Hvordan Tjene Ekstra Penger På College

Utforsker du nettsteder som Expedia på fritiden? Har ikke noen erfaring med dette, men HairSellOn ser ut som et bra sted å starte. Du har sikkert bestilt fra Postkamerater eller Seamless før - men har du noen gang vurdert å jobbe for dem? Det kan være en god studentjobb, ettersom mye av arbeidet skjer om kvelden (selv om du må være komfortabel med sene kvelder). Det var en biologilærebok - lærerutgave. Ser du etter en liste som ikke er så massiv? Whatusersdo - Åpent for internasjonale testere.

Gjennomgå musikk for pengene Hvis du elsker musikk, kan du gjøre det til din virksomhet ved å gå gjennom usignerte band og artister på nettet for kontanter med Slicethepie.

Jobber er ikke så enkle å få i disse dager, spesielt når du har en begrenset tidsplan som må overlate god tid til klasser og lekser. Dette er relatert til den forrige ideen, men mer rettet mot mennesker som heller vil være deres egne sjefer enn å bry seg med noen andres oppgaver. Delta på karrieremesser. 18 arbeide hjemmearbeid som gir penger, kunder kan be om hjelp til å gjøre ting som å montere en TV, flytte møbler eller rengjøre. Du kan ta undersøkelser på telefonen din og registrere deg for flere nettsteder for å øke inntektene dine.

Hvis du har skriveferdigheter, er freelancing online en flott måte å tjene litt ekstra penger på college og bygge en portefølje mens du er på det. Hold deg til dette blogginnlegget, så får du noen fantastiske praktiske tips for å tjene penger. Bli en profesjonell kosete Noen mennesker trenger bare noen klemmer. Vi er fast på at vi aldri vil skrive innhold påvirket av eller betalt av en annonsør. Spør foreldrene deres om de kanskje vil ansette deg som lærer.

Sjekk ut disse 10 grunnene til at du bør bli studentblogger!

Gjør Oppgaver

RELATERTE POSTER: Bli din egen bank "Peer-to-peer" -utlån er bankens fremtid. Virtuelle assistenter eller VA-er påtar seg rollen som personlig assistent, men gjør alt sitt arbeid eksternt.

Verktøyene er billige, arbeidet er ikke komplisert, og du kan tjene gode penger. Hvis du har nok plass til å dyrke mye mat, kan du til og med bli med i et samfunnsstøttet jordbruk - der lokale bønder og innbyggere samles for å kjøpe og selge ferske råvarer. Sjekk andre colleges dumpsters i nærheten. Borte er dagene med planlagte skift fra campus, og stanser en tidsklokke. Den andre muligheten til å tjene er å ha Swagbucks Google-utvidelsen installert.

Bruk et kredittkort som tilbyr gevinstbeløp (og betal hele saldoen hver måned for å unngå å betale renter). Nå velger studenten som la ut spørsmålet ett svar som han har råd til. Hvis du er interessert i et bestemt emne, kan du prøve å finne nettsteder som publiserer innhold som ligner på det du vil skrive om og nå direkte til dem. Kanskje du er designer, men også har en gründerånd? Frilansforfattere kan vanligvis velge sin egen arbeidstid og sine egne priser, slik at de bestemmer hvor mye de får betalt per prosjekt. 30 online jobber som er legitime, enkle og fleksible, hvis du er en slik ansatt og ønsker å jobbe hjemmefra, kan du gå til Telework. Før du sender inn bilder, må du forberede dem for å sikre at det ikke er noen pikselforvrengning, undereksponering, overeksponering eller overdreven bildestøy. Nettstedstesting - En annen oppgaveorientert ting du kan gjøre på nettet er nettstedstesting.

  • Som Geek-leser fra College Info, vet vi at du ikke betalte mye for bøkene dine til å begynne med fordi du fulgte guiden vår for å finne billige lærebøker.
  • I noen tilfeller er studenter kvalifisert til å jobbe som sjåfører for disse kjøretøyene.
  • Du drar til et lokalt senter (undersøk det på nettet først for å forsikre deg om at det ikke er skissert) og tilbringer alt fra 90 minutter til 2 timer når blodet trekkes fra kroppen din.

Telefonselger

Hvordan vil du at noen få dollar skal dele tankene dine? Høgskolelivet kan være ekstremt utfordrende fra økonomisk synspunkt, spesielt hvis du måtte ta et studielån for å ha råd til den valgte utdannelsen din. En manns søppel er en annen manns skatt. Evalueringene er alle i henhold til skriptet. Du vil tjene omtrent kr10- kr15 for hver undersøkelse på 20 minutter, og de kan gjøres hvor som helst der det er wifi. Dette trenger ikke å være på den skalaen som folk normalt tenker på, heller. Lærebøker kan være spesielt lukrative. Poenget er at selv om folk skriver helt fint, vil de alltid være for paranoide til å hoppe over en ordentlig sjekk, og du kan få dem til å betale deg for det.

Det er greit, og det er måter å selge aksjebilder også.

Frilansskribent Eller Redaktør

Det er omtrent den laveste vedlikeholdsmåten å tjene penger på en blogg (få boken min gratis her). Disse inkluderer store selskaper som Google og United Airlines, og alt du trenger å gjøre er å finne feil og rapportere dem. Lage videoer, designe grafikk, skrive artikler, kaller du det - gjør spillejobben og få betalt. Min venn, du trenger ikke å dyrke ditt eget hår, bare gå til salonger i nærheten av deg og be dem gi alt håret som de klipper og samler hår fra forskjellige andre salonger.

Du har sannsynligvis alle slags dritt bare å ligge rundt du ikke en gang bruker. Denne er essensiell. 5 online jobber for å hjelpe deg med å tjene ekstra penger hjemmefra. Hvis du belaster 500 for hvert lag som deltakeravgift og totalt 10 lag registrert nå, har du samlet 5000. Du kan registrere deg på nettsteder som UserTesting, og bli matchet med selskaper som har lagt ut testjobber. Du kan også dyrke noen av disse ideene som heltidsarbeid i fremtiden.

Betalingen er mellom kr12 og kr14 per time. 13 av de beste bærbare datamaskinene for handel i 2019 - lab test reviews. Hvis dette er interessant for deg, må du vite at virtuelle assistenter kan tjene noen hundre dollar eller mer per måned. Ser du etter flere jobber du kan gjøre fra datamaskinen din? Som du kan se fra listen, har du et stort utvalg av varene du kan lage og selge for å tjene penger på eBay. Få en deltidsinntekt fra eBay: Apperwall har brukere som laster ned og bruker apper i en bestemt periode, slik at de kan skrive en kort anmeldelse.

7 Måter å Forbedre Kritiske Tenkemåter På

Det er ingen spesielle kvalifikasjoner du trenger for denne jobben, selv om gode ferdigheter og evnen til å være rolig under press er nyttige. Egentlig var jeg heller ikke klar over denne måten å tjene på, og jeg blir kjent med dette mens jeg forsket på dette blogginnlegget, og jeg syntes dette var veldig nyttig. Kanskje har du et familiemedlem som er villig til å samvise med deg på pantelånet, eller kanskje har du arvet eiendom fra en pårørende. Det siste lar deg tjene penger på salget gjort av dem du har rekruttert. Testforberedelse er spesielt populær, så hvis du har oppnådd gode resultater på standardiserte tester som SAT, ACT eller GRE, har du en sjanse til å tjene gode penger på å hjelpe andre til å lykkes med disse eksamenene. Alt du trenger å gjøre er å gjøre lydfiler om til tekst. Nettsteder som faktisk har mange jobber med datainnføring. Det er mange måter å gjøre dette på.

Elsker å svømme og jobbe ute?
  • Blogging er en utmerket måte å vise frem kompetansen din på et emne (og tjene gode penger på å gjøre det).
  • Hvis det er du, vil du lage en god korrekturleser.
  • Det er verdt å gi det et skudd.
  • Hvis du ikke liker jobben, ender den vanligvis om en dag eller to!
  • Du kan hente og levere praktisk talt alt for selskaper som DoorDash, Postkamerater, Amazon Flex, Instacart og mange andre, og tjener varierende priser for hver levering du fullfører.

PowerPoint Presentasjonsdesigner

Du kan sannsynligvis tjene litt ekstra penger ved å selge dem på nettet. Her er en lenke for å få øyeblikkelig tilgang til en GRATIS online klasse om hvordan du starter din egen virtuelle bokføringsvirksomhet. Du kan be om betaling via PayPal eller gavekort når saldoen din når kr20. Begynn å spørre rundt på virksomheter du ofte har, eller legg inn tilgjengeligheten din på et arbeidsbord. Du kan bli en dataregistreringspersonell ganske enkelt, og dette kan være en ideell pågående sidejobb for en student, siden det er en fleksibel jobb og ikke krever noen spesialiserte ferdigheter. Du kan starte en blogg for så lite som kr2.

Som Rover-hundepass kan du tilby alt fra boarding til hjemmesitting eller drop-in besøk. Handler aksjer cfd med vakfx, det er to typer margin du bør være kjent med når du handler CFD-er. Det er helt gratis å bruke. Du har allerede erfaring med å skrive forskningsartikler og essays, så overgangen kan være mindre enn du forventer.

Du kan svare på spørsmål om å reparere ting i et hjem, eller tekniske spørsmål om forskjellige produkter, for eksempel smarttelefoner, og tjene penger på å gjøre det. Nettjobber for studenter er viktige fordi det å gå på skolen er jobben din. Prøv barnepass på fritiden for å generere inntekter. Hvis du vil ha ekstra kr60 på bankkontoen din hver måned, må du laste ned Truebill nå. Enten du studerer fotografi formelt eller ikke, kan du alltid begynne i det små og jobbe deg frem for å bygge et godt omdømme og finne godt betalte kunder. Doordash er en restaurant som leverer app som lar deg tjene penger på timeplanen din. Du trenger ikke å oppdatere og vedlikeholde dem konsekvent.

Undersøkelse Taker

Hus, babyer, kjæledyr - alt som trenger konstant omsorg og oppmerksomhet. Deretter gjør du det for en provisjon ved å tilby tjenestene dine som et alternativ til reisebyråer. Igjen, dette er en enkel, passiv måte å tjene ekstra penger på bloggen din. Jeg vet det, fordi jeg jobbet deltid da jeg var universitetsstudent, og det betalte mange av regningene mine.

Å fremme din indre gründer nå betyr at du kan leve de profesjonelle drømmene som de fleste voksne bare kan forestille seg. Hvis du ikke er interessert i en så ambisiøs jobb som å lære engelsk til noen halvveis over hele kloden, kan veiledning være et bedre alternativ for deg. Pengehåndteringssystem for konkurranser, denne strategien er avhengig av at du etter den første gevinsten vil trekke tilbake den opprinnelige handelsstørrelsen, slik at du i tilfelle et nytt tap faktisk ikke taper noe. Å være en virtuell assistent kan innebære oppgaver som bestilling av reiser, administrative oppgaver og administrasjon av kalendere, men er et flott alternativ for studenter som trenger en ekstern jobb. Hvis du vil ha fordelen av en plattform for å finne spillejobber, er Rover et flott alternativ. Transkribering belastes per time, siden forskjellige innhold åpenbart vil kreve varierende mengder tid å behandle. Hvis de gjør et kjøp, får du en prosentandel av inntektene.

Det Er Utallige Måter å Tjene Penger På College.

Vær en oversetter Hvis du flytende kan snakke et annet språk, kan du bruke ferdighetene dine til å tjene litt penger. Et alternativ i denne kategorien er Lending Club. Finn svarene dine. Gå gjennom Craigslist eller Upwork og finn dataregistrerings- og administrative jobber for deg selv. Selv om den disponible inntekten din kan være veldig liten som studenter, er det aldri for tidlig å begynne å investere i aksjer som betaler regelmessig utbytte. Du vil definitivt lære å takle avslag i denne jobben, så vær forberedt på at folk skal kjefte eller til og med smelle døra i ansiktet ditt. Hvis du liker å jobbe ute med hendene og elsker lukten av nyklippet gress, kan du finne nærmeste landskapsarkitektfirma på jakt etter gode arbeidere.

Hun liker å hjelpe andre med å oppdage muligheter for å jobbe online og starte egne virksomheter. Fiverr er et nettsted hvor du kan annonsere hvilken kompetanse du har og få dem til å fungere som mellommann. I det minste tar ikke denne jobben mye tid og kan være mye moro. Turgående hunder er en fin måte å trene på, og en av de enkleste måtene å tjene penger på college. Så det lønner seg å være observant.

Arrangør

Faktisk ender mange av de enkleste måtene å tjene penger på nettet opp under minstelønn. Klikk her for å abonnere. Og når du har etablert noen få glade kunder, vil jungeltelegrafen sannsynligvis begynne å spre seg. Bedrifter trenger data. Medium, du kan for eksempel prøve å selge produktet ditt på Facebook-grupper og Craigslist i stedet for bare ett av dem. Å tjene penger med YouTube tar tid og litt hardt arbeid, som alt som innebærer å tjene penger online, men belønningen kan være overveldende, lykke til for deg. Mange onlinejobber handler om å produsere prosjekter i stedet for å jobbe på klokka, så det er enkelt å angi timeplanen rundt dine egne behov. Sjekk ut hvordan du kan tjene raske penger fra hjemmesider for testing av nettsteder for en full liste over selskaper som vil betale deg for testing.

Ta Dine Talenter På Nettet

TAs jobb kan ha vært å hjelpe professoren i løpet av klassen, hjelpe studenter med oppgaver utenom klassen, eller til og med å undervise klassen helt (selv om slike TA-stillinger pleier å være forbeholdt forskere- og doktorgradsstudenter). Når det gjelder sidevinkler og å tjene ekstra penger, er det utallige måter å få jobben gjort. Du kan få betalt for å planlegge et arrangement. Affiliate markedsføring Hvis du har fått en god tilstedeværelse på sosiale medier, eller kanskje du til og med har en blogg eller et nettsted, kan du begynne å skaffe penger umiddelbart ved å markedsføre alle slags selskaper, produkter, tjenester og tilbud online. Å bli campusambassadør er en fantastisk måte å tjene penger ved å representere campus - og hjelpe nye studenter. De fleste av disse jobbene hjemmefra for studenter krever høyhastighetsinternett og en bærbar eller stasjonær datamaskin (for flere trenger du bare en smarttelefon), og for noen stillinger trenger du et arbeidssted som er fri for distraksjoner. Dette er et flott nettsted å lære noe språk du kjenner. Bli en craigslist-forhandler, delta i en online fokusgruppe som ProOpinion og få betalt gjennom et sjekk, gavekort eller PayPal-innskudd. Se på nettet etter jobber som kan matche deg med håpefulle college-søkere som kan hjelpe dem med å skrive essayet sitt, korrekturlese det og mer.

Selg Oppfinnelsen Eller Konseptet Ditt

Nettsteder som RentNotBuy og Loanables gjør dette mulig. GPT-nettsteder belønner deg med kontanter og kuponger for å fullføre forskjellige tilbud eller aktiviteter på nettet. For hver dom avsagt, blir eJurors utbetalt kr5 - kr10 avhengig av sakens lengde. Men det virket som om det ville gi feil idé. Administrere virtuelle ansatte eller frilansere. Ved å gjøre dette kan du tjene rundt kr12 per time. Money crashers, disse inkluderer å svare på spørsmål, gjøre internettforskning, moderere i sosiale medier og mer. Sittercity er et veldig legitimt og populært selskap som ansetter studenter til omsorg.

Dette er bare noen få av de tusen der ute, alt fra glatt online virksomhet til unsexy-rengjøringsarbeid. Et annet alternativ er å sjekke barnepike når som helst før du flyr. Du kan bare spørre deg rundt for å se om du eller foreldrene dine kjenner noen som trenger disse tjenestene.

Dataregistreringsarbeider

Lurer du på hvordan? Studier viser imidlertid at studenter som jobber mellom 1 og 15 timer per uke i gjennomsnitt har betydelig høyere GPA enn de som ikke jobber i det hele tatt. Topp 10 måter å tjene penger på nettet uten investeringer for studenter.