Hvor mange bitcoins per måned vil Antminer S9 produsere?

Versjonsfeltet til blokkene, for multiversjon satt til 4, var således: Dette betyr at den sløser med minst mulig energi enn alle andre gruvearbeidere der ute. 83793480 hver dag, avhengig av ekstra strømkostnader. Uansett, her er en video av en Antminer S9 modifisert for å kjøre i en fisketank: 6+ W av en strømforsyning, alt sammen, er gjennomsnittsprisen for en S9 inkludert strømforsyningen rundt kr1500, som er nær halvparten av den estimerte inntekten per år. Storskala cryptocurrency gårder kan koble den direkte til en ekstern vannkilde, som påstått kan redusere energiforbruket med rundt 10 prosent. Sørg for å slå på gruvearbeideren bare når alle 10x PCIE-kontaktene er koblet til strømforsyningen. Selv om bærbare datamaskiner og mobiltelefoner er kjent for sine raske avskrivninger, er det kanskje ikke noe annet på planeten som mister verdien raskere enn en ASIC-gruvearbeider.

Denne enheten benyttet 60 tredje generasjon Bitmain BM1384 Gen3 ASIC-brikker for å dempe konkurransen. S9-er er forenklet og krever lite vedlikehold. Som et resultat har Bitcoin-gruvedrift sett dramatiske svaier i lønnsomheten. Vil du ha G-poeng? Dette fører til omtrentlige kr4. Gruvearbeideren har følgende fordeler: Dette er flotte gruvearbeidere som kan erstatte omtrent 3 s7s. Vannkjølingssystemet reduserer ikke bare den indre temperaturen til gruvearbeideren, men også mesteparten av sin støy under operasjonen.

De sistnevnte tre versjonsfeltene er ugyldige, derfor ville en gruvearbeider med aktivert multimellemprodukt ha ¾ av aksjene sine avvist av en hvilken som helst pool. Det er også alltid spørsmålet om den økende vanskeligheten og hvor mye tid som vil gå før Antminer s9 blir foreldet (vanligvis skjer dette i løpet av 8-12 måneder). Dashbordet kan brukes til å endre innstillinger og til å oppdatere firmware. Det har også gjort gruvedrift med ikke-ASIC rigger langt mindre lønnsomt. Dette gjør gruvesjikt mye viktigere, som BM1387 ASIC Chip. De kraftigere partiene vil sannsynligvis bli utsolgt raskt, og de fleste nettsteder har derfor gruvearbeideren på 11 år. Dette vil avta etter hvert som gruvedriften blir hardere og hardere. For de som foretrekker fastfrekvens, er minerAdvanced.

13 per kilowattime (KWh). Bitmains siste lavkostutgivelse av gruvearbeider følger sleven av neste generasjons gruvearbeidere selskapet ga ut de siste månedene. Antminer S9 hashrate varierer over tid. Høres ut som et hvitt vakuum. Gruvearbeidere vurderer S7-modellen siden den har nær 33% av hashingkraften til en S9 og er tilgjengelig til en mye lavere pris.

 • Driftsspenningen til Antminer T9 kan være mellom 11.
 • Dette er flott, men det betyr at maskinen kommer til å bli ganske varm.
 • Dette inkluderer Bitmain Antminer S17 Pro (53TH/s), S17 (56TH/s), T17 (40TH/s), S15 (28TH/s), T15 (23TH/s) og S11 (20).
 • Større luftstrøm vil også øke den gjennomsnittlige mengden varme som sirkuleres inn i rommet for oppvarming i timen.
 • Diagnostikk vil bidra til å identifisere skader på strømforsyningskretsen og tap av brikker på brettet.

Produktnøkkelfunksjoner

13 per KWh som vil gjøre enda lavere hashratproduserende modeller lønnsomme. Vi er den eneste lisensierte distributøren i Australia som leverer ASIC Mining Hardware med 180 dagers garanti og ettersalgstjenester. Endelig er prisen Bitcoin til dollar (US) beryktet for sin konstante kontinuerlige endring.

Så det er ekstremt mulig at du finner ut at du kjøper en Antminer s9 som har en hashfrekvens på bare 11. Verdien av denne valutaen kan fortsatt øke, noe som betyr at du på sikt fortsatt kan oppnå en fin avkastning. I et blogginnlegg forrige torsdag sa oppstarten at den uavhengig hadde bekreftet at gruvearbeideren var i stand til å støtte AsicBoost, selv om den sa at å legge til koden vil spare omtrent 13 prosent av energikostnadene, i stedet for de 20 prosentene som ble hevdet i fjor. De som håper å reise mens de er, vil elske at designet til denne gruvearbeideren er liten og håndterbar, spesielt sammenlignet med klumpete alternativer. Hver investering og all handel innebærer risiko, så du bør alltid utføre din egen forskning før du tar beslutninger. få en ekstern jobb du kan gjøre hvor som helst. Det vil sannsynligvis forbli lønnsomt i lengre tid enn tidligere generasjoner av ASIC-gruvearbeider, selv om ROI ikke kan garanteres gitt den iboende uforutsigbarheten til Bitcoin-gruvedrift.

ETTER BESTILLING AV TELEFON via bestilling, vil vi samle inn nødvendig informasjon om betaling. Det er viktig å merke seg at i motsetning til vanlig programvare, er det veldig vanskelig hvis umulig å fikse noe i den nåværende FPGA-bitstrømmen uten å ha kilden til det. I den nevnte perioden kan mange faktorer som gruveproblemer og valutakurser svinge, og dermed gjøre det vanskelig å forutsi den nøyaktige varigheten før man kan forvente å få en jevn investering. Kan en nybegynner tjene penger med binære opsjoner?, alternativer for høy / lav er også tilgjengelige. BitMains ingeniørteam vurderte viktigheten av alle detaljer mens de gjorde verdens mektigste gruvearbeider. Jeg har ikke klart å teste følgende metoder, men håper på det en dag.

 • Det er en bransje med en omsetning på mer enn en milliard dollar.
 • Den eldre modellen er til en lavere pris og ikke for ettertraktet, derfor er den også lett tilgjengelig.
 • Den har en struktur som er optimalisert for å kunne levere kraft i dette området som aldri før har blitt sett.
 • Selskapet kunngjorde den siste Antminer S9 Special Edition (SE) på mandag, og den første partien ble solgt dagen etter.

Bestill Online Nu Orcall 1-866-606-3991

Fire av dem ville konsumere 4900 watt. En del av grunnen til dette er det faktum at GPU-brikker er all-inclusive. Takket være produkter som Antminer-linjen er lønnsomheten for gruvedrift i Bitcoin fortsatt god for de som har råd til primærinvesteringene. Husk alltid at under posthalvering vil antallet gruvearbeidere mest sannsynlig bli presset til å enten oppgradere til en bedre maskinvare eller slå av.

Selv om Bitmain bare akkurat nå gjør det mulig for disse gruvedriftene å bruke AsicBoost, var brikkene allerede i stand til å støtte funksjonen på maskinvarenivå. Jeg nekter å bruke Bitmain-kontrollerte bassenger, så det er et "no go" for meg inntil bred adopsjon. “Arven som for alltid satte sitt preg i gruveindustrien - introduserer en spesialutgave miner, Antminer S9 SE som fortsetter den samme arven,” kunngjorde Bitmain mandag. Antminer S9 Hydro er offisielt i salg fra i dag. S9 er et utmerket maskinvare, selv om det er dyrt, men har bevist sin verdi i det allsidige gruvedriften. I motsetning til tradisjonelle luftkjølte gruvearbeidere, vedtar S9 Hydro et vannkjølt system for varmeavledning, og det kan gruve sammen med en spesifikk kraftkilde: Bitmain selger sine Bitcoin miner5-er i individuelle partier, hvor hver batch er forskjellig fra den andre, derfor er det meget mulig at klienten kan anskaffe en gruvearbeider med en hashhastighet på bare 11.

Et annet trekk ved Antminer T17 kan gjenspeiles i måten den bruker hasskraft på.

S9 Sammenlignet Med Annen Maskinvare

På grunn av den lange bearish trenden, har mange mennesker solgt maskinvaren. Vær imidlertid oppmerksom på at alle strømkostnader er spesifikke for din beliggenhet og at utgifter til gruvedrift og maskinvarekostnader ikke er inkludert. S9 bruker omtrent 300W mer enn S7.

Så om du er en solo-gruvearbeider eller til og med en hobbysnekker, er kvaliteten på maskinvaren en enorm nødvendighet, selv om det kan komme til en høyere pris. Vær påminnet om at 1600 Watt EVGA PSU er betydelig mer kostbart, med rundt kr115, sammenlignet med Ant Miners tilsvarende drevet tilbud. Du må ha JavaScript aktivert i nettleseren din for å kunne bruke funksjonaliteten til dette nettstedet. Dette betyr at enheten varmes opp betraktelig, men dette er noe Bitmain forventet, og det er grunnen til at den omhyggelig har designet et kjølesystem som gir deg tryggheten til å fortsette å jobbe gjennom arbeidsdagen din. Utgivelsessyklusen for en ny generasjon gruvedrift hvert par måneder vil sannsynligvis avta fra dette tidspunktet, ettersom produsentene har gått over til nyskapende 16 og 14nm design. Når du vil selge kryptomyntene, må du være medlem av en online-utveksling hvor du kan selge de utvinnede myntene. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne spørre meg, for jeg kjeder meg generelt og ser på tømmerstokker og hjelper deg gjerne på fritiden.

Selv de eldre Antminer S7-ere kan fortsatt tjene som gruverapporten fra juni 2019 bemerker: På dette tidspunktet brukte de fleste gruvearbeidere GPU-enheter som bare var i stand til å produsere rundt 40GH/s. Enkelt sagt betyr kryptogruving å løse komplekse matematiske formler for å lage kryptomidler, ved hjelp av maskinvare eller programvare. Bitmains BM1387-brikke er bygget ved hjelp av TSMCs 16nm FinFET-teknologi og leverer et rekordstort 0. Enheten bruker bare rundt 1273 watt under drift.

Ansvarsfraskrivelse

JavaScript ser ut til å være deaktivert i nettleseren din. Annonser her. Kjennetegn:

Kostnaden for strøm er beregnet til kr0.

GPU-gruve rigger er mye raskere enn deres CPUs (Central Processing Unit) kolleger. Viktigheten av bitcoin-gruvedrift ser ut til å øke. For kr2100 på Amazon er S9 langt fra billig. Tallene for strømforbruk vil variere med din PSUs effektivitet, omgivelsestemperaturen og nøyaktigheten til strømmåleren. Å bedømme verdien i dette rommet er en komplisert øvelse, selv om det ser ut til at ingenting som er teknologisk overlegen S9 sannsynligvis vil bli utgitt i løpet av en nær fremtid. 5 TH per sekund og et relativt høyt energiforbruk på 1050 watt. Likevel har den mer enn det dobbelte av effekten og det dobbelte av effektiviteten til S7.

Til tross for fortjenestepotensialet ved gruvedrift av Bitcoin, kan din forhånds- og energikostnad for din Bitcoin-maskinvare faktisk skade din bankkonto. Av samme grunn trenger du også et kjølesystem, for eksempel en vifte eller et klimaanlegg. S9 er luftkjølt og den robuste designen er ganske enkel å vedlikeholde og vedlikeholde. Med den nylige økningen i prisene på bitcoins er det ikke rart at mennesker over hele verden er klare til å bli seriøse om gruvepotensialet som er i industrien. Her er en fullstendig sammenligning av tilgjengelig Bitcoin-gruvedrift.

Klikk på bildet for å se full størrelse.

Produksjon Ved Dagens Vanskelighetsgrad

For å forhindre enkel utmattelse av 16nm chips anbefales det å huse gruvearbeideren i et eget rom eller gruvebruk. Hockeyalbum 22. oktober 2019, 06: Imidlertid, på eBay kan du fremdeles finne folk som selger den eldre kraftigere modellen. Enhetens totale strømforbruk er på rundt 1350 watt, selv om dette tallet er underlagt omtrent 7% avvik. 10 online jobber som kan tjene tusenvis hver måned, akkurat som andre spillejobber kan det være lurt å registrere seg i en LLC i staten, og Stemberger anbefaler også å få dyreforsikring. Det koster sannsynligvis ikke mye mer enn noen annen gammel PSU du kan finne. Ethernet-kontroller:

Linux-admin siden 0. Sørg for å slå på gruvearbeideren bare når alle 10x PCIE-kontaktene er koblet til strømforsyningen. Hvis du ønsker å bruke s9-ene, må de være i et mye bedre kontrollert miljø (som jeg må komme opp med) hvis du vil holde disse lenger. Dette er noe det har felles med andre Antminer-modeller som S9. 6% skatt og ytterligere 25% importtollskatt.

Leter Du Etter Rabatt?

Det er hundrevis av brukte9 S-gruvearbeidere tilgjengelig på Amazon og eBay for priser under kr200 hver. Denne BTC-gruvearbeideren var i stand til å produsere 180GH/s. Du trenger ikke engang å eie en rigg for å gruve BTC i dag.

 • Den er veldig effektiv med tanke på strømforbruk og sløser bort minst mulig energi/strøm blant alle andre gruvearbeidere i markedet.
 • Jeg har en maskin som tester den ut, så langt så bra.
 • Sammenlignet med tidligere apparater som er proppet i silisiumet, har S9 mer hasskraft som er en enorm 14 TH/s (TeraHash per sekund).
 • Bitmain har tatt en unik tilnærming til markedet.

Canaan Avalon Miner 741

En slik bitstrøm ville generere mellomledd fra riktig spesifiserte første 64 byte av bitcoin-blockheader (inkludert de fire distinkte og BIP320-kompatible versjonsfeltene). Denne toppen ble oppnådd 24. Er du klar til å starte din egen virksomhet? Du setter dine egne provisjoner. mai 2019. Når du skaffer deg produktet, må du kontrollere for løse kjølerier som kan ha oppstått under frakt, og gjennomfør en grundig sjekk. 12 PM av frodocooper #10 MERK:

Lavpris S9 SE kommer på et tidspunkt hvor inntektene for gruveinntak har vært så gode at eldre og lite hashrate-enheter tjener.

Neste trinn er å koble PSU-strømkabelen til Antminer PCI-e-kontakten på kontrolleren. Det burde imidlertid ikke være lenge. Overskuddet fra gruveområdet deles ut til medlemmene basert på deres bidrag til hasjkraft. 05.00 av frodocooper #2 Om tid, hva? For en forekomst i Bitmain er den nåværende antallet tilgjengelige Antminer S9-er bare 11.

2x 12038 fans 7. Solar ladekontrollere lar ladespenningen øke til 14. Installasjon, nøyaktige ønsker å gi et godt og det beste handelssignalet for binære opsjoner. Påfølgende økninger antas å skje regelmessig i henhold til det angitte intervallet. Selv om en 10nm prosess er i horisonten for 2019, øker ytterligere utover det som fortsatt er teoretisk.

Antminer Scrypt virtuelle valutagruver

La oss ta et øyeblikk å undersøke hvordan Antminer gjør Bitcoin-gruvedrift lønnsomt igjen. Banker, land og vanlige investerer i cryptocurrency, noe som gjør gruvearbeidere avgjørende for hele systemet. Dermed er det vanskelig å si nøyaktig hva overskuddet vil, eller ikke vil være, ettersom det i stor grad avhenger av hvor raskt nettverksvanskene stiger. Å bedømme verdien i dette rommet er en komplisert øvelse, selv om det ser ut til at det i nærmeste fremtid sannsynligvis ikke vil bli utgitt noe teknologisk overlegen S9. Den gjeldende bmminer-koden (som publisert på GitHub) implementerer en funksjon som heter multi-versjon.

Bitcoin Crash Course

For å gi deg et inntrykk av hvor effektiv denne modellen er, trenger du ti S5-er for å få samme ytelse som en S9. Den nye S9 SE veier omtrent 4. Øk inntekten, forsikre deg om at du setter en smart timeplan som lar deg flittig fokusere på arbeidet ditt, uten å kaste resten av livet ut av balanse. Vanskeligheten har nesten tredoblet seg siden den gang, og klatret fra 520,569,941GH/s til dagens rekordhøye på 1 426 731 353 GH/s.

S9 er en selvforsynt enhet, unntatt strømforsyningen. En slik enorm vekst har blitt ansporet av store investeringer i Bitcoin gruvedriftsteknologi og -drift. Den enorme veksten som har ansporet Bitcoinindustrien har også økt behovet for bedre lønnsomhet blant gruvearbeidere, som ser etter øyeblikkelig tilfredsstillelse. Antminer S15 28 TH/S - flaggskipsmodellen for alle gruvearbeidere fra Bitmain på 7-nm chips - er de kraftigste av de nye produktene som ble utgitt i slutten av 2019. Den gode nyheten er at eksisterende strømforsyninger, i det minste de med tilstrekkelig watt, er fullt kompatible med S9. Bitmain (Antminers produsent) anbefaler å bruke APW3-12-1600-B2 som også finnes på deres hjemmeside, på Amazon eller på eBay til forskjellige prispunkter. Tre forskjellige Bitcoin-gruvekalkulatorer ble brukt til å beregne, og alle viste de samme resultatene. Jeg kan enkelt kjøre mine 5 s7s i garasjen min i Florida på 55% (noe jeg må fordi noe høyere og de gir en høy whinny-lyd) mens disse holdes på 100% og fremdeles blir for varme.

En viktig oppgradering fra 28 nm design er 16 nm fabrikasjonsprosess som brukes i produksjonen av S9 og gir den en ekstra fordel med bedre ytelse. Bitmain la til at den også har til hensikt å frigjøre firmware som støtter den samme funksjonaliteten for Antminer R4, S9i, S9j, T9 og T9 + gruvearbeidere neste uke. Den har sjetonger av høyere kvalitet sammenlignet med S9i, så den er mer stabil og brenner ikke ut like raskt.

Cryptocurrency Hardware Kaldt Crypto-lommebok NFC Kontaktfritt & kontakt-smartkort

Når du er på Telegram, klikker du på "Interessert" -knappen som tilsvarer oppføringen du vil chatte med selgeren. God måte for dem å rydde ut sitt gamle lager nå, og hvorfor de sluttet å slippe prisene. Eller det kompliserte puslespillet som må løses av gruvearbeiderne. EXW brukes vanligvis til å uttrykke råprisen fra produsenten (for henting av kjøperen eller kjøperens speditør). Det tilsvarer et prisfall på 91% på litt over et år.

Og det viktigste: De fleste gruvearbeidere oppgraderer til S9s og annen avansert maskinvare, og øker dermed vanskeligheter og skader sjansene for fremtidig lønnsomhet. Litt kostbar fra Bitmains nettsted som du kan kjøpe til 2400 dollar. La oss beregne de anslåtte inntektene fra all den hasjkraften via CoinWarz 'Bitcoin-gruvekalkulator: Bruk diagrammet over når du snakker med din nye forhandler av gruvedrift eller brukt megler for gruvedrift. Strømforbruk på 13. MemberActivity: Med (og jeg har oppdatert innlegget for å gjenspeile det).

Jeg kjørte tallene mot 3 forskjellige Bitcoin-gruvekalkulatorer, og de viser alle samme resultat.

Dine Personopplysninger

Det anbefales å bli medlem av et online gruvebasseng. Dette har potensialet til å gi husene en betydelig mengde tilleggsvarme, og reduserer dermed den nødvendige driftstiden og drivstoff- og energibruken til konvensjonelle gassdrevne (og alle andre) ovner. Jeg kan enkelt holde disse på 100% uten whinny støyproblemer og er mer stille enn s7. Vi er opptatt av å aktivere dette i Braiins OS og gjøre det tilgjengelig for alle. Det virker som om antpoolen deres gikk offline og har mange avslag fra og med for 10 timer siden. Cloud mining er det neste trinnet i BTC-gruverevolusjonen. Selv om en 10nm prosess er rett rundt hjørnet for 2019, øker ytterligere utover det som fortsatt er teoretisk.

Det er også grunnen til at Bitmain legger så mye arbeid i å tilby denne sårt tiltrengte tjenesten til kundene. Er det mulig å handle alternativer for å leve?, så la oss si at du risikerer 100 $ for å tjene 25 $ som er 1 til 4 og sannsynlighetene er i din favør, men i virkeligheten tjener du 19 $ og risikerer de samme 100 $. Strømmen er mye nede, nesten 15%. S9 SE-dokumentasjonen avslører imidlertid ikke hvilken type halvledere som brukes med hasjtavlene. Nå, fangsten: Enheten har 189 brikker på en 16nm brikke. Rundt kr330 per måned med rene inntekter (til dagens kurs tilsvarer dette rundt 0. )S9 har mer hasskraft enn noen tidligere enhet som er proppet i silisiumet; en massiv 14 TH/s (TeraHash per sekund). Med andre ord vil økende luftstrøm gjennom en Antminer eller annen cryptocurrency-gruvedrift ikke bare redusere gruvedriftens temperatur, men det vil varme opp huset ditt mer effektivt.

I motsetning til bruk av vifter av luftkjølte gruvearbeidere, kan vannkjølingssystemet komme direkte inn i innsiden av gruvearbeideren for å spre varmen og sikre langsiktig driftstabilitet.

Second Market, Old and Low-Hashrate Mining Rigs

Det eksepsjonelt raske prosessoren og svært effektive kjølesystemet gjør S9i til den raskeste Bitcoin miner ennå som kan gi terahash uten overoppheting. En massiv liste over jobber-hjemme-jobber for pålitelige inntekter, du kan tjene en god sideinntekt ved å skrive forskjellige emner på denne plattformen. Å kjøpe ASIC eller ikke? APW3-12 1600 W er anbefalt av Antminers-produsenten (Bitmain), som ikke bare finnes på deres offisielle hjemmeside, men også kan kjøpes fra online forhandlere som Amazon eller eBay. (73 TH/s) men hvis du kjøper tre brukte vil det sannsynligvis koste mindre.

Jeg kan enkelt kjøre mine 5 s7s i garasjen min i Florida på 55% (noe jeg må fordi noe høyere og de gir en høy whinny-lyd) mens disse holdes på 100% og fremdeles blir for varme. Det er en av de kraftigste gruvearbeiderne der ute. Det er den foretrukne maskinvaren til de største gruveanleggene i cryptocurrency i verden.

Brikken er BM1485 ASIC, som er den første Litecoin Application Specific Integrated Circuit-brikken. Noen av de vanlige tegnene som nettsidene til svindel har:, denne stillingen er bare tilgjengelig for U. Det er 3 PCI-e-kontakter for + 12V DC-inngang på hvert hashingboard, og alle 3 må kobles til PSU for at hashboardet skal fungere. Det viktigste poenget er å sjekke de Nøyaktige spesifikasjonene til gruvearbeideren du har bestemt deg for å kjøpe, noe som virkelig er avgjørende for å beregne den nøyaktige avkastningen og når du vil være jevn. Det er tre hasjkort som hver krever TRE 6-pinners PCI-e strømkontakter og en ekstra 6-pinners PCI-e strømkontakt på kontrolleren.

Kostnaden starter på kr1.560.