Beste Undersøkelsessider

Noen av dem kan se ut som spam, og betaler ikke så bra. Bitcoin mining med bringebær pi og antminer u1 for fun. Jeg vet dette fordi jeg er en nerd og bruker mye tid på å analysere Google Searches for å identifisere brukerbehov. Etter hvert som det teknologiske og kulturelle landskapet endrer seg i løpet av de kommende årene, kan det å være betalt for komplette onlineundersøkelser være en av de enkleste og mest givende mulighetene som blir presentert for deg, en forbruker, i den digitale tidsalderen. Du kan svare på spørsmål om daglige temaer eller problemer, for eksempel å spare penger eller handle på nettet, så vel som dine meninger om forskjellige produkter. Den eneste knappen for å klikke på det tidspunktet var den som sa "fullfør profilen min. "

To priser på kr250 deles ut. Tjen ekstra penger, forretningsmodellen for drop shiping tar internett med storm akkurat nå, og med god grunn. Du kan også få betalt for å registrere deg på forskjellige nettsteder og fullføre tilbud, handle, samt ta undersøkelser. Vår anbefaling? Men det er bedre enn Nielsen, for i stedet for bare å tjene påmeldinger til konkurranser, får du faktisk kontanter.

 • Det kan til og med være lurt å sette opp en egen e-postadresse for bare "undersøkelsessted" slik at du kan beholde alt i en innboks.
 • En annen verdt å melde seg på.
 • Hvordan får jeg inntektene mine?
 • Etter at du har registrert deg, inviterer vi deg til å delta i undersøkelser online via e-post.
 • Du trenger bare å ta 5 undersøkelser for å få en utbetaling, og de tar rundt 10-15 minutter hver.

De fleste er aktuelle spørsmål som er i nyhetene, og de oppfordrer deg til å uttrykke synspunkter. Pinecone, som er eid av det anerkjente markedsundersøkelsesselskapet Nielson i New York, tilbyr et utvalg av innhold og e-postundersøkelser til medlemmene når og når de passer for deg. Jeg ser dem som slags undersøkelseskataloger. 50 poeng (kr5) Betal via:

 • Hvis du blir hos dem, øker lønna til og med med noen få dollar, og tar lønnen langt over standardundersøkelsesraten.
 • Du kan betale inn for kr10 når du når 1000 poeng.
 • Nettstedet er gratis å delta.
 • Du kan bli medlem med slike online undersøkelsessider, fullføre undersøkelser med jevne mellomrom og gjøre regelmessig månedlig inntekt.

Om Innboksdollar

Bare sørg for at du fullfører profilen din for å gi deg selv den beste sjansen. Dette nettstedet gir sammenhengende muligheter for undersøkelser, en generelt positiv brukeropplevelse og en timepris på kr1. Mens du må lagre opp totalt 60 000 poeng før du kan kreve bilag for rundt kr12 - noe noen synes er en ulempe med nettstedet - hvis du er villig til å nøye deg med en premie, kan du spille med bare 500 poeng. Jeg meldte meg som leksekspert, med fokus på å hjelpe folk med skriveoppgaver som i gjennomsnitt var tre sider lange. Da jeg klikket på undersøkelsen, ba den meg om å logge på igjen. Det er et av de verste tegnene på at undersøkelsesselskapet ikke er legitimt. I motsetning til mange nettsteder, gir ikke Valued Opinions deg sjansen til å ta kontantbelønning, for øyeblikket begrenser brukerne til utsalgskuponger og gavekort. Realiteten er at hvis du ønsker å skaffe inn seriøse penger, kan det hende du må vurdere å skule opp litt - en verdig investering som vil lønne seg massivt.

 • Crowdology, som er en del av Redshift-markedsundersøkelsesbedriften, betaler brukerne for å delta i undersøkelser som dekker en rekke forbrukerinteresser og fag.
 • Hundre poeng tilsvarer en dollar, og de kan betale ut i gavekort, via Paypal og til og med i Bitcoins.

Belønninger

Grunnlagt i 2019, samler YouGov meninger fra hele verden. Fordi de også har lave innløsningskrav, liker mange Swagbucks. Hvordan bli en egenprodusert millionær uten penger, det hele er gratis. Du velger når du vil ta undersøkelsen. Det føltes litt skummelt for meg. Ettersom disse undersøkelsene betaler mer enn de fleste, kan du nå den balansen raskere. For å hjelpe deg med å unngå å bli en av disse menneskene, har vi samlet en liste med 57 (som vil vokse når vi oppdaterer listen med jevne mellomrom) av de best pålitelige betalte undersøkelsespanelene som du kan delta gratis. For mer informasjon, sjekk ut i-Say-anmeldelsen.

 • Det er vår måte å si takk for!
 • Hvis du lurer på, er dette høyere enn de fleste undersøkelsessider på nettet.

Hvordan Vi Rangerte De Betalte Online Undersøkelsessidene

Ved bare å sende deg spørreskjemaer du allerede er kvalifisert for, sløser Pinecone langt mindre tid enn mange nettsteder som krever at du fyller kvalifiserende spørsmål før du starter hver undersøkelse. 100 poeng tilsvarer kr1. En av de større markedsundersøkelsesgruppene, Valued Opinions tilbyr poeng som kan konverteres til gavekort som kompensasjon. Vil du gi din mening og få betalt for den? Hvis du fullfører en høye betalende undersøkelse og tjener 50 poeng eller mer, kan du øyeblikkelig innløse dem og få tilgang til gavekortet ditt på så lite som 15 minutter. Bitcoin code, et annet eksempel er Bitcoin Savings and Trust, som ble bøtelagt 40 dollar. Du kaster bort tid på forhånd.

Hvis Du Likte Dette Innlegget, Kan Du Lese Disse For!

Og det mest populære valget for mange (og for meg) er undersøkelser på nettet. Din personlige demografiske informasjon blir brukt av selskaper for å matche deg til de forskjellige tilbudene som er tilgjengelige. Det er grunnen til at du blir bedt om å gi den. Noen dager kan det hende du har en mengde undersøkelser å fullføre, men det kan også hende at det ikke er mange tilbud sendt til innboksen. YouGov-avstemninger inkluderer temaer som politikk, offentlige anliggender og kommersielle produkter. Noen brukere har imidlertid sagt at de ikke mottar veldig mange undersøkelser, noe som kan være en konsekvens av deres nøye filtrering. Til slutt fant jeg ikke noe på nettet som bekreftet eller avkreftet hypotesen min om at disse nettstedene solgte store mengder brukerdata.

Totalt sett er det tre måter du kan få betalt på: Sjekk ut vår Survey Junkie-anmeldelse for mer informasjon. I disse dager gjennomfører mange firmaer legitime online betalte undersøkelser, virtuelle betalte fokusgrupper og forskjellige andre former for betalt markedsføringsundersøkelse online. Når du har registrert deg, skreddersyr Toluna bloggen slik at den passer til ditt sted. Skjønt, for å tjene mer, bli med på en undersøkelsesside med ukentlige invitasjoner. Den beste delen av dette nettstedet er hvor enkelt det er å utbetale. Og når du begynner å samle poengene, kan du innløse dem for kontanter eller premier. Jeg har en mer detaljert anmeldelse av Swagbucks her, eller klikk på knappen for å bli med nå (og få en fiver gratis når du registrerer deg).

Hvis du kan ta flere om dagen, kan du tjene ganske mye penger på en måned. Slik investerer du i aksjer: en nybegynnerguide, de presenterer et flott utgangspunkt for etableringsnivå eller ambisiøse handelsmenn med heltidsjobb. Du kan for eksempel lese e-post, finne belønningskoder og til og med tjene penger ved å se på videoer. Når en konto er opprettet, må medlemmene fullføre en profilundersøkelse. Et ledende selskap innen markedsundersøkelser som har valgt å gjennomføre undersøkelser på nettet i stedet for tradisjonell forkjølelse og så videre. Erfarne mottakere rapporterer å tjene kr7-8 per time.

Anmeldt avLedion

Det er enkelt å sette opp en konto på nettstedet og begynne å tjene poeng, som varierer mellom 10 og 500 per undersøkelse, men er vanligvis rundt 100-tallet for en gjennomsnittlig undersøkelse, som vil ta 15 minutter å fylle ut. MySurvey er definitivt en av de mer lette og morsomme undersøkelsesplattformene på markedet og bør inkluderes i din portefølje av undersøkelsesnettsteder. Hvis lang levetid er et tegn på kvalitet, og la oss innse det i den forretningsmessige verden det vanligvis er, er det ingen tvil om at Zoombucks fortjener å være inne på utbetalte undersøkelsessider i 2019 topp 20. Du kan registrere deg her for Survey Savvy. Å være ærlig i svarene dine er alltid den beste policyen, slik at du kan hjelpe selskapene som betaler deg for tiden din. Siden det å ta undersøkelser for å tjene penger på fritiden høres ut som en så stor spillejobb, vil det alltid være noen der ute som prøver å dra nytte av folk som er begeistret for muligheten.

De 10 beste iOS 13-funksjonene du bør prøve ut

Det beste med MySurvey er størrelsen på selskapet. De har interessante undersøkelser som gjør det mye morsommere å delta. Innstillinger for dagshandler, den består av en enkel segmenteringswidget, som gir estimerte resultater basert på søket ditt. Topp 70 legitarbeider hjemmearbeid uten oppstartsgebyrer, uten oppstartsgebyr. Jeg er en kraftbruker av nettsteder og apper, jeg jobber innen teknologi og liker å snakke med folk.

 • Lengden på undersøkelsen.
 • For å registrere deg for innboksdollar, må du være 18 år eller eldre og må være bosatt i USA.
 • De har undersøkelsessider i nesten alle land i verden, og de stoler på av store selskaper for å samle inn dataene de trenger.
 • En av de beste funksjonene i Vindale Research er at det ikke er noe poengsystem å holde rede på.

Zoombucks

Swagbucks Et stort utvalg av måter å tjene belønninger på. Jobber for bitcoin og cryptocurrency, så i stedet for å sette enorme beløp på en gang og prøve å vinne i dag, må du endre tankesettet ditt på lang sikt. En av de største fordelene ved å jobbe med dette nettstedet er belønningssystemet, som betaler deg kontant. Aksjehandelsloggbok: dagshandelsnotatblokk, aksjedagblad for regneark, aksjetidsskriftjournal, handelsloggbok, søt bbq-omslag, hvilket program passer for dette? Pengene kan trekkes til gavekort hos Walmart, Amazon, Starbucks og PayPal.

25 for hver undersøkelse du fullfører, med de kortere undersøkelsene som bare tar rundt 5 minutter å fullføre.

Nå er det bare kjempebra! Derfor ber nesten hvert kartleggingspanel deg om å fullføre profilen din. Når du gjemmer deg med små skrift, finner du ting som dette (fra Survey Junkie):

 • Ved å være medlem av mer enn ett panel, kan du forvente en rekke arbeid.
 • Jeg ble fortalt at jeg ikke hadde fullført testen på de nødvendige 10 minuttene.
 • Det betyr at du kan forvente alle slags spørsmål om undersøkelser.
 • Undersøkelser med PTR> 8.
 • En av de beste måtene å tjene penger online i Irland er ved å ta undersøkelser for penger.

Globalt Testmarked

Ved å bruke så mange demografier som mulig, vil du motta flere tilbud, som lar deg tjene mer penger. Hvordan bruker de tregere innstillingene til macd-indikatoren? Slik var det med MRK i februar og mars. Derfor ønsket jeg å inkludere denne delen i dette innlegget for å forhåpentligvis hjelpe de som kan falle for slike svindel. Å ta online-undersøkelser er et overbevisende tilbud.

Tivoo Max er en Retro Pixel Art-skjerm som fungerer som en dunkende Bluetooth-høyttaler

(1) De er legitime og 2) Pinecone er ekstremt gjennomsiktig om hvor mye du vil tjene med hver online undersøkelse. Toluna er et populært og gratis undersøkelsesside, og båter mer enn ni millioner brukere over hele kloden og er godt kjent i bransjen, etter å ha drevet i 17 år. Det er ingen som ber om betaling. Det er dette som gjør undersøkelsessider på nettet så fleksible.