, kan du selvfølgelig slette nødvendige filer/apper, så brukeren må pass på! Den må kunne løpe jevnt og støtte alle mobile skjermer du måtte ha.

Virkelig flere skjermer enn en aksjehandler kunne brukt på en gang, men de ser kule ut, ikke sant? Hva har du plass til, og hvordan vil du at oppsettet skal se ut? Så han ba meg hjelpe ham med å velge en bærbar PC. Hvordan starte tilknyttet markedsføring (og faktisk tjene penger) for nybegynnere, fordi hun fortsatt hadde en heltidsjobb da hun først begynte og jeg jobbet hjemmefra, sa jeg ja til å svare på telefonen for henne. Tastaturet til denne bærbare datamaskinen er bakgrunnsbelyst, opplyst chicklet-tastatur. En annen enestående egenskap ved maskinen er batteriet som er i stand til å kjøre opptil 10 timer slik at du kan handle uten forstyrrelser. Til slutt er Razer Blade Stealth en maskin som vinner mange utmerkelser. Takket være deres kraftige batterier har både 13-tommers og 15-tommers MacBook Pro-bærbare datamaskiner en forventet batterilevetid på opptil 10 timers kontinuerlig arbeid.

  • RAM lagrer midlertidig informasjon fra operativsystemet, applikasjoner og data i dagens bruk.
  • 8 tynne som veier 3.

Lenovo ThinkPad T470

Den gjennomsnittlige lysstyrken målt ved Legion Y720 er bare 210 nits, lavere enn gjennomsnittet på 271 nits. I den moderne tiden trenger du imidlertid ikke en stasjonær PC hvis intensjonen din er å handle på en mer praktisk måte. Den veier bare 5. Dette krever ekstrem innsats i begynnelsen, og etter det fortsetter du fremover. Og gjør det til en bærbar enhet. Denne maskinen har eksistert i over ett år nå, men den er fremdeles en solid maskin for aksjehandlere. Derfor ble denne funksjonen (evnen til å absorbere varme) høyt vurdert ved valg av bærbare datamaskiner som er oppført i denne artikkelen.

2019 HP 17,3 tommers flaggskip bærbar datamaskin

Ikke verst, ikke sant? En ting som enhver aksjehandler bør være forsiktig med, er programvaren de bruker. Disse er også den beste aksjehandelen for nybegynnere. Sjansen er stor for at din nåværende datamaskin har nok strøm! Du trenger ikke å bekymre deg for å få problemer mens du velger noen av bærbare datamaskiner nedenfor. Multitasking blir også enklere og jevnere på 64-biters OS. Du kan slå konkurrenten din når du holder deg et skritt fremover enn den av dem.

Konklusjon

Som bemerket av Admiral Markets, er det viktig å vurdere operativsystemet du vil bruke på den bærbare datamaskinen. Ikke rart at Ross Cameron kaller sin ASUS bærbare datamaskin “My Mobile Command Center, eller Portable ATM Machine”. Jeg har alltid vært en Windows/PC-fyr, og er ikke veldig interessert i å bruke mer enn kr1K for en bærbar datamaskin. De er et foretrukket alternativ for folk flest på grunn av bekvemmeligheten de gir. Skjermen på denne bærbare PCen har en imponerende 15. Begge tilbyr grafikkort av høy kvalitet som fungerer med tredjeparts kjølesystemer. Som sådan står du fritt til å handle hele dagen fra arbeidsplassen din eller hjemmet uten å måtte belaste det.

Du kan kjøpe noen av disse 5 bærbare datamaskinene for å kjøre aksjehandelsprogramvaren du ønsker å bruke. Sist, men ikke minst, har MacBook fire Thunderbolt 3-port for raskere tilkobling og dataoverføring til andre enheter. Men hvis du har for vane å laste ned filmer og favoritt-TV-programmene dine, vil jeg anbefale deg å oppgradere den til 16 GB. Dell Inspiron er en 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og leverer lyse og livlige bilder. Jeg var bekymret hvis en av datamaskinene ville ha sviktet meg, hva ville jeg gjort?

25 timers batterilevetid trenger du ikke å ha dem koblet til veggen hele tiden.

Krigen Er Helvete, Men Er Det Dårlig For Markeder?

Med disse spesifikasjonene og den generøse 32 GB RAM inni, kan du forvente at denne bærbare datamaskinen takler bokstavelig talt alt du kan kaste på den. Hvis du har spørsmål, kan du bruke kommentarfunksjonen nedenfor for å dele tankene dine og diskutere detaljene om de beste datamaskinoppsettene for handel. Den har den nye Intel Core-i5 7200U 2. Du kan se noen av bærbare datamaskiner som jeg har brukt gjennom årene i disse videoene: Én stor handelsmonitor er minimum, og det er fantastisk å ha flere handelsmonitorer. Dette fordi du effektivt vil kjøre to separate operativsystemer på samme datamaskin, og dermed dele ressurser. Daghandlere handler ofte på farten, noe som gjør det å ha en robust bærbar datamaskin et must. 3 tommers diagonal FHD IPS UWVA WLED-bakbelyst kant-til-kant-glass som måler 1920 x 1080 berøringsskjerm som kvalifiserer som medlem av de beste bærbare datamaskinene for handel.

Mobilmonitor Står

Totalt sett er dette en av de beste ultrabookene for online dag til dag handel. Mer beslektede historier, ta deg tid til å finne ut hvor bra (eller dårlig) en vare selger på eBay. En bærbar datamaskin som har en gjennomsnittlig batterilevetid på 6 timer, bør være tilstrekkelig med de fleste handelsbehov. Kraftigere grafikkort vil vise bedre grafikk OG gi mulighet for høyere ressursbruk (AKA ved bruk av flere skjermer).

I dag har du ikke HD-grafikkortet for å kjøre handelsprogramvare på den bærbare datamaskinen. Denne ASUS VivoBook S er det beste alternativet for deg hvis du er en reisende, fordi det er en tynn og lett bærbar bærbar datamaskin, som du enkelt kan ta med deg. Fordi dette bare er minstekrav for å kjøre all den respektive programvaren, hvis du er en strømbruker og gjør litt multitasking eller vil gjøre mer med den bærbare datamaskinen, hjelper ikke disse dårlige spesifikasjonene deg mye for å jobbe jevnt og effektivt. Ikke bare ser den bra ut, men den har også en 8 GB RAM og en effektiv Core i5 Intel-prosessor. Disse varierer i størrelse fra 8 ”til 16” og kobles til datamaskinen.

Jeg prøver ikke å få deg til å kjøpe en kraftigere prosessor, men jeg synes i3 er helt greit. Den har RAM på 16 GB og grafikkortets RAM-størrelse på 4 GB. Metatrader 4 og metatrader 5 mobilapper, når det gjelder priser er TD Ameritrade ganske grei. Denne ASUS bærbare datamaskinen har også 1 TB HDD og 8 GB DDR4 RAM, slik at den takler tunge oppgaver og massiv lagring.

Den tilbyr en høyere ytelse DDR 4 RAM som fungerer på 2666 MHz.

De 12 Beste Familiehotellene I Verden

Vekten er bare 7. Jeg vil imidlertid anbefale et minimum av i3-prosessor, siden den er i stand til å håndtere fleroppgaver. Med 8 GB DDR3 RAM og 256 GB SSD-lagring har ASUS ZenBook UX330UA en ganske anstendig skjerm og gir deg muligheten til å utføre aksjehandelsaktiviteter og lykkes med bedriften mens du gjør det. Du kan jobbe på denne bærbare datamaskinen hele dagen uten belastning på øynene. Ikke-flyktige minnebrikker inneholder ingen bevegelige deler, slik at de sikrer at data blir skrevet og lest raskere enn HDD. Den premium byggekvaliteten er helt sikkert øverst på profflisten, sammen med skjerm av høy kvalitet og den gode ytelsen. Den større 15-tommers modellen (det er også en 13-tommers MacBook Pro) kommer med en niendegenerasjons 8-kjerne Intel Core i9-prosessor som gjør den klar til å ta på seg selv de tøffeste oppgavene. Selv tre- og firfingerbevegelsene er enkle å gjøre.

Stille Sak, Fans, Strømforsyning For å Unngå Følelsen Av å Bo På En Flyplass

Prosessorkonfigurasjonen er Core i7. Hvordan kan jeg bli millionær over natten, derfor forlot jeg denne delen til sist. 11ac (2 × 2) Wi-Fi, Bluetooth 4. Det hjelper også de næringsdrivende å fortsette arbeidet når som helst og hvor som helst de vil. SSD-harddisken er veldig rask og hjelper deg med å laste apper raskt. 3 "Intel Core i7-8550U 8 GB 256 GB SSD + 1 TB HDD Integrert Sjekk pris Acer Aspire E5- 576-392H 15. "Prisen er selvfølgelig forskjellig for hvert alternativ av de tre. Lenovo har forpliktet seg til kvaliteten på X1 Yoga-standarden MIL-STD 810G fra det amerikanske militæret. Backtesting etc.

6 tommer skjerm som drives av IPS (In-plane switching) teknologi for større synsvinkler. Å handle aksjer med tilpassede alger, handle futures med tilpassede indikatorer, eller forex med lynrask handling krever forskjellige datakrav. Jeg bruker Samsung 850 EVO-serien SSD av følgende årsaker5 års garanti. (36 kg) som passer perfekt for folk som stort sett er på farten. Det er ikke behov for en 4k-skjerm fordi skriftene blir så små at du må justere skriftstørrelsen på skjermen for å se innholdet på din skjerm for handelsdatamaskiner. 1-tommers tynn kropp og bare 5. 20 GHz Intel Core i7-8750H prosessor kombinert med NVIDIA Geforce GTX 1050 Ti 4GB grafikkort kan du forvente å gjøre mer enn bare handel. Dette vil være vert for ditt ønskede operativsystem, handelsprogramvare og andre applikasjoner.

I det øyeblikket du vil ha 1920x1080 med en matt IPS-skjerm på en bærbar datamaskin, blir det "premium". 22 beste penger å tjene apper for din smarttelefon eller mobilenhet. Et utmerket alternativ for budsjettbevisste handelsmenn som ikke er klare til å gå på akkord med funksjoner og hastighet. Hvis du er en nybegynner på dette feltet og ikke har budsjettet som de rike, ikke bekymre deg, for nå ser du på en bærbar datamaskin på 600 dollar som kan gjøre jobben som en kr1000. Det mest stilfulle og stilige med ASUS Vivobook er stjernegrå farge og elegant design. Og pekeplaten ble produsert av Synaptic, som har multitouch-støtte, som gir rask respons, jevn og nøyaktig rulling. Tilkoblingsmuligheter vil aldri være noe problem med den bærbare datamaskinen, da den har en Thunderbolt 3 Type-C-port, en USB 3. 5 pund pakke.

Beste bærbare datamaskiner med Thunderbolt 3 porter for 2020

Det er en avveining mellom skjermstørrelse og portabilitet. Så uten bekymring kan du gå med noen av de ovennevnte bærbare PC-ene i henhold til ditt behov og budsjett. Denne bærbare datamaskinen er i stand til å gjøre noen tunge oppgaver som videoredigering og spille spill med anstendige bildefrekvenser. Som en av seriene klassifisert i Ultrabook-linjen, er imidlertid Dell XPS 15 9560 fremdeles designet for multimediaunderholdning, og blander seg spesielt litt i high-end fashion line forresten. Det er en virkelig glede å bruke. Hvis et Windows-program ikke finner en driver, går den ut på nettet og laster ned den, så det er ikke en stor fordel for Mac-maskiner. Det er få bærbare datamaskiner som kan gjøre det Google Chromebook gjør for under kr300.