Bitcoin (BTC) gruvekalkulator og lønnsomhetskalkulator

I følge Marketwatch er strømkostnadene for gruvedrift av en enkelt bitcoin mer enn 3000 dollar i de billigste statene. Strømforsyningsenheten som er anbefalt for bruk av S7 er 1600 watt APW3, som er en av de beste tilgjengelige i markedet, designet spesielt for Bitcoin-gruvedrift. For stater med høyere elektrisk hastighet, kan du bruke mer enn kr6000 dollar i strøm for å gruve en enkelt bitcoin. Det som skiller Antpool fra andre bassenger er muligheten til å velge ditt eget avgiftssystem - inkludert PPS, PPS + og PPLNS. Vanligvis vil de fleste bassenger kreve en liten avgift som blir trukket fra inntektene dine og er vanligvis rundt 1-2 prosent - men noen ganger litt lavere eller høyere. Som de fleste deler av topp-end Bitcoin-maskinvare, er Antminer S15 27TH/s-modellen for tiden utsolgt, med nåværende bestillinger ikke sendt før i midten av februar 2019. Selv om minedriftens maskinvare er viktigst når det gjelder hvor mye BTC du kan tjene ved gruvedrift, er strømkostnadene dine vanligvis den største tilleggskostnaden.

I stedet opprettholdes bitcoin av et nettverk av gruvearbeidere som blir kompensert i blokkbelønning, noe som gjør kryptokalkulatorer til et viktig verktøy.

Den lar deg gå inn i myntene og multi-algo-bassengene du vil bytte mellom og tilpasse koblingshendelsen fullt ut (minimumsforskjell, minimum gruvedriftstid, belønningsstraff, inntekter for inntektsfall og ta hensyn til avgifter og strømkostnader). I tillegg kan det være noen gruvearbeidere som ønsker å investere i avbruddsfri strømforsyning for å sikre at maskinvaren deres fortsetter å gå - selv om strømmen svikter midlertidig. Bitcoin gruvedrift har en tendens til å forbruke en stor mengde strøm.

Dessuten er det en rekke andre grunner som kan resultere i Bitcoin's prissvingninger. La oss si at du hadde en legitim kr20 og en virkelig god kopi av de samme kr20. Dette vil typisk innebære å velge en viss hasskraft og krysshenvise det med hvor mye du har råd til å betale. Bitcoin gruvedriftsvansker - målet på hvor vanskelig det er å tjene gruvepremier i verdens største cryptocurrency etter markedskapital - har nådd en ny rekord høyt over 7.

Jeg anbefaler Arsbitcoin og EclipseMC (med namecoin sammenslått gruvedrift). Når det gjelder Bitcoin (BTC) gruvedrift, er de viktigste spørsmålene i folks sinn “hvor lønnsom er Bitcoin mining” og “hvor lang tid vil det ta å gruve en Bitcoin? Det er skapt for deg å teste en stor kontrakt uten å betale full pris. Velrenommerte bassenger vil ha en tendens til å være mye større enn nyere eller mindre veletablerte bassenger, siden få bassenger med et dårlig rykte kan tåle tidens prøve. Et kanadisk firma som "gruver" bitcoin har returnert til lønnsomhet, og tilbyr et unikt blikk på effekten en nylig opptur i cryptocurrency har hatt på en ugjennomsiktig industri.

Å betale mer vil vanligvis gi deg en bedre avkastning, eller du vil gjøre fortjenesten raskere, men det er ikke alltid tilfelle.

Bitcoin I Den Virkelige Verden

En av de største utfordringene ved å ganske enkelt bruke en Bitcoin profit-kalkulator for å estimere hvor lang tid det vil ta og hvor lønnsom Bitcoin-gruvedrift blir, er den vanskelige Bitcoin-vanskeligheten. Jo lavere pris på strømmen din, desto mer lønnsom er gruvedriften din. Vil en Bitcoin koste kr100 000 eller kr1 million? Angi tilleggsutstyr som tilleggsutstyr, for eksempel bassenggebyr, strømutgifter, etc.

I løpet av 2020 vil belønningsstørrelsen halveres igjen til 6. Markedets bassengmarked er befolket av titusenvis av gruvearbeidere som selger utstyrets prosessorkraft (hash rate) til kjøpere som ønsker å konvertere pengene sine til cryptocurrency utenfor en børs. Markedet er foreløpig bearish - blokkeringsgevinsten kan alltid endres. Det er i utgangspunktet gjetning. Det tar ofte gruvearbeidere måneder eller år å fordele jevnlig på den innledende investeringen som de har satt inn, hvoretter det er fortjeneste. La oss si at jeg tenker på tallet 19.

 • Hvis du ikke lykkes med å validere en blokk, vil du ende opp med å bruke penger på strøm uten noe å vise til investeringen din.
 • Dette betyr at det er viktig å sikre at du har oppdaterte beregninger og ikke stoler på tidligere resultater.
 • Det er fordeler og ulemper med forskjellige bassenger som går utenfor omfanget av denne artikkelen, men å bli medlem av et etablert og velprøvd basseng med lave gebyrer er sannsynligvis det beste alternativet.
 • I 2019 ble belønningen kuttet fra 50 Bitcoins per blokk til 25.
 • I tillegg har bassenger med lavest gebyr ofte det høyeste uttaksminimum - noe som gjør bassenghopping uøkonomisk for de fleste.
 • I det minste med skyldrift trenger du ikke å bekymre deg for strømforbrukskostnader og andre direkte kostnader knyttet til å gjøre all gruvedrift med din egen rigg.

CryptoNightArto

00005912 Brutto kr0. 86 EH/s sporet av nettstedet, og har mer enn doblet seg siden desember 2019 da hashfrekvensen falt til så lavt som 31 EH/s midt i bitcoin's prisfall. Cloud mining innebærer å kjøpe tid på andres rigg.

86400 er sekundene på en dag. Vi har listet opp de fleste algoritmer som støttes med gruveklientene du kan finne i minerstat-programvaren (msOS og Windows-node), og det er en myntberegning eller et multi-algo-basseng tilgjengelig for minst en mynt i denne algoritmen. Det som kan være lønnsomt nå, kan ikke være hvis verdien av Bitcoin krasjer. Disse gruvebassengene vil vanligvis fordele blokkbelønninger til bidragsgivende gruvearbeidere basert på andelen av hashfrekvensen de leverer. Det som er viktigere er at de ofte ser ut til å være en ledende indikator. Vanskelighetsnivået for den nyeste blokken i skrivende stund er 2.874.674.234.416, dvs. Vi kan også hjelpe deg med å handle bitcoin for en annen cryptocurrency eller selge den direkte for kontanter.

Det er sannsynlig at du vil trenge å trekke strøm- og maskinvarekostnader for å bestemme nettoresultatet.

Ethash

En Bitcoin-gruvekalkulator lar deg bestemme hvor mye kan du tjene på en viss Bitcoin miner. Selv om mange sky gruveplattformer fremstår som lønnsomme på overflaten, er det dessverre svært få som tar hensyn til at gruveproblemene sannsynligvis vil øke betydelig over kontraktsperioden - noe som kan skade inntektene dine alvorlig. Hvis blokkbelønninger er verdt så mye, hvorfor kjøper ikke alle ASIC-er?

Gruvedrift er måten en bestemt type blockchain betaler for at deltakerne opprettholder den, dens integritet og poster, ved å betale ‘gruvearbeidere’ i blockchains sine egne mynter. 4806471364 Strømkostnad 0 Bassenggebyrer 0 Vedlikeholdsgebyr 0 Årlige inntekter kr5. S15 tilbys imidlertid til en betydelig lavere pris enn mange av konkurrentene til bare 1020 dollar (eksklusiv frakt), uten minimum kvantitetsbegrensning. Dager for å generere en BTC: En høy diff-endring vil føre til at du genererer færre mynter i fremtiden. Sist på listen over de beste gruvedriftbassengene for Bitcoin i 2019 er Bitcoin. Hvis du forventer at valutakursen vil stige eller falle, angir du verdien du forventer på slutten av tidshorisonten.

2

Hvordan kan jeg vite hvilke hashrates og strømforbruk som skal inn? Et bassengs omdømme er en av de viktigste faktorene for å velge det bassenget som er best for deg. Vi tilbyr for øyeblikket ikke et alternativ for 24 timers gjennomsnittlige vanskeligheter, fordi hovedformålet med denne gruvekalkulatoren er å se myntenes sanntidstilstand og bruke den i vår gevinstbryterfunksjon. Deltakere med en liten prosentandel av gruvekraften har en veldig liten sjanse til å oppdage den neste blokken på egenhånd.

Enheten produserer omtrent 1 GH/s for hver 0.

Minneapolis Feds Neel Kashkari for å delta på Yahoo Finance AMS

AntMiner L3 + har fire brett som inneholder 288 brikker, som er det dobbelte av forgjengeren. Livet gjennom agentens øyne, det er gratis å bruke, og krever at dets online utviklermiljø endrer og oppdaterer koden i henhold til deres krav. For å unngå å tape fortjeneste på din Bitcoin-gruvedrift, sammenfattet vi en liste over den beste maskinvaren for Bitcoin-gruvedrift, med deres pris, hashfrekvens og energiforbruk, for å hjelpe deg med å bestemme hvilken maskinvare som er best for deg, uansett hvor mye gruveopplevelse du har ha. Andre ganger kan det være en ekstern ondsinnet styrke som en gruppe hackere som bryter ut i en utveksling og stjeler cryptocururrency. Kraftforbruk (watt): Hvis de siste 2019-blokkene ble oppdaget på mindre enn to uker, økes vanskelighetsgraden. Bitcoin er forskjellig fra det du kjenner og bruker hver dag. Med andre ord, en vellykket gruvearbeider har innflytelse på beslutningsprosessen i saker som forking.

0160215712 Strømkostnad 0 Bassenggebyrer 0 Vedlikeholdsgebyr 0 Ukentlig inntjening kr0.

Nist5

Lurer du på når det vil lønne seg? Og det er ingen grense for hvor mange gjetninger de får. Vel, her er et eksempel på et slikt tall: Ting du bør vurdere som kan spise fortjenesten din: Prisen har gått ned mesteparten av det siste året, noe som er en faktor som bør vurderes sterkt i beregningene dine. Det ene er et spørsmål om innsats; det ene er et spørsmål om hell.

 • Med mindre strømkostnadene dine er ekstremt billige, er det nesten umulig å bruke Avalon6 til å gruve mer Bitcoin enn det koster å betjene.
 • Med mindre det er en betydelig Bitcoin tech-endring, vil dette sannsynligvis holde seg den samme.

Padihash

Siden introduksjonen i 2019 har BitMain AntMiner S7 blitt en av de mest populære Bitcoin-maskinvarene på grunn av sin lavere strømforbruksfaktor. Grafikkortene er de rektangulære blokker med surrende sirkler. I tillegg er vellykket bekreftelse av en blokk den eneste måten du vil generere inntekter overhodet av gruvedrift. Bitcoin, som gikk fra 950 dollar til 19 500 dollar i 2019 - har vært på en stor nedtur i 2019. 75 dollar, deretter gikk over 18% av inntektene fra gruvedrift til å betale kostnadene for strøm som kreves for å gruve den blokken.

Nvidia GPUer, AMD GPUer, FPGAer og ASICs (inkludert men ikke begrenset til Antminer, Baikal, Dayun, Innosilicon, Obelisk, BlackMiner, Whatsminer). Effektiviteten til AntMiner S7 avhenger av effektiviteten av omgivelsestemperaturen og strømforsyningen som brukes. Likevel kan en skikkelig passiv inntekt genereres hvis du spiller kortene dine riktig. Vennligst legg merke til: På toppen av å bygge riggen din, må du også innse at du kommer til å bruke ganske mye krefter. Hvis denne kalkulatoren hjalp deg med å tjene penger, eller unngå å tape penger, kan du vurdere å gi en donasjon! Med så mange variabler på spill er den virkelige 'gruvebelønningen' som betyr noe hvor mye penger du kommer til å tjene gruvedrift, og jeg nevner at ikke i BTC eller altcoins som er utvunnet, men i dollar, og det avhenger av en sammenfall av myntmarkedspris og kraften i gruvriggene dine.

Pris/ytelsesforhold

Selv om vanskelighetsøkningen nesten ikke vil være ensartet, bør den gi et nærmere estimat enn å bare se bort fra vanskelighetsendringer. Strømkostnader (jo lavere pris på strømmen din, jo mer lønnsom blir gruvedriften din). Jo mindre tilbud, desto større er prisen på valutaen.

Hva er Honeyminers inntektsmodell? Du må bruke ganske god tid på å sette opp systemet (enkelt flere dager!) Akkurat nå er gruvepremier over hele kartet, men det er rimelig å si at de i gjennomsnitt er veldig lave, like lave som den første Bitcoin-krasjen lav tidligere i år. Den første gruvearbeideren hvis nonce genererer en hasj som er mindre enn eller lik målet-hasjen, blir tildelt kreditt for å fullføre den blokken og blir tildelt byttet fra 12. Gruvearbeidere får betalt for arbeidet sitt som revisorer.

Ting Du Bør Vurdere Som Kan Spise Fortjenesten Din:

Elektrisitetskostnader kan gjøre eller ødelegge en gruvedrift. Før du setter minedrift, anbefales det å bruke Bitcoin Mining Calculators for å beregne lønnsomheten til det samme. Akkurat som når det gjelder kjøp av Bitcoin eller altcoins, må du være klar over at ingenting i kryptovalutas verden er garantert. Så langt har den trenden holdt seg. Bassenger lar i hovedsak mindre gruvearbeidere konkurrere med store private gruveorganisasjoner ved å sikre at den kollektive hasjfrekvensen er høy nok til å lykkes med gruveblokker regelmessig. Hvorfor er det så mange algoritmer i crypto mining calculator? Kraft (watt):

Hvis du sikrer at utstyret fungerer som det skal, kan du også øke tilleggskostnadene, for eksempel utgifter til kjøling og vedlikehold. Bassenggebyrer - hvis du er i et Bitcoin-gruvebasseng, belaster det sannsynligvis et lite prosentbasert gebyr. Hvis det faller, vil folk slutte med gruvedrift etter hvert. For å konkludere, en Bitcoin-gruvekalkulator kan gi deg en mye bedre ide om potensialet ditt for å drive en lønnsom gruvedrift. Denne prosessen er kjent som "halveringen", med den neste halveringshendelsen som forventes å finne sted 24. mai 2020. Denne inntekten vil svinge dynamisk avhengig av alle slags andre permutasjoner, noe som utgjør et resultat som best blir sett på på en stokastisk måte eller i det minste som en slags optimalisering.

Bitmain Antminer R4

Ser ut som om gruvedriften din ikke er lønnsom nå, vil den sannsynligvis ikke være i fremtiden. Klikk under netto/dag (1), skriv = F2 - (B kr3 * (B kr4/1000) * 24) og skriv deretter inn (2), og dobbeltklikk på det lille torget (3). Før vi snakker om Bitcoin mining-maskinvaren, la oss forstå de grunnleggende terminologiene, som vil hjelpe oss å forstå det tekniske som involverer Bitcoin mining. 00001379 Brutto kr0. Bitcoin's pris er ekstremt ustabil og kan ikke forutsies. ASICminer 8 Nano trekker 2.100W kraft, og gir den en effektivitet på nesten 21GH/W - litt lavere enn Ebit E11 ++ mens den koster nesten det dobbelte av prisen. Forutsatt at vanskelighetsøkningen er jevn og fordelt likt over hver ommålingsrunde, kan vi forvente at vanskelighetsgraden vil øke med minst 2. ROI for Cloud Mining Vs Hardware Mining Bitcoin.

 • 01/KWh, som er betydelig lavere enn Indias kr0.
 • På grunn av dette, hvis du håper å oppnå minst en BTC i løpet av et år eller mindre, må du ha flere nåværende generasjons gruvearbeidere som kjører samtidig - som krever rundt 189TH/s hasskraft for å oppnå en BTC i løpet av et år.
 • 5 BTC, som bør være like delt mellom gruvearbeiderne, som har samlet ressursene.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Som det er, avhengig av hva du gruver, kan det ta flere måneder før investeringen i sky gruvedrift blir lønnsom. 16 J/GH og har et luftdannende kjølesystem som gjør at 88 brikker kan fungere som en enhet. Anslaget starter med den nåværende gruvefaktoren og reduserer den eksponentielt slik at nedgangen utgjør faktornedgangen per år. Hvor mye kan jeg tjene? Hva er gevinstbryter? Disse inkluderer: Jo flere gruvearbeidere i et nettverk, desto høyere hashrate.

Personlige Verktøy

Dette må imidlertid også vurderes i kombinasjon med anskaffelseskostnadene og den forventede levetiden til maskinen - siden de absolutt kraftigste maskinene ikke alltid er de billigste eller mest energieffektive. Noen selskaper krever også et vedlikeholdsgebyr. Det er det mest kraftkrevende Bitcoin-gruveutstyret i markedet, med en trekkfrekvens på mellom 1. 66 Gruvet/dag BTC 0. 00188769 Bitcoin på en dag. Disse inkluderer:

Nettstedet Cryptocompare tilbyr en nyttig kalkulator som lar deg koble til tall som hashhastighet, strømkostnader, etc. Det er imidlertid viktig å merke seg at i år har ankomsten av regntiden i Kinas sørvest blitt forsinket med nesten en måned sammenlignet med tidligere år. Hvordan maksimerer jeg sjansene mine for å gjette målet hasj før noen andre gjør det? 075 Joules per Gigahash-forhold, det er den kraftigste og mest effektive Bitcoin-maskinvaren der ute. Denne prosessen kalles gruvedrift. AntMiner T9 er nok en Bitcoin mining-maskinvare som er litt dyr i forhold til S9. En annen avgjørende faktor her er blokkbelønningen - i utgangspunktet antall Bitcoins som er utgitt ved løsning av en blokk:

Dette sikrer at Bitcoin-blokker blir utvunnet i gjennomsnitt hvert 10. minutt. Anskaffelseskostnader er nesten alltid den største inngangsbarrieren for de fleste Bitcoin miner0-tallet, siden mest maskinvare til topp gruvedrift koster flere tusen dollar. Men hvis du er en ekspert gruvearbeider med lave strømutgifter, kan kraften og effektiviteten til DragonMint T1 oppveie de høye forhåndskostnadene og hjelpe deg med å gjøre overskudd. Som med generell investering, er det viktig å gjøre forskningen din, fordi det er mange selskaper der ute som påstås å være de beste og til og med de største som har detractors. Den tar ikke hensyn til svingninger i valutakurser, endringer i vanskelighetsnivå, kostnader for maskinvarebruk etc. Tidligere år viste Bitcoin-gruvedrift seg å være et lukrativt investeringsalternativ - netting gruvearbeidere med flere ganger avkastning på investeringen med relativt liten innsats.

Månedlig Betaling:

(1) Du må bekrefte transaksjoner på ~ 1 MB. Hva gruvearbeidere gjør med de enorme datamaskinene og dusinvis av kjølevifter gjetter på målet hash. 58 EH/s og 59. 08x økning det neste året. Bergverksmaskinvaren du velger vil mest avhenge av omstendighetene dine - med tanke på budsjett, beliggenhet og strømkostnader.

Viktig Varsel

En enkelt Bitcoin er verdsatt til rundt 3800 dollar, men en fersk rapport antydet at den kan koste så mye som 2400 dollar å gruve den. Du vil slå deg sammen med andre gruvearbeidere for å øke den kollektive hasskraften din, og dermed øke sjansene dine for å validere en blokk. Ingen mål kan være større enn dette tallet: Akkurat nå hvis du utvinnet en bitcoin-blokk, med to bitcoin av transaksjonsgebyrer, ville du fått en gruveutbetaling på 14.

Venezuelas krise og billig strøm som følger av den har gjort Bitcoin-gruvedrift ekstremt lønnsomt der. Det er her en Bitcoin-gruvekalkulator kommer inn i bildet. Honeyminer-programvare er skrevet i USA, satt sammen fullstendig internt, kodesignert av DigiCert, og fullstendig revidert for sikkerhetsoverholdelse. 13/KWh er for øyeblikket pålagt å i det minste bryte ut. Noe skryt/målefeil og omfattende overklokking av kortene er involvert her.

T3 43T har en ytelse på 2.100 W, og gir en effektivitet på 20.

Keccak

1/KWh, og Canadas kr0. I tillegg til dette blir antall BTC belønnet for å oppdage en blokk halvert omtrent hvert fjerde år etter at hver 210.000 blokker har blitt utvunnet. Det tar 10 minutter å gruve en Bitcoin. Ingen investeringer blir vanligvis gjort uten å ha lønnsomheten i tankene - og Bitcoin Mining Calculators hjelper deg med å bestemme lønnsomheten i gruvedriften din. Her vil jeg dekke: En bitcoin gruvekalkulator vil bidra til å gi svaret. Slushpool var det første gruvebassenget for Bitcoin som ble utgitt, og ble lansert helt tilbake i 2019 under navnet “Bitcoin Pooled Mining Server.

På toppen av det har seriøse gruvearbeidere bygget enorme matriser for å gruve, noe som gjør det vanskeligere for mindre gruvearbeidere å konkurrere. Du kan henvise her for å forstå prosessen nøye. Glem gruvedrift. Gruvemaskinvare er dyrt! Merk imidlertid at dette forutsetter at både Bitcoin-prisen og gruvedriftens vanskeligheter vil forbli stabile, noe som er usannsynlig.

Maskinvareeffektivitet

Det er mye lettere å forutsi forholdet mellom de to parameterne i form av gruvefaktoren. Og de som kontrollerer det (som mine det) vil ta betydelig del av livet. Vennene mine trenger ikke gjette det nøyaktige tallet; de må bare være den første personen til å gjette et hvilket som helst tall som er mindre enn eller lik det tallet jeg tenker på. I motsetning til andre plattformer, BTC.

Trumps kr7,5 Milliarder Seier Kan Koste Billioner

Når den maksimale tilførselen på 21 millioner Bitcoins er utvunnet, vil ingen ytterligere Bitcoins noen gang komme til. Likevel har gruvedrift magnetisk trekkplaster for mange investorer som er interessert i cryptocurrency. Resultatene i listen over reflekterer ikke antall kort. Med en så liten sjanse til å finne den neste blokken, kan det ta lang tid før den gruvearbeideren finner en blokk, og vanskeligheten med å gå opp gjør ting enda verre. Et bredt utvalg av bitcoin-gruvekalkulatorer finner du på nettet. Daytrading har gjort meg til millionær, det viktigste var at selskapet ble spekulert i å samarbeide med Apple for å sette den trådløse teknologien i deres fremtidige produkter. I kryptosammenheng ville pickaxe-ekvivalenten være et selskap som produserer utstyr som brukes til Bitcoin-gruvedrift. Vi bruker også gjeldende Bitcoin-pris i beregningene våre, men du kan endre Bitcoin-prisen til alt du ønsker for å få bedre data.

Hvis du vurderer å gruve Bitcoin, er det viktig å finne ut hvordan du kan gruve på den mest lønnsomme måten. Fra 1050W den trekker, klarer den bare å produsere 3. Noen gruvearbeidere bruker imidlertid mer enn 10 000 dollar på riggene sine. De gode nyhetene:

I 2019 ble dette halvert til 25 BTC. Dobbeltbruk betyr, som navnet antyder, at en Bitcoin-bruker ulovlig bruker de samme pengene to ganger. I de fleste land er drift av utdatert gruvehardware vanligvis kostnadsforbudende, da energikostnader oppveier inntektene generert av gruveutstyret. Strømkostnad (kw/t): Det er her du velger et globalt gruveteam for å være med.

Navigasjon

Det virker som om en pigg i gruveutbyttet for en mynt er en god indikator på dens fremtidige retning, spesielt hvis belønningen for å leie rigger til gruvedrift den mynten beveger seg kraftig. ”Siden den gang har Slushpool vokst til et av de mest populære bassengene rundt - og utgjør for øyeblikket i underkant av 10 prosent av den totale Bitcoin-hasjfrekvensen. Steem kan deretter omsettes andre steder for Bitcoin.

Som et resultat drev noen lokale bergverksbedrifter bare under halvparten av sin totale kapasitet den siste måneden. 79 Years Innosilicon T3 43T 0. Mengden mynt som deles ut kan også endre seg over tid, for bitcoin mengden mynt som er utstedt for en blokkhalvdel med jevne mellomrom, neste halvering sannsynligvis om knappe to år.