Day Trader selvangivelse

Kapitalgevinster refererer til overskuddet du gjør ved å kjøpe eller selge et verdipapir. Dessverre er det svært få som kvalifiserer som handelsmenn og kan høste fordelene som gir. 30 virkelige måter å tjene penger hjemmefra, når du kommer til bunnen av denne listen, viser jeg deg hvordan du kan tjene ekstra penger raskt. Hvis du handler fem dager per uke, bør du få utført handelsordrer på nærmere fire dager per uke.

”Den andre artikkelen,“ Paying the Piper: Daghandlere kan også bruke gearing for å gi seg selv større makt til å kjøpe og selge. Vi legger denne ned som ukentlig, men ærlig talt trenger den ikke være det. For mer informasjon om tilgang til dokumenter i appen, sjekk ut kontodokumenter. Hvis tapene dine overstiger de ekstra USD 3000, har du muligheten til å føre tapene videre til neste skatteår hvor du har ytterligere trekkfradrag på kr3000. I henhold til skattebetalernes befrielseslov fra 1997 driver handelsmenn med verdipapirer en handel eller virksomhet som involverer aktivt salg eller utveksling av verdipapirer på markedet, ikke ved å handle med kunder.

 • Snarere vil kunden se at kostnadsgrunnlaget for fremtidige kjøp blir justert oppover, så kjøpet gjort på dag 15 og dag 16 vil vise et kostnadsgrunnlag på 450 dollar.
 • Virket handelen?
 • Overbetalinger vil naturligvis bli tilbakebetalt når den næringsdrivende innleverer selvangivelsen etter utgangen av skatteåret.
 • Du kan også bruke en felles individuell konto, men først oppgi den næringsdrivendes navn og personnummer.
 • Hvis det er lavere enn kostnadsgrunnlaget ditt, er det et kapitaltap.
 • For kunder som hadde skattepliktige hendelser både før og etter lanseringen av Clearing By Robinhood, ville disse hendelsene skjedd hos to forskjellige clearingfirmaer.

Green, en sertifisert regnskapsfører og administrerende direktør i GreenTraderTax. Men fortsett å lese - du kan kanskje høste fordelene i april neste år. Hvis du har flere lange stillinger, kan det svekke saken din som en næringsdrivende. Hvis du handler mer enn en gang i måneden, bør du implementere disse umiddelbart. Hvordan tjene penger online i 2019 [verdens mest komplette liste]. Jeg gjorde ingen trading 2019, men jeg vil være forberedt på 2019 takk!

Det er 15 prosent akkurat nå.

Ikke Prøv å Trekke En Rask En På Skattemyndighetene.

Hvis ikke, klikk her for å laste ned den nyeste versjonen av Android-appen, eller klikk her for å laste ned den nyeste versjonen av iOS-appen. Merknader og kunngjøringer, markedsstemning, som ofte er i reaksjon på nyhetene, kan også spille en viktig rolle i å drive valutapriser. Jeg ville sannsynligvis aldri fått gjort mye hvis jeg var advokat, fordi jeg sovnet hele tiden. Hvis du tjente noen penger i år på å kjøpe og selge verdipapirer - som du forhåpentligvis har - så er disse overskuddene dine kapitalgevinster. Standardfradraget i 2019 er kr12.200 singel og kr24.400 gift. Handelsregnskap for verdipapirer er mer komfortabelt med en ny enhet, siden det ikke er noen justeringstap for salgstap for åpningstiden for å reversere fra forrige årsskifte, noe som til tider er vanskelig å bestemme.

Tidsplan C skal da ha bare utgifter og null inntekt, mens handelsoverskuddet gjenspeiles i plan D. Beløpene føres i kolonnen “ikke-passiv inntekt” siden et TTS-tap er unntatt fra regler om passiv aktivitetstap § 469 under unntaket “handelsregel”. Skattemyndighetene har en betydelig forskrift om utkast til arbeidsmengde for å implementere den nye skatteloven, og gitt de begrensede ressursene, forventer jeg ikke at byrået vil oppdatere sin cryptocurrency-veiledning når som helst snart.

USA er ikke det første landet som vurderer en skatt på finansielle handler - faktisk har en rekke land allerede hatt det. Så hvis en tilfeldig investor hevder standardfradraget, som de fleste gjør, så kan ikke engang disse begrensede investeringskostnadene trekkes. Heldigvis finnes det en rekke tryggere strategier handelsmenn kan bruke for å kutte skatteregningen, noe jeg skisserer nedenfor. Av den grunn vil en dobling av skattesatsen ikke doble beløpet som er hevet av opsjonen. I henhold til FINRA-regler må mønsterdagshandlere i aksjemarkedet opprettholde minimum kr25 000 i kontiene sine og vil bli nektet tilgang til markedene hvis saldoen faller under det nivået.

Hvis du bare trener på deltid, kan det ta flere år å utvikle reell konsistens og oppnå tilfredsstillende avkastning.

Daglige Vaner For Hyppige Tradere

Å opprette en egen juridisk enhet genererer ikke alene skattefordeler; det er avgjørende for organisasjonen å kvalifisere seg til TTS. Roboter og automatisert handel, det er viktig at ditt binære opsjonsrobotilbud lar deg integrere de forskjellige handelsindikatorene og metodene i roboten. Bonus for dere som kvalifiserer som handelsmann: I tillegg vil handelsmenn ha et insentiv til å redusere skatten de skyldte, enten ved å utvikle alternative verdipapirer som ikke er underlagt transaksjonsskatten eller ved å flytte deres handel ut av landet (selv om offshore handler av U. )I så fall, gratulerer du kanskje bare penger. Hjemmekontorfradrag? I oktober 2019-utgaven av JofA diskuterte skatteartikler daghandlere og daghandel.

Som du kanskje vet, lanserte Robinhood i november Clearing av Robinhood, som du kan lese mer om i denne artikkelen om brukerstøtte. Organisasjonen må være kvalifisert for TTS; Ellers er det et investeringsselskap som flertallet av hedgefond. Dine stillinger i Ally Invest bør lastes automatisk; Hvis du har overført noen av disse stillingene fra en annen megling, må du legge til informasjon om kostnadsgrunnlaget. Domstolene sier at du er en næringsdrivende hvis: Du må skille langsiktige beholdninger ved å identifisere dem som sådan i postene dine den dagen du kjøper inn. De fleste foretrekker Nevada på grunn av sin mangel på selskapsskatt, fleksibilitet til å belaste ordrer som eneste botemiddel fra kreditorer, anonymiteten av å ikke måtte oppgi aksjeeiere og nominering av bedriftsoffiserer. Enda viktigere er at daghandlere ofte går glipp av virkelig store prisbevegelser.

 • Kanskje har du ikke engang handlet lenge nok til å oppfylle dette kravet, men det vil definitivt ikke skade.
 • Følgende artikkel er et eksklusivt bidrag til CoinDesks Crypto & Taxes 2019-serie.

Nettstedsøk

Med TCJA er TTS og seksjon 475 mer verdifulle enn noen gang før. 1 Bitcoin for 0. Mange handelsmenn starter med individuelle kontoer, felleskontoer og IRAs. Ved å selge ulønnsomme investeringer, kan du utligne kapitalgevinstene du realiserte ved å selge de lønnsomme. Følgelig kan mange skattebetalere for øvre inntekt kreve bare 20% av sine spesifiserte fradrag. Provisjoner og andre kostnader ved anskaffelse eller avhendelse av verdipapirer er ikke fradragsberettigede, men må brukes til å beregne gevinst eller tap ved avhendelse av verdipapirene. Denne kommunikasjonen skaper ikke et profesjonelt forhold for regnskapsføring, skatterådgivning, juridisk eller annen profesjonell tjeneste. Noen handelsmenn vil også velge MTM for å unngå 30-dagers vaskesalg-regelen, som diskvalifiserer tapfradrag for "vesentlig identiske" verdipapirer som er kjøpt innen 30 dager før eller etter et salg.

Det er ikke lett å kvalifisere seg som en næringsdrivende. Hvordan tjene penger raskt: 100+ enkle måter å tjene kr 100 eller mer. Husk at den spesifikke karakteren til dine handler ikke direkte vil påvirke metoden du beskattes i. Skattemyndighetene opprettet vaskesalg-regelen for å forby handelsmenn å kreve tap ved salg av en verdipapir i et vasksalg. Hvis du starter med kr3000, er inntjeningspotensialet ditt mye mindre enn noen som begynner med kr30 000. Tidligere overføringer av kapitaltap på individuelt nivå overføres fremdeles til tidsplan Ds. Hvordan tjene 1000 dollar raskt: 14+ raske og enkle måter å tjene penger asap. I dette tilfellet var skattebetalernes primære strategi å kjøpe aksjer av aksjer og deretter selge kjøpsopsjoner på de underliggende aksjene. Du trenger bare å kjenne til nettoresultat eller tap.

SE-skatt er den samme som lønnsskatt (FICA og Medicare), som jeg forklarer nedenfor. Securities and Exchange Commission (SEC) uttalte nylig de første mynttilbudene (ICO) som verdipapirtilbud, som sannsynligvis trenger å registrere seg i SEC. På grunn av denne utfordringen, er det mange cryptocurrency-brukere som vender seg til kryptoskattprogramvare for å automatisere hele skatterapporteringsprosessen. For den krypto-til-krypto-handelen skylder du regjeringen en prosentandel av kr60. Det er relativt enkelt å beregne kapitalgevinster og -tap for dine cryptocurrency-handler, og vi går gjennom prosessen nedenfor. En handelskopieringstjeneste, som bruker eksterne investeringsforvaltere og pensjonistregnskap, teller ikke for TTS.

Eksempler

I henhold til den første og eneste offisielle IRS-veiledningen som ble gitt i 2019, skal Bitcoin og andre cryptocurrencies behandles som eiendommer for skatteformål - ikke som valuta. Posisjonshandel refererer til å ha en eierandel i en aksje eller vare i flere uker eller måneder. Dette beløpet blir brutt opp og overført til kundens neste salg på følgende måte: Ved å danne en LLC beskattet som S-Corp, kan en TTS-handelsmann også trekke helseforsikringspremier og et pensjonsinnskudd. Den nye skatteloven innførte 20% gjennomføringsfradrag for kvalifisert næringsinntekt (seksjon 199A), som sannsynligvis inkluderer seksjon 475 ordinære inntekter, men ekskluderer kapitalgevinster. Du kan spre pengene via den du vil for å spre pengene rundt for å få ned skattesatsen.

Noen stater pålegger også skatt på kapitalgevinster. Disse to tallene blir deretter koblet til planen D - “Kapitalgevinst og tap” som du sannsynligvis allerede har knyttet til 1040-en. Hvert år som du handler varer, må du kreve inntekter du oppnår på selvangivelsen og betale gjeldende skatter. I et dårlig år kan dette bidra til å angre noen av skadene. Hva er Robinhood Crypto føderale ID-nummer? Du kan ikke kreve tap på en transaksjon som Internal Revenue Service (IRS) vurderer som et vaskesalg.

Når vi ser på historien til dagshandel neste, lærer vi hvor det beryktede omdømmet kom fra. Ved å kombinere investeringene dine kan du diskvalifisere fra å få denne betegnelsen, og du vil sannsynligvis gå glipp av disse skattefordelene hvis du ikke fikk dem. Dette kan gjøre det lettere å arkivere skattene dine og potensielt hjelpe deg med å få alle skattefordelene som mulig. Det høres ut som en strålende plan, men spar litt penger på skatter. Av praktiske grunner bør du føre separate kontoer. Daghandlere kan også pådra seg høye gebyrer fra transaksjonskostnader, så det er veldig viktig å velge riktig megler og lage en håndterbar handelsstrategi med riktig risikostyring. Langsiktige gevinstgevinster er gevinst på eiendeler du har i mer enn ett år.

Delta på våre kommende webinarer om dette emnet og se innspillingen etter.
 • Det kan hende at en tradisjonell regnskapsfører eller skattebyrå i butikkbutikken ikke har den kompetansen som er nødvendig for å levere resultater som spesifikt tilfredsstiller den daglige handelsmann.
 • Dette fører med seg en betydelig skattehodepine.
 • Handelsgevinster er ikke opptjent inntekt, så handelsmenn bruker enheter for å opprette inntekt ved å betale kompensasjon til seg selv gjennom et S-Corp.
 • Han bemerket komitéens leder, rep.
 • Denne kreditten gir et hyggelig insentiv til å vurdere en Roth-plan.
 • Med det endelige regelverket fratas ikke næringsdrivende fra å benytte seg av tap og utgifter for forretningsdriften for beregning av NII.
 • Det er ikke lett å kvalifisere seg som en næringsdrivende.

Lik oss på Facebook

Provisjoner er derfor en del av handelsgevinst eller tap. Lær daghandel og start handel asap! Høres ikke ut som mye moro hvis du spør meg. Handelsbedrifter kan vanligvis avskrive større tap, kreve bredere utgifter knyttet til virksomheten og bekymre deg mindre for regler for vaskesalg. Og gjett hvem som bor utenlands og aldri kommer tilbake til USA? Beregn selvstendig næringsskatt. Men en handelsdagbok gir deg enda mer farge. Hvis du lider av et handelstap på kr100 000, kan du motta et fullstendig fradrag for forretningstap mot alle slags inntekter i inneværende år, eller med en NOL-tilbakebetaling på to år og/eller 20-års fremføring. Salg av vask gjelder fortsatt for investeringer i verdipapirer. Investeringsledere reduserer lønnsavgift på administrasjonsgebyr ved å bruke S-Corps.

Hvis aksjen er oppe med ½ (kr0. )Prosentvis vis, per handel, fortjeneste? Dette faller inn under diverse fradragsutdrag, så andre utgifter som ikke er investert kan hjelpe deg med å presse deg over terskelen. Fradragsberettigede utgifter inkluderer abonnement på profesjonelle publikasjoner, inkludert blader og nettsteder, kurs og seminarer du deltar på for å forbedre din handelsevne og så videre. Imidlertid har denne skattemessige behandlingen betydelige fordeler: Den har to tester for å bestemme valgbarhet: Noen få termer som ofte vil vokse opp er som følger: Den sammenligner deretter skattereglene som gjelder for den vanlige dagsforhandleren, med de som gjelder for den dagshandleren som har foretatt et slikt valg.

En Trump-utnevnt ved CIA oppfordret justisdepartementet til å etterforske Trump på Ukraina

Du kan sikkert se hvorfor dette gir noen problemer. Apex sitt arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN), eller føderalt skatte-ID-nummer, er 13-2967453. Er du klar for skattesesong? For mange dagshandlere har mange års erfaring og hardt arbeid hjulpet dem med å utvikle sine egne spesifikke strategier og taktikker for vellykket handel. Disse tjenestene lar våre kunder få maksimale fordeler fra skattemyndighetene på skattetid, noe som igjen hjelper dem å generere mer fortjeneste. I alle fall har det vært flere rettssaker om emnet, som gir oss en bedre ide om hva det vil si å kvalifisere seg som næringsdrivende. For å beregne kostnadsbasis manuelt, ber du om a.

Hvis du ikke identifiserer vaskesalg riktig, kan du ha en stygg overraskelse når du oppregner gevinstene og tapene dine for skattene dine. Men det er litt mer utfordrende med et selskap som Advanced Micro Devices (NYSE: )Det gjør at cryptocurrency brukere kan samle alle sine historiske handelsdata ved å integrere utvekslingen og gjøre det enkelt å bringe alt inn i en plattform. Og det kan drepe praksisen helt, og det er grunnen til at industrien motsetter seg den.

Å komme i gang med dagshandel er ikke som å dabbe i investeringer. Slike effekter ville bli dempet hvis andre land vedtok skatt på finansielle transaksjoner. Alt dette gir en ganske funky selvangivelse. En investor som holder cryptocurrencies som en kapitalfordel, skal rapportere kortsiktige og langsiktige gevinst og tap på skjema 8949 ved bruk av realisasjonsmetoden. Hvis dine skattepliktige hendelser skjedde 10. november 2019 eller senere, ble aktiviteten din eliminert av Robinhood Securities.

Populære Innlegg

Brutto fortjeneste vil være kr27 000 - kr13 500 = kr13 500. Brukerne kan ta disse genererte rapportene til sine egne skattefagfolk, eller de kan ganske enkelt laste dem opp til skatteprogramvare som TurboTax eller TaxAct. En eksisterende skattyter må også sende inn skjema 3115 (Søknad om endring i regnskapsmetode), mens en ny skattyter vedtar 475 fra starten, så denne arkiveringen er ikke nødvendig. I tillegg omsettes billioner av dollar i derivater (kontrakter som krever en eller flere utbetalinger som er beregnet med henvisning til endringen i en observerbar variabel), målt til deres anslåtte verdi (det totale beløpet for variabelen som det refereres til), hver virkedag. SSTB er imidlertid underlagt en avgiftspliktig inntektsgrense, utfasningsområde og inntektsgrense.

Registrer også reinvesterte utbytter eller betalte skatter.
 • Det er en innskuddsplan; starte med 100% egenandel elektiv utsettelse (ED; kr19 000 for 2019) og betal den gjennom lønningslisten siden det er rapportert på den årlige W-2.
 • Hvis du har opplevd kapitaltap, bør du kunne trekke (eller avskrive) tapene, opp til mengden kapitalgevinster du tjente i år.
 • Også hvordan går du frem med selvangivelse?
 • I 2019 dannet de et selskap og gjorde mer enn 660 handler i løpet av to år.
 • Kapittel 14 berører disse emnene, sammen med IRSs "come clean" OVDP-program, Foreign Account Tax Compliance Act og CFTC-forskrifter.
 • Du må planlegge.
 • Hvis du oppfyller de brede kriteriene, kan du sette deg ned med din skatteprofessor og diskutere detaljene i detalj før du kommer i gang.

Skattsentrum 2019

Når en tilfeldig investor skaffer seg fortjeneste fra en handel på markedet, beskattes denne inntekten til kursgevinst. Som privatperson eller eneeier kan imidlertid ikke handelsmenn dra fordel av de mange skattemessige fordeler og eiendomsbeskyttelsesstrategier som er tilgjengelige for selskapene. Du har kanskje ikke en fem år lang handelshistorie ennå, men det vil definitivt ikke skade hvis du tjente. Noe av det store ved å oppnå handelsmannsstatus: Skattesatsen min er 20%. For å arkivere og rapportere kryptotransaksjonene dine riktig, trenger du IRS-skjema 8949 og 1040 Plan D.

Skattepliktige hendelser for Cryptocurrency

Hvis vår traders fortjeneste virker som små poteter, må du huske at daghandlere ikke gjør en eller to handler om dagen - de kan tjene 25 til 30. Noen av de største hedgefondene har status som investorbeskatning i stedet for handelsmannsskattestatus, sier Green. Så i det store og hele vil skattemessige konsekvenser for valutahandel i USA være de samme som aksjehandel, og de fleste andre instrumenter. Utfordringen for proprietære næringsdrivende er å trekke fra sine forretningsutgifter, inkludert utgifter til hjemmekontor. Min gjenværende fortjeneste er kr650 000. Hvis du har eid den i mer enn to år og brukt den som din primære bolig, ville du ikke betale noen gevinstskatt. (50) når han eller hun selger, tjener daghandleren kr500, minus en provisjon.

Dette gjelder for alle kryptokurser som Ethereum, Litecoin, Ripple, etc.

Kjenn Dine Rettigheter

På samme måte kan ikke den tilfeldige investoren trekke fra måltider og underholdning, transportkilometer, utgifter til hjemmekontor, mobiltelefoner og salonger for chat-rom. Når de historiske dataene er i systemet, genererer avgiftsmotoren automatisk alle nødvendige skatterapporter som cryptocurrency-handelsmenn kan arkivere som 8949. Motstandere av skatter på finansielle transaksjoner advarer om at de vil produsere enorme forvrengninger i markedet eller kanskje drepe den helt og redusere likviditeten betydelig. Hvis du vil kreve tap for et verdiløst lager, kan du sende en forespørsel om en kopi av den årlige transaksjonshistorikken. En plan C gir skattefordeler for 2019 og hittil i år i 2019.

00, henholdsvis: Hvis du bruker en del av huset ditt utelukkende til handelsformål, kan du også trekke en del av boligkostnadene fra inntekten. Tap som er pådratt i dagshandel kan reduseres fra den daglige handelsmannens skattepliktige inntekt hvis den næringsdrivende har foretatt et mark-to-market-valg med skattemyndighetene i henhold til § 145. Ta ut kontanter fra bitcoin-minibanken i nærheten, og valget ditt vil avhenge av hvor mye du ønsker å utbetale, hvor mye kontroll du vil ha over den eventuelle prisen du får for cryptocurrency, og hvor mye tid du har. På dag 1 kjøpte kunden ABC-aksjer for kr200K. Satsen du betaler for gevinsten din vil avhenge av inntekten. På bakgrunn av dette er det en mulighet for langskudd at skattemyndighetene kan endre melodien til å behandle cryptocurrency som en sikkerhet eller en vare. Enkelt sagt er skatter på Forex-handel - et begrep som brukes til å beskrive valutamarkedene i valutamarkedet - ikke annerledes enn skatter på opsjonshandel, selv om de spesielle mekanismene i disse bransjene er vesentlig forskjellige.

Registrere

Men når 15. april kommer, kan valg av marked i år potensielt gi deg noen søte fordeler for neste skattesesong. La oss si to måneder senere at du handler hele 0. Hvis skattyteren er i handel eller virksomhet og velger å rapportere både utgifter og gevinster og tap i henhold til plan C, er det betydelig rettspraksis som støtter den posisjonen. Skattemyndighetene vil sannsynligvis si at du ikke bruker nok tid på handel for å tilfredsstille 'handelsmannskriteriene'. 00/100 aksjer = kr1. I dag bruker tusenvis av handelsmenn CryptoTrader.

Det er enkelt å gjøre når et selskap som Google (NASDAQ: )Avhengig av din vanlige inntektsskattekategori, kan skattesatsen for langsiktige kapitalgevinster være så lav som 0%. Skatteproblemer for daghandlere Onkel Sam leverer ubehagelig overraskelse for daghandlere som ikke planlegger fremover NEW YORK (CNNfn) - Det er en historie skatteutøvere har hørt altfor ofte i år.

Vi gjennomgår for tiden vedlikehold som påvirker kjøpsiden vår. Vi bør være i gang igjen før kl. 16.00 EST. Beklager bryet

Skattytere kan ikke direkte opprette et S-Corp; i stedet er det et skattevalg. Forex market news, kan jeg unngå å bli rammet av flyktighet når jeg handler med nyheter? Straus, CPA og advokat i New York City. Skattytere bør søke profesjonell rådgivning basert på deres spesielle forhold. Om virtuelle steder, (Hvis du er mer teknisk erfaren eller har en voksende tenåringsfilmskaper i huset ditt, kan du bruke stasjonær programvare, for eksempel Windows Movie Maker, for å lage en glattere video.). Traders skattestatus er "for veldig aktive, hyperaktive, næringsdrivende," sier Green. 5 prosent “frimerkeskatt” belastes når noen kjøper aksjemarkedsandeler, og det britiske markedet har det bra.

Det er fordi denne frekvensen er avhengig av en rekke faktorer. Disse vil du sannsynligvis se når du oppgir skatter, så du bør forstå hva de betyr. Hvis du lukker posisjonen din til en verdi som er høyere enn kostnadsgrunnlaget ditt, bidrar det til kapitalgevinsten din. Å reise er dyrt vet du. Det er vanskelig for skattemyndighetene å tyde TTS-elementer fra investeringer på en individuell selvangivelse. Ser du etter den beste programvaren for kryptoskatt? Før du danner et selskap, må du bestemme om du kvalifiserer for det.

Konklusjon

Det betyr at du identifiserer dem som sådan i postene dine den dagen du kjøper dem. Her er spørsmålet mitt: Hvis du kvalifiserer deg som en handelsmann for markedsføring, bør du rapportere gevinstene og tapene dine på del II av IRS-skjema 4797.

Husholdningenes formue ville avta med reduksjon i formuespriser, noe som vil redusere forbruket. Skattemyndighetene anser varer og futures-transaksjoner som 1256 kontrakter. Slik setter du opp en online meglerkonto, for det første, ved å investere gjennom en offshore tradingkonto, kan du få en betydelig skattebesparelse. For skattemyndighetene faller pengene du tjener som en dagshandler i forskjellige kategorier, med forskjellige avgiftssatser, forskjellige tillatte fradrag og forskjellige skjemaer å fylle ut. Hvis du ikke er en tung handelsmann, trenger du sannsynligvis ikke å bekymre deg for statusen din for nå. En selvangivelse av partnerskap ser bedre ut på IRS vs.

Hver av disse enhetene vil også utstede et annet kontonummer med 1099. Spesielle regler gjelder hvis du er næringsdrivende i verdipapirer, for å kjøpe og selge verdipapirer for din egen konto. Men du kan ikke kreve utgifter du ikke sporer. Hvis skattemyndighetene ikke tillater kryptohandlere å bruke seksjon 475, kan du bruke kapitalgevinster og tapsbehandling i stedet. Du belastes en lav rente på langsiktige kapitalgevinster, som akkurat nå er definert som gevinsten på eiendeler som holdes i mer enn ett år. Som handelsmann bør du rapportere gevinst og tap på del II av IRS-skjema 4797. Arkiv, hvis det var enkelt, ville alle gjort det. Noen av de største hedgefondene har status som investorbeskatning i stedet for handelsmannsskattestatus, sier Green. Imidlertid er profesjonell handelsmannsstatus ikke definert av skattekoden - den er definert av IRS retningslinjer og rettspraksis.