32 Påviste Måter å Tjene Penger Raskt På

Så du installerer appen, og den sporer Amazon-kjøpene dine i bakgrunnen. Gladmas online bitcoin wealth club. Med alt dette sagt, er noen av mulighetene BWC gir ut som passive inntektsstrømmer stort sett MLM-ordninger og noen kan potensielt være Ponzi-ordningen. Tjen penger når noen kjøper produktene du anbefaler. Den andre metoden er å bli evaluerer på nettet - disse jobbene gir deg spesifikke søkeoppgaver og betaler deg for å gjøre disse websøkene og evaluere resultatene. I tillegg er det nettsteder som spesialiserer seg på å markedsføre spesifikke områder og attraksjonene deres, for eksempel HomeExchange, BedandBreakfast.

  • 50 - kr60 per time, sjekk ut disse selskapene som ansetter nå.
  • Du må administrere varelager, papirer og frakt av solgte varer.
  • De har til og med en kalkulator på stedet som vil beregne hvor mye du kan vinne, basert på mengden vekt du trenger å miste.
  • Det avhenger virkelig av hvor du bor, men du kan belaste kr30 per dag, som viser seg å kr600 i måneden (forutsatt at det er i 8 timer om dagen), mens noen daycares vil belaste kr900 eller mer i måneden.
  • For en bank kan det være å åpne opp en konto.

Du kan lære mer om deres kurs her. I løpet av de siste årene har håndverksmarkeder dukket opp over hele Internett og tilbyr et sted hvor du kan selge ditt praktiske arbeid til de som setter pris på håndlagde ting. Hver bedrift og de fleste enkeltpersoner trenger noen som kan hjelpe til med å utarbeide selvangivelser, spesielt små eller små eier av ressurser. Howeve4, må du lære de viktigste cryptocurrency trader taktikk hvis du forventer å tjene penger. LiveCoach - “Verdens største coachingsplattform. Ta en titt på International Virtual Assistants Association, virtualassistantjobs.

Dette er en veldig populær måte å tjene penger på nettet med Cryptocururrency, folk kjøper og selger vanligvis mynter med det formål å generere overskudd fra de daglige svingningene i cryptocururrency-prisen. En måte de prøver å "få det til" er ved å få tilbakemeldinger fra de samme menneskene som bruker disse nettstedene og appene. Du kan tjene opp til kr100 per artikkel. Legitime arbeid hjemmefra, hvis du har erfaring som bokholder, sjekk ut regnskapsavdelingen. Denne guiden har god informasjon om hvordan du kommer i gang. Det er ikke billettmegler-spillet lenger.

Du kan også markedsføre eBok på din egen webside eller blogg, spesielt hvis nettstedet får god trafikk. Du kan gjøre dine solide skriveferdigheter om til en ekstremt lukrativ karriere fra hjemmet. Framtiden for gruvedrift er her, løsningen inkluderer en stasjonær applikasjon og en dedikert webkonsoll for overvåking og fjernstyring. Du kan også se på noe nytt som Amazon Services, og liste opp tjenesten din der.

Når du er ferdig med det, blir kontoen din kreditert det lovede beløpet.

Begynn å Tjene En Online Inntekt I Dag

Premiene vil selvfølgelig variere avhengig av konkurransen. 12 jobber hjemmearbeid som kan tjene deg kr 1000 + hver måned. Det skal være enkelt å gjøre hvis du bruker det på alt som oss. Dette påvirker imidlertid ikke evalueringene våre. Internett er fullt av muligheter til å tjene penger online eller hjemmefra, men mange er tvilsomme, om ikke direkte svindel. Talkspace - Talkspace er plattformen der du kan chatte direkte med lisensierte terapeuter på forespørsel. Fortell klassekameratene om notatene og studiehåndbøkene du har til salgs, og hvis de ser alvorlig på å tjene en god karakter, vil de sannsynligvis kjøpe! Gjorde du det bra på skolen?

Robinhood tilbyr 100% gratis aksjehandel, og er den eneste appen som gjør det. Alt som trengs er en datamaskin, en mikrofon (du vil gi din tilbakemelding muntlig), og en internettforbindelse slik at du kan se det aktuelle nettstedet. Så fremtiden for apputvikling virker stor. Forsikre deg om at du bruker et kamera med høy nok kvalitet (de fleste smarttelefoner vil fungere, men jeg vil i det minste foreslå at du har et stativ slik at opptakene ikke blir skjelven), men ikke bekymre deg for å være perfekt med det første.

Nå er det på tide å gå etter klienter. OIO Publisher virker som din vanlige annonsetjeneste med det første. Hvis du har gode datakunnskaper og kan skrive raskt, kan du kanskje jobbe hjemmefra med medisinsk transkripsjon. Det vil ta tid å bygge et betydelig Instagram-publikum, men hvis du liker å ta bilder, ikke har noe imot å bruke mye tid på telefonen din og er dedikert til å legge ut regelmessig, er det verdt et skudd. Denne muligheten fungerer bedre i store storbyområder, hvor folk begge har større sannsynlighet for å ikke eie biler, men mer sannsynlig å delta på store begivenheter, som sportsbegivenheter og konserter. Den er der når du trenger det; ikke når du ikke gjør det. Med denne tilnærmingen finner du produkter som selger godt på Amazon, og du får billigere versjoner av disse produktene.

Hvis du vil tjene på e-postlisten din som aldri før, kan du vurdere å leie den ut til folk som vil kjøre soloannonser.

Vedlikehold Fanesider For Kunstnere

Suksessen med kurset ditt kommer ned til å få det foran de rette menneskene. Selvfølgelig vil det være unntak, men selv med unntakene, må du holde det profesjonelt. Det morsomme er at dette ikke engang er de mest bisarre måtene folk tjener penger på YouTube. For hvert medlem som bruker kupongen din tjener du kontanter. Sannheten er at det er mulig å bli rik gjennom blogging, men det vil ta enorm disiplin og krefter, slik at all energien din som kanaliseres i bloggen din kan komme ut i livet. Hvis målet ditt er å starte en blogg som gir deg penger, er her noen tips du må huske på:

En superenkelig måte jeg har tjent litt ekstra penger i det siste har vært å bruke Rakuten når jeg handler på nettet. Tidligere megler med binære opsjoner itrader som skal tiltales i israel. Lær hvordan du kan tjene penger på korttidsleie. Derfor for å få mer oppmerksomhet. Forfattere kan lage en legitim inntekt ved å skrive artikler for blogger og bedrifter. En hånlig juryleder trenger ikke å gå til en hånlig rettssal, høre en hånlig sak og gi en hånlig mening. Skillshare - Jeg har også syndikert kursene mine til Skillshare, der de ikke tjener så mye, men likevel får inn noen trinnvis passiv inntekt. Hver leveringstjeneste har et minstealderskrav, men det varierer etter tjeneste.

Legg merke til eventuelle spesialiserte ferdigheter, for eksempel HLR-sertifiseringer eller erfaring med barn med spesielle behov, for å gjøre deg mer omsettelig.

Pengestillingsstrategi: Selg, eller videreselg, brukt teknologi på Craigslist

Etsy er den mest populære markedsplassen der ute. Da er det helt gratis for alle å få tilgang til og søke på jobben. Å selge håndlagde ting er en morsom måte å tjene penger på nettet.

Når du har det problemet eller trenger spikret, er neste trinn å validere den ideen og sørge for at du faktisk har fått kunder som vil betale for den. Tatt i betraktning at du vasker vasker hver uke, kan dette være en stor gjentagende inntektsstrøm. Ikke vent en dag til - kom i gang akkurat nå ved å følge trinnene ovenfor.

Lei Kamerautstyret Ditt

Upwork - Tidligere oDesk og eLance, dette er en av de største markedsplassene for folk som leter etter frilansarbeid. Du må bo i USA og være minst 13 år for å bli med i Opinion Outpost. Jobbene kan bare være midlertidige eller til og med relatert til et bestemt prosjekt. Du kan velge betalingsalternativ, men PayPal er vanligvis det enkleste. Hvis du er nøl med å inngi skatter online, bør du besøke en sertifisert fagperson, selv om du må betale dem for tiden deres.

Selv om utvidelsen ikke finner en avtale for deg, kan du motta kontanter tilbake i form av HoneyGold, honning-betalingssystemet. Hvis du har erfaring og kan skrive raskt og nøyaktig, kan datainnføringsjobber hjemmefra være akkurat det du leter etter. Fotolia lar deg selge bilder du har tatt for fotografibruk. De fleste plattformer følger prosessen som vil be deg om å søke ved å fylle ut en enkel form, og deretter må en undervisningsdemo gi sine eksperter.

Du kan generere en liten sideinntekt ved å ta online-undersøkelser - men ikke forvent å rulle i deigen. Se etter det lokale kapittelet i Association for Healthcare Documentation Integrity (AHDI) i ditt område og bli med. Populære investeringsapper som lar deg handle gratis eller nesten ingenting. Det er derfor det er så vanskelig å slutte med dårlige vaner eller gjøre noe annet som krever en ansikt av kamp. Før du handler med dagligvarer, åpner du appen og skanner for å se hvilke elementer som har tilbakebetalingstilbud. Hva er denne bransjen, spør du?

Nettstedet ditt er nyttig.

Kjøp Og Selg Domenenavn

Du kan tjene penger på bloggene gjennom annonser, produktanmeldelser, og så videre. Mange jobber vil betale studentene en signeringsbonus bare for å signere sitt jobbtilbud. De fleste arbeidsgivere tilbyr en årlig gjennomgang av arbeidet ditt - noe som kan være det perfekte tidspunktet å forhandle om en høyere lønn eller be om bedre fordeler. Her er listen over over 100 måter å tjene penger på college. Her er de beste pengene tilbake nettsteder: Husk at et legitimt selskap vanligvis ikke vil kreve at du betaler et gebyr for å få informasjon eller kundeemner. Så her er Swagbucks 'definitive guide til hvordan du kan tjene penger på nettet!

Du kan også sjekke ut denne listen over de raskt voksende jobbene hjemme. Blogg for digital markedsføring, men hvis du har tenkt å tilby matlagingskurs, der en leksjon ikke kommer til en annen, kan du være litt mer fleksibel. Flere “Få betalt til” -sider som Swagbucks eller MyPoints vil belønne deg for at du bruker nettstedets søkemotor til å søke på nettet ved å periodisk (og tilfeldig) gi deg poeng for søkene dine. Du kan skrive ut etiketter med etsy-fordelene ved å selge på etsy ved å være en tilknyttet skribent ved å registrere deg på nettsteder som samler tilknyttede selskaper og online gründere, som Clickbank. Fordi det faktisk kan koste dem penger å få gjenstanden trukket bort av søppelbedriften.

Bli En Online Oversetter

Ingen liste over ideer til å tjene penger ville være komplett uten å inkludere en gammel favoritt: Vel, du har flaks! Når noen klikker på nettadressen din, vil de bli vist en kort annonse før de blir omdirigert til artikkelen du delte. 99Designs gjelder bare grafisk design mens Upwork gjelder nesten alle andre profesjonelle tjenester.

Tjenestelig er et nettsted som belønner medlemmene for det meste for å fullføre betalte tilbud gjennom tilbudsmuren, selv om det også er noen andre oppgaver her. Cashback-saldoen din ligger i en "ventende tilstand" i omtrent 32 dager. Få opptil kr100 avslag på ditt neste designprosjekt. Historisk sett har de utbetalt 6-7% utbytte, og du kan starte med bare en minimumsinvestering på 500 dollar. Ta en titt på denne fantastiske artikkelen fra Shopify om hvordan du bygger og utvider Instagramen din for å komme i gang. Du kan opprette innlegg som vurderer relevante produkter og kosttilskudd, og hver gang du nevner produktet, inkluderer en tilknyttet lenke.

Gigwalk

Du kan også tjene penger online med Swagbucks ved å se korte, annonselignende videoer om et bredt utvalg av emner (som underholdning, nyheter, sport og mer). Caitlin tjente over kr43 000 dollar i året på å jobbe bare på deltid som korrekturleser, så hennes gratis verksteder er verdt tiden. Det er ikke alltid like lett å få folk interessert i auksjonene dine, spesielt ikke når det er stor konkurranse og lav etterspørsel etter hva du selger. Pass på selskaper som krever at du leverer eget utstyr; det er et tegn på en mulig svindel. Å tjene penger på nettet blir faktisk mer og mer populært hver dag, og det er definitivt forståelig fordi vi for tiden lever i internettalderen. Internettforhandlere endrer prisene sine konstant.

Hvor mye penger kan du tjene? Jeg kommer til å snakke mye om din nisje for alle måter å tjene penger på nettet som vi dekker her. Avhengig av type virksomhet, kan du til og med gjøre det på fritiden.

Selg Ubrukte Gavekort

En app som kan spare deg hundrevis av dollar i året uten nesten innsats fra din side. Din favorittartist, musiker eller gründer trenger ofte hjelp til å opprettholde fanesidene sine på Twitter og Facebook. Gjennomsnittlig kurs varer fra 9 til 18 måneder og koster rundt 3000 dollar. Og prisen er riktig; kan du få ditt eget nettsted koblet til Etsy for bare 20 øre per liste. Deretter, hvis du vil ha videoopptakene, er det en rimelig kostnad. Selv om det sannsynligvis ikke vil gjøre deg velstående, kan det resultere i en ganske fin klump med kontanter. Det er mange mennesker som faktisk tjener penger på Etsy.

Du kan definitivt tjene mer på å selge tingene dine på egen hånd, men bekvemmelighetsfaktoren er vanskelig å slå. Du får kr5 per måned for hver enhet du legger til, og du kan be om betaling etter å ha tjent kr1. Outsourcing er all raseri blant nasjonale forhandlere i dag.

Før du får denne innviklede ideen om at enhver konsulent er en topp ekspert på sitt felt, må du forstå at en konsulent bare trenger å være mer kunnskapsrik enn klienten på et bestemt område.

Søkemotor/sosiale Medier Evaluator

InboxDollars medlemmer leter alltid etter ekstra måter å spare penger og tjene litt ekstra penger på. Vi har ikke noe imot annonser så mye når vi er de som drar fordel av dem, gjør vi det? Du vil velge produkter som er spesifikt innenfor bloggkategorien. De krever totalt 500 timer erfaring, som kan inkludere coaching, guttespeidere, barnevakt, veiledning, veiledning osv. Beste liste over binære opsjonsmeglere og handelsplattformer - binoption, parhandler kan betale ut overskudd i hundrevis av prosentpoeng. Det er virkelig ikke så vanskelig når du lærer hvordan du gjør det. Online markedsplasser som Amazon og eBay er fulle av annonser som inneholder alle slags varer. Det er et element i den velprøvde strategien i aksjemarkedet:

Du trenger bare 1 dollar på kontoen din for å få PayPal-kontanter, som er nettstedets raskeste betalingsmåte, men den tilbyr også flere gavekort, inkludert Amazon, i belønningskatalogen.

Du oppretter en butikk, arrangerer produktsalg direkte mellom en produsent og en forbruker, og samler på marginene som er opprettet ved å være mellommann. Når du mangler penger, setter knapphetstenking inn. Imidlertid er det alltid sjansen for at du bare kan lande på et lukrativt domenenavn for et fremtidig milliardbedrift. Markedsundersøkelser er en enorm virksomhet, og de trenger alltid folk til å fylle ut vaktlistene. Du kan selge annonseringsplasser direkte på nettstedet ditt, eller du kan registrere deg hos et selskap som Google AdSense eller Media. Du kan tjene penger på å hente søppel på parkeringsplasser for kommersielle eiendomsadministrasjonsselskaper. I 2019 publiserte TaskRabbit en artikkel som belyser suksesshistoriene til oppgavene de siste ti årene.

Start En Blogg Som Tjener Penger

Motta månedlige utbetalinger når låntakere betaler tilbake lånene sine. Du må være 18 år og over, og alt du trenger er en stasjonær, nettbrett eller smarttelefon, og god internettforbindelse. Store selskaper og merker ønsker alltid at flere forbrukere skal finne ut om deres kommende filmer, produkter og tjenester. Mens jeg fortsatte å se og innså at det ikke var noe der ute, rakte jeg ut til mammaer som jobbet hjemmefra og opprettet dette nettstedet for å dele historiene deres i en artikkel jeg skrev om prøvde og sanne hjemmejobber. Når du klikker på enkeltaksjer, får du full aksjeprofil med nyere statistikk: Selv om ikke alle vil ha midler til å betale for alt de trenger for å starte en oppstart, betyr bootstrapping at du beholder 100% kontroll over selskapet ditt. Hvis du er enestående på SEO, kan du kreve mye penger for tjenestene dine.

Feltagent (anmeldelse)

Amazon tar 12 prosent av salget. Det er en ganske enkel prosess, egentlig. Hva du trenger å vite om å investere for å bli rik. Her er de andre grunnene til at du bør investere i Robo-rådgivere: Her er en oversikt over noen av de beste tilbudene for fantastiske tjenester der du faktisk kan tjene penger bare ved å prøve dem ut.

Det er også en av de raskeste måtene du kan sette opp og begynne å generere inntekter. Du har så langt valgt å være opptatt på forumet, hvorfor ikke bytte tiden din med litt ekte penger som du kan bruke. Registrer deg med noen få gode CPA-nettverk (dette er nettsteder som forbinder annonsører med markedsførere), finn noen gode tilbud for å markedsføre og starte reisen. Vi vet også at de fleste av oss allerede har glemt noen få uker inn i det nye året.

Selv om det er viktig å ha nødfondet ditt i en sparekonto med høy avkastning, går du glipp av hvis du ikke investerer resten. Hvordan det fungerer er at du kommer opp med en base "spillejobb" - og deretter legge til relevante salg eller pakker for å øke ordreverdien. Du kan få betalt for å planlegge et arrangement. 20 ideer for opphold hjemme mødre for å tjene penger, du har ingen unnskyldning for ikke å være millionær ved pensjon. Annet enn det, kan du bli ganske kreativ med det.

En kreativ måte å tjene penger på er ved å starte en henvisningsgruppe.

Tjen Ekstra Penger Med Hjemmet Ditt

Det er ikke uvanlig å jobbe på et kurs i flere måneder før det lanseres. De hemmelige livene til studenter som gruver cryptocurrency i sovesalene sine. 9 millioner i 2019. Fageksperter og nyutdannede studenter har kanskje ingen problemer med å veilede andre på fritiden - og tjene penger i prosessen. Og et annet flott alternativ å vurdere (med den største gratis planen som er tilgjengelig) er SendPulse, med deres evne til å sende opptil 15 000 e-poster per måned til 2500 abonnenter, og deretter rimelige planer som begynner på under kr10/måned når du vokser derfra.

Hvorfor ikke tjene ekstra inntekter ved å leie den ut på Turo for litt ekstra penger? Rekruttering - Tjen opp til kr5000 per leie for å henvise kvalifiserte jobbkandidater gjennom faktisk. 11 beste jobb hjemmefra for 2019 (beste online jobber), $ 11.000 - $ 33.499 48% av jobbene Gjennomsnittslønnen er $ 55.766 i året $ 33.500 - $ 55.999 24% av jobbene $ 61.500 er den 75. persentilen. På visse reisekort kan du tjene tilsvarende 40-50% kontant tilbake eller mer i form av reisepunkter og belønninger. Ikke bekymre deg, innpakningene vil ikke skade kjøretøyet ditt - de beskytter faktisk malingen!

Det er her du kommer inn, hvis du er dyktig til å bruke disse plattformene:

Du kan deretter innløse inntektene dine for alle slags ting - elektronikk, husholdningsvarer, leker og til og med smykker. Det er også noen fine frynsegoder som følger med kortet, for eksempel: 20; Eikenøtter ville deretter sette av 80 øre for å investere. Vi hører alle om at eBay er en pokker for et vellykket foretak, og det er ofte historier om at eBay-selgere trekker inn enorme penger år etter år.

Så mens de kanskje taper litt penger foran ved å betale deg, tjener de mer på lang sikt.

Offisiere Bryllup

Undersøkelsessider tilbyr vanligvis ikke en stor utbetaling, med mindre du investerer mye tid, og mange nettsteder er mer nyttige for å tjene gavekort enn kontanter. Etsy er en flott ressurs for de som liker å lage egne produkter og selge dem på nettet. De faller i midten, og jeg kaller dem oppgaver du kan gjøre for å tjene penger. Du kan prøve å selge noen sjeldne grønnsaker eller urter som er vanskelig å finne, eller du kan bestemme deg for å inkludere en spesiell oppskrift på alle slags. Hvis du føler deg komfortabel foran kameraet, og vil prøve lykken med å lage videoer, må du finne ut hva kanalen din skal handle om. Affiliate markedsføring er faktisk en av de beste måtene å begynne å tjene penger på nettet uten investeringer eller forhåndskostnader.

Men med litt anstrengelse og konsistens kan du tjene gratis penger på Internett. Merker vet at vi er den virkelige avtalen. Avhengig av hvilken type virksomhet du tilbyr, kan det hende du har større hell mot større økonomier som Storbritannia eller til og med USA. 12 selskaper som lar deg jobbe hjemmefra og hjelpe deg med å betale for ferien. Strategier som kan øke timelønnen inkluderer: Amazon er en av de største forhandlerne på nettet, med over en milliard produkter som for øyeblikket er oppført på nettstedet.

Earnably

Bygger du ikke følgetallet ditt? Engroshandel - Engroshandel med eiendommer er en populær måte å komme i gang uten massevis av penger. Det er ikke jeg som sier dette, og det er ekspertene som vurderte statistikken og dagens investeringstrender nøye. Det er en fantastisk følelse. På nettstedet hans er det en medlemsdel som gir brukere tilgang til online-kurs, videoer og ytterligere artikkelskommentarer. Hvis du kan finne og gjenopprette gjenstander som møbler og apparater, kan du tjene et betydelig beløp.

Du kan bruke ditt eksisterende sosiale nettverk for å nå ut til folk du allerede kjenner eller har forbindelse med på Twitter eller Facebook. Disse nettverkene har også fordelen av å samarbeide med deg for å optimalisere annonseinntektene. Spesialiserte nettsteder som Rover eller Care. Vet du mer enn morsmålet ditt? Det er ingen mellomledd Peer-to-peer-utlån kutter effektivt ut tette banker og utlånsinstitusjoner. Noe som gjør dem begge til en flott mulighet til å bygge et publikum og tjene penger på nettet. DeWitt Young fra ObulousFront. Som en virtuell veileder vil du hjelpe elevene med skolearbeidet.

Du kan motta betalingene dine via PayPal eller Payoneer forhåndsbetalte debetkort, direkteoverføring eller innen 15 virkedager med en mailet sjekk. Noen gratis applikasjoner klarer faktisk å tjene mer penger enn de betalte (basert på nedlastingsnumre), det viktigste er alltid å finne ut hvordan man kan tjene penger på de nye brukerne. Ellers gjør du kjøpene dine via nettstedet, og Rakuten deler provisjonen med deg i form av rabatter. Ta gode bilder. 40 automatisk. 10 dollar minimum kreves for å trekke seg via Paypal. Det er mange nettsteder som lar deg laste opp notatene dine og få betalt hver gang noen kjøper dem. De sier at deres topp bidragsytere tjener opptil kr300 i måneden på deltid.

OneSpace

Ta en titt på hvilke typer bilder du ser vises på Internett, og skreddersyr arbeidet ditt for å dekke det behovet. En app som heter Paribus gjør det mulig for deg å få penger tilbake på kjøp online. De mest suksessrike Amazon-selgerne plukker veldig etterspurte produkter og driver omfattende markedsføring. Det er med andre ord et hav av arbeid å gjøre, og hvis du er en ambisiøs forfatter, kan du dykke inn og tjene penger. Å flytte, rengjøre, levere og være altmuligmann har det ‘høyeste inntjeningspotensialet,’ ifølge TaskRabbit. Nettstedet oppgir ikke hvor raskt du vil få betalt for arbeidet ditt, men noen forfattere som har jobbet med nettstedet, har sagt at betaling vanligvis er rask. Hvis du er konsekvent i å gjennomføre betalte tilbud eller oppgaver for en liten periode hver dag, har du potensialet til å tjene penger hver dag i uken med PayPal-kontoen din. Du kan hjelpe folk med å oppdatere rommene og få betalt et gebyr for det.

Be om overtid på jobb. Som reisebyrå kan du også ha en fast pris eller en timepris for alle kundene dine. Vi har pakket opp hjernen vår og skuring internett for å finne de BESTE måtene du kan tjene ekstra penger på. I dagens digitale samfunn har det aldri vært enklere å tjene penger på nettet! Sjekk ut de 10 mest solgte produktene på Etsy. Selv om kjendiser får mye eksponering med store navnemerker, betyr ikke det at du ikke kan gjøre det også!

BzzAgent er et nettsted som sender deg produkter gratis. Du kan se hele historien hennes i artikkelen om hvordan jeg blir korrekturleser. Legg inn løpesedler i supermarkeder, kirker og skolens oppslagstavler.