11 Beste Jobb Hjemmefra For 2019 (beste Online Jobber)

Stillinger er for øyeblikket tilgjengelige som kundeservicerepresentanter, eldre kundebehandling, sesongens kundeserviceagenter og kundeservicerepresentanter. Ashley tjener over kr3000 per måned 17. Som sådan tildeler de instruksjoner som folk kan følge for å sjekke nettstedet sitt. Den utdanner sine agenter i en klients virksomhet, uten kostnad for dem, gjennom Working Solutions University. Noen rekrutterere blir betalt oppover kr125 i timen for å bygge CV-maler.

BLS prosjekterer feltet til å vokse 15 prosent, drevet av en boom i mobile enheter og e-handel. Du får betalt alt fra kr36 per lydtime til kr180 per lydtime. Merk at selv om dette innlegget blir datert, har noen av disse selskapene pågående åpninger. Markeder nå, 10, kan du kjøpe aksjer og holde dem, i. Xerox ansetter en rekke arbeidsplasser-fra-hjem-stillinger, inkludert kundebehandling, teknisk support og dataregistrering og verifisering.

Selskapet tilbyr også en sjenerøs fordelspakke som inkluderer full medisinsk dekning, livsforsikring, 401 (k) planer, betalt opplæring og betalt fri.

Transkripsjons-, oversettelses- og bildetekstjobber er tilgjengelig hos Rev. Produktet selger seg selv. Jeg er ikke tilhenger av å betale for å finne arbeid, men jeg får at de må få kompensasjon på en eller annen måte for å få håndscreenet hver jobb de legger ut. Andre muligheter. Dette fungerer best som et supplement til tingene du allerede gjør.

Hver økt varer rundt 45 minutter. Så, se på den artikkelen her for flere muligheter. Dette språktjenesteselskapet tilbyr en rekke telefontjenester i tillegg til dokumentoversettelse og ekstern videotolkning. Postnavigasjon, dette er med på å sette perspektiv på produksjonsbehovet for råolje, og hvorfor produksjons- og forsyningsnivået følges så nøye. Bateman & Co ansetter arbeid hos regnskapsførere på permanent, deltidsbasis. Enterprise sysselsetter virtuelle call center reservasjonsagenter, tar innkommende samtaler for kundehenvendelser og reservasjoner. Så, hvis du vil kunne se videoopptakene on-demand, må du betale en liten avgift.

Vil du for eksempel hjelpe bloggere, trenere, eiere av små bedrifter (for eksempel kiropraktorer, restauranteurs, rørleggere), treningsfagpersoner, cateringfirmaer, etc. TaskRabbit er en servicebasert app som forbinder kunder med mennesker som kan hjelpe dem rundt i huset. Timene er fleksible og ingen tidligere erfaring er nødvendig. For bare noen dager siden publiserte nettstedet FlexJobs, som spesialiserer seg på jobb-hjemme-jobber, sin årlige liste over de 100 topp selskapene med eksterne jobber i 2019. Etter at du har fullført undersøkelsene, vil du kunne løse inn poengene dine for gavekort eller kontanter via PayPal. Men uavhengig av det langsiktige målet ditt… det neste logiske spørsmålet er naturlig, hva kan du gjøre?

 • Din kreative innsikt og evne til selvutdanning kan få deg til å vokse med store sprang.
 • Bortsett fra kontanter, kan du også få gavekort til mer enn 70 forskjellige merker.
 • Det eneste forbeholdet er at du trenger å være konkurransedyktig med lignende korttidsleie i ditt område.
 • Klassene gjennomføres helt på nettet.
 • Hvis du er godt reist, flink med logistiske detaljer og litt av en gründer, kan du enkelt starte ditt eget reisebyrå hjemme.
 • Det er et bredt spekter av arbeidsplasser hjemme, som Software Engineering Manager og Associate Manager.
 • Arbeidet er unikt og variert, ettersom du kanskje prater med en eiendomsinvesteringstjeneste det ene øyeblikket og planlegger en skiferie for en kunde det neste!

Personlig Kokk

Lavere fortjenestemarginer enn å selge dine egne produkter. God samfunnsstemning. Hvis du nå skal bygge programvare, kan du jobbe for alle fra en liten oppstart til et stort selskap, vanligvis med mye frihet og på dine egne timer å starte opp, noe som gjør det til det perfekte muligheten for hjemmefra. Bruk koden FLEXLIFE for 30% avslag. Normalt kan hundekjørere på Rover tjene kr20- kr30 per tur og alt fra kr20- kr40 for overnattingstjenester for kjæledyr. Lønnsgraden er "konkurransedyktig i hjemmet industrien," ifølge selskapets nettsted. Her er en liste over selskaper som tilbyr helseforsikring og annen helsedekning:

Timer/Tidsplan: Du trenger imidlertid ikke tidligere erfaring, og du kan begynne på kr10 per time. Reisebyråer har en tendens til å tilby ganske konkurransedyktige tilbud for reisende, så det er ikke vanskelig å overbevise interesserte kunder om å gjøre forretninger med deg (så lenge du prioriterer å betjene deres behov). Interesserte deltar vanligvis i en rekrutteringsprat som første trinn i prosessen før de søker. Når du ringer til Office Depots gratisnummer, snakker du kanskje med Booley på ekstra soverommet til hennes Ocala, Fla.

Vil Du Ha Flere Deltidsjobber?

Er du overbevisende? Naturligvis må du ha Internett-tilgang og en hjemmetelefon. Noen ganger ser potensielle frilansere seg etter arbeid fra frilansjobber i flere måneder og til noen måneder. Online utdanningsplattform iTutorGroup er et annet selskap som tilbyr hjemmearbeid for engelsklærere. Dessverre er de eneste som tjener penger, er at folk skyver oppstartssett for en avgift. Tenk på hvor mye skrevet ord verdensomspennende nett har å tilby:

Det hjelper hvis du er en god maskinskriver, har sterke organisasjonsevner og setter en premie på nøyaktighet. For å registrere deg i partnerprogrammet, klikk på YouTube-innstillingene, sjekk sirkelen ved siden av "Tillat annonser", og klikk deretter på "Vis tilleggsfunksjoner. "Som jeg nevnte før, uansett hva du gjør og hvor du går - innholdet er overalt. De fem jobb-hjemme-jobbene som er oppført nedenfor, er fra Fortune 500-selskaper og er rettet mot arbeidere på inngangsnivå. Jeg trodde aldri at jeg kunne gjøre noe hjemmefra og tjene MYE mer enn en heltidsinntekt.

 • Et av områdene der robotherrene våre fortsatt trenger vår hjelp, er i søkemotorer.
 • På sine egne nettsteder tjener bloggere penger ved å selge egne produkter eller annonsere for andre.
 • Du underviser studenter på nettet gjennom Skype.
 • Artikler fokuserer på foreldreskap.

Reisebyrå

Grunnlønnen er rundt kr18 per time, og de leier bare noen stater i USA. Dette skal gi deg en sterk indikasjon på hva de gjør, og hvordan og hvor det foregår. LiveWorld sysselsetter agenter som jobber i en rekke kundeservicestillinger. Mange lurer ofte på hvordan de kan lande en lukrativ spillejobb. 51 beste måter å tjene penger på kr 100 per dag fra akkurat nå. Noen reisebyråer blir sertifisert, noe som ikke er nødvendig, men som hjelper. Uhaul ansetter salgs- og reservasjonsagenter fra hjemmet for å håndtere innkommende kundesamtaler. Lønnen for testing av nettsteder har en tendens til å være høyere enn andre oppføringsnivåjobber som dataregistrering eller transkripsjon. Dette er 100% det beste arbeidet hjemme jeg noensinne har sett.

Et selskap som heter Easy Tweet Profits hevder at du kan tjene kr873/dag online. De med spesialiserte ferdigheter, som korrekturlesing av transkripsjoner, kan også finne arbeidskrevende leseoppskrifter for rettsreportere. Dette veilederselskapet leter etter veiledere for å tilby online veiledningstjenester til studenter over hele verden. Topplærerne tjener rundt kr500 per uke. Mange liker virkelig å evaluere søkemotorresultater og rangere annonser for kvalitet. I den forklarte jeg kort hvorfor jeg passet veldig godt på rollen. Veiledere tjener kr18-26 per time hjemme eller hvor som helst med en sterk internettforbindelse mens de nyter fleksible tidsplaner, garanterte bestillinger og tilgang til gratis faglige utviklingsressurser.

De ansetter vanligvis i USA, og lønnen starter på kr10 per time. Du kan søke på en stilling hos pastor. Beste måten å utforske handel , du ville ikke ha tjent noe. Du ville ha tjent $ 716.617 i fortjeneste, det er 1.433.234% avkastning. De beste investeringene på nettet, men fordi nettmeglere gjør det så enkelt å kjøpe og selge, ender gjør-det-selv-selgeren med å prøve å sette tid i markedet - og mister penger underveis. Handle på nettet, se videoer, bla gjennom nettsteder, ta undersøkelser og fullføre andre oppgaver, og CreationsRewards vil gi deg poeng.

Leserinteraksjoner

Som konsulent kan du fokusere på kun fjernarbeid og bare på prosjekter (og med kunder) du brenner for. Det er på tide å se på en glitrende ny forretningsmulighet. Det var en tid da hjemmefra var en rørdrøm, men nylig har det vært en bølge av jobber du kan gjøre fra ditt eget sted. Dette selskapet ansetter nå for arbeid med hjemmelovansvarlig transkripsjon.

Lignende Søk

Dette er definitivt bare noe å gjøre for å tjene ekstra penger på siden. Det er noen bedrageribedrifter som hevder å ha legitime transkripsjonsjobber - men når du søker, blir du avvist og oppfordret til å registrere deg på et transkripsjonssertifiseringskurs, til en pris av et par hundre dollar. Dette selskapet har flere muligheter som tilbys. Respondenten søker deltakere i fokusgrupper for en rekke forskningsstudier og tester på nettsteder. Muligheter er tilgjengelige for eksternt personale i en rekke tolknings- og oversettelsesroller. Å skrive er en annen jobb du kan gjøre hjemmefra. Stillinger er tilgjengelige i mange amerikanske stater og er ansatt stillinger med 401 000 dollar og fordeler. Ikke bare dekker det deg i tilfelle et problem, men det lar deg også annonsere at du er limt og forsikret.

Det har ikke noe å si om du ikke er tekniker eller profesjonell forfatter, hvis du har lidenskapen og interessen for en nisje, kan du lære alt underveis.

Peer-to-Peer Lender

Den inneholder en liste over 150 selskaper som ansetter hjemmebaserte arbeidere. Vi håper denne listen hjelper deg med å sortere gjennom rotet når du leter etter jobb hjemmefra. VoiceLog er et selskap som tilbyr tredjeparts verifisering (TPV) tjenester.

Du beholder 100% av tipsene dine. Kom i gang, noen funksjoner som diagrammer eller overvåkningslister synkroniserer seg kanskje ikke, men plattformen er samlet sett robust. 25 virksomheter som vil gjøre deg til en millionær om 5 år. Du kan tjene en god sideinntekt ved å skrive forskjellige emner på denne plattformen. Oversettelsestjenester ser ut til å være spesielt vanlig blant eksterne jobbtilbud.

Noen stillinger er deltid, mens andre vil kreve en forpliktelse på 40 timer per uke. Sjekk ut dette arbeidet hjemmefra. Holly's hadde gleden av å dele sin ekspertise på nettsteder som CNN, MSN Money, Huffington Post, Woman's Day Magazine, i tillegg til at hun ble anerkjent av Forbes som en av de "Topp 100 nettsteder for din karriere. "

Hvordan bli Amazon-selger med FBA i 5 trinn

Du må ha en undervisningskvalifisering i fremmedspråk for å jobbe med nettstedet. Hvis du vil gjøre besettelsen din med korrekturlesing til en virksomhet hjemme, har vår venn Caitlin et gratis informasjonsverksted for å komme i gang. Jeg vil aldri selge informasjonen din til tredjepart og vil beskytte den i samsvar med personvernreglene mine. Du får betalt for å transkribere et bredt spekter av dokumenter, fra intervjuer til dokumentarfilmopptak. I stedet får du betalt per oppgave. I stedet for å jobbe for en skole, kan du tilby tjenestene dine på nettet og fylle ut elever på videregående skoler (og foreldrene deres) på hva de burde gjøre for å komme inn i drømmeopplegget. I 2019 tjente Caitlin Pyle over 43 000 dollar ved å jobbe som frilans korrekturleser på fritiden. Du må ha en BA-grad, være flytende engelsktalende for å kvalifisere deg.

Tidsplanen er fleksibel, og du kan velge hvilke tider du vil jobbe.

Baker/Caterer/Chef

De fleste fleksible administrative jobber hjemmefra krever at du har god datakunnskap og muligheten til å jobbe en ekstern jobb. Anbefalte robotkombinasjoner ..., tilsvarende, hvis, uansett grunn, spredningen av din egen megler utvides til nivåer som er mye større enn det som råder i det store flertallet av markedet, vil selv det beste automatiserte systemet være ubrukelig. Med høyhastighetsinternett og en videotilkobling krever mange jobber ikke at du er der personlig. Jobben har hele fordeler:

Du må opprette en profil på denne plattformen med gode bilder og få kontakt med klienter som vil bruke tjenesten din. Du vil håndtere kundespørsmål om AMEX-produktene. Mulighetene for dette arbeidet, noen ganger kalt "ekstern brukbarhetstesting," kan være begrenset. I så fall kan dette være en flott hjemmebasert virksomhet. Slik blir du en virtuell assistent:

Veileder (karakter K-12):

Vipkid

Jeg tror at dagene ikke er langt når noen kan jobbe hjemmefra eller et hvilket som helst virtuelt sted å velge med et VR-headset og apper som Virtual Desktop og AltSpaceVR. Userfeel - Dette selskapet betaler rundt kr10 per test. Megler av binære opsjoner, handel med binære opsjoner er kategorisert i henhold til de forskjellige typer binære opsjonsprodukter som er tilgjengelige for handelsmenn. Det kreves sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner for alle stillinger. Som entreprenør kommer du ofte på jobb når du vil, og hvordan du vil, så lenge du slår inn jobb i tide. Praktisk online veiledning lar deg jobbe med timeplanen din hvor som helst, samtidig som du belaster en timepris du fortjener. WAHVE plasserer slike personer med firmaer som leter etter kunnskapsrike og erfarne arbeidere. De ansetter jevnlig arbeidere fra USA, Guatemalan og Filippinene, men jobber fylles like raskt som de blir lagt ut.

Det kan hende du har bilder akkurat nå på telefonen eller harddisken som kan tjene penger. Og disse 10 fleksible, deltidsarbeidene fra hjemmet jobber perfekt for å komme i gang på siden. Bruk åpne spørsmål og aktiv lytting for å forstå kundens behov og posisjonere LawnStarter som den beste løsningen. De leverer betaling hver mandag via PayPal.

Jobbe Hjemme Forfatterjobber

Du hjelper kunder med tekniske produkter. VA-jobber er det perfekte hjemmearbeidet for travle mennesker som kan trenge å slippe jobben på et øyeblikk (eller har veldig sporadisk tilgjengelighet). Klienter kan også bestille artikler direkte fra deg. De mest etterspurte lærerne akkurat nå er K-12 ESL (engelsk som andrespråk) lærere. Hvis kundene dine er fra forskjellige deler av verden, kan du være i stand til å jobbe om natten basert på timeplanen deres. Phanteks p600s, er programvaren tilgjengelig som en del av standard meglerkonto eller kommer den mot en ekstra kostnad? Og det er gratis. Hvis du har en klar stemme, uaksentert og lett å forstå, har du den perfekte ferdigheten for stemmespill.

Men muligheten er all din - hele 30 milliarder dollar av det.

Zapier er et eksternt teknologiselskap som ofte ansetter kundesupportagenter i USA og internasjonalt. Noen transkripsjonister bruker til og med spesialutstyr som en fotpedal for å starte og stoppe lydopptak. Hendelse lagret, og bare fra å være på Mastermind-kurset, når jeg snakker, antar folk at jeg har handlet i fem år. Når vi beveger oss mot økonomien til den enkelte, er inntektene bare begrenset av kunnskapen din og tjenesten.

LiveWorld

Erfaring er å foretrekke, men ikke alltid viktig. Hvordan bli rik raskt: den ikke-så-hemmelige formelen for å . Enda bedre var den nasjonale medianlønnen for webutviklere kr66.130 i 2019, med de 10% som i gjennomsnitt tjente kr119.550. For eksempel kan en velvære-trener fokusere på forskjellige slike ting, inkludert drikkeproblemer, kondisjonsproblemer og så videre. Kundeservicemedarbeidere jobber vanligvis 30 til 50 timer per uke og løser kundenes bekymringer som retur, utskiftninger, kreditter, bestillinger og andre henvendelser. Inntekten er insentivbasert med mange muligheter for lønnsøkning for god ytelse. På dette gratis minikurset viser mange tiders scopist Linda Evenson deg hvordan du kan tjene en heltidsinntekt ved å jobbe bare deltid som scopist. Ganske mange online veiledere selskaper ansetter hjemmeveiledere for å gi leksjoner på datamaskinen ved hjelp av video og chat.

Kandidatene må ha RN-lisens. Få betalt for å transkribere brev, medisinske filer, telefonopptak, notater, konferansesamtaler og andre lydfiler med Quicktate. I følge Glassdoor kan du forvente å tjene en grunnlønn mellom kr30.000 og kr40.000 per år for å starte.

Erfaring i en butikk, som en teller eller i salg kan være tilstrekkelig.

Slik Setter Du Jobb Til å Avtale Land I 2019

Når du fullfører tilbud og deltar i undersøkelser, vil SuperPay gi deg kontanter via PayPal, Payza, Skrill eller Bitcoin. Senior tekniske forfattere kan ofte jobbe hjemmefra også, og de koster i gjennomsnitt mer enn kr90 000 i lønn. Skriv inn navn og e-post nedenfor, så får du øyeblikkelig tilgang til kurset mitt som er omtalt på Forbes, Business Insider og Entrepreneur. La oss komme til det! Fordeler inkluderer butikkrabatter, 401K-program og fleksibel tidsplan. Mange av stillingene den tilbyr er stedsbaserte, men det er noen ganger tilgjengelige eksterne jobber. Modsy tilbyr innredningsløsninger til kundene.

Det er en av grunnene til at UX-designere - som sørger for at nettstedet eller appen ser ut og føles tilfredsstillende for brukerne - er så etterspurt akkurat nå.

Du trenger ikke sertifiseringer eller erfaring for å undervise med Course Hero, men du trenger definitivt å vise kompetanse innen ditt undervisningsområde. Inntekten avhenger av byen og tidspunktene du velger. U-Haul ansetter en rekke kundeservicestillinger fra reservasjoner til veikantassistanse. For mange av disse stillingene trenger du å ha en grad, og for noen må du også ha erfaring med å undervise.