MinePeon

Egentlig spiller det ingen rolle hvordan du kaller deg arbeidstaker. Juster gjerne det som kommer ved siden av for å imøtekomme dine behov. Hvis du mister denne filen, kan du ikke gjenopprette noen bitcoins den inneholdt. Så ett siste byggetrinn: 00 Hvis det kan brukes til å gjøre det lønnsomt, ville du ikke kunne finne dem til salgs, bortsett fra på Ebay for 3-4x detaljhandel.

Det er noe usikkert hvor mange GH/er du kan knytte til en Raspberry PI uten at det slipper aksjer. Filene du trenger er i ‘blokker’ -mappen og ‘chainstate’ -mappen. Topp 34 ideer for hvordan du lager 1000 dollar raskt lovlig, ved å lansere din egen podcast, kan du lage et eget show, diskutere emner som er interessante for deg, bygge et publikum og tjene penger på podcasten din med annonser og sponsing. Hvis din Pi er overklokket til 1.

Hvis USB-enheten din ikke blir oppdaget (skriv disse separat): Hvis du bruker Windows og PuTTY/KiTTY-klienten, kan du kopiere tekst fra skallet ved å velge den med musen (ikke nødvendig å klikke på noe), og lime inn ting på markørposisjonen med et høyreklikk hvor som helst i ssh-vinduet. Jeg har også kjørt eksperimenter med Monero-gruvedrift. Han sier at de årlige kostnadene for å drive med Bitcoin Lottery er omtrent det du vil betale for to lotteri-skrapelodd.

Bitcoin som lydpenger kommer til å ha stor innvirkning på økonomiske prinsipper og dermed samfunnet som helhet. Du vil oppdage hvordan du kan sette opp en konto for Bitcoin-gruvedrift, synkronisere lommeboken med den og gå gjennom maskinvarekomponentene som kreves for et Bitcoin-gruvedrift. python get-pip. Du legger også til bitcoin-lommebokadressen du opprettet ovenfor i bassenget ditt, slik at du mottar bitcoin-betalinger når du treffer bassengets utbetalingsgrenser (vanligvis rundt. )Skal du bli rik raskt ved å bruke Raspberry Pi til bitcoin-gruvedrift? Av den grunn har gruvedrift med en Raspberry Pi tradisjonelt vært kontraproduktiv - det vil ta deg år og år å til og med utgjøre kostnadene for selve Pi. Du skulle se sth. Du vil bli vist hvordan du kobler til komponentene, og en trinnvis implementering av gruveprosessen vil deretter bli forklart ved hjelp av linux-kommandoer.

Jeg tenkte at det hadde vært morsomt å prøve å bygge en bitcoin gruvedrift!

Cryptocurrency Mining on Raspberry Pi: Endelige tanker

API samler inn arbeid. Ekstern harddisk: 80/er URL-en til bassenget.

Port Videresending

Dette øker hastigheten som nye blokker blir funnet på, og du deler potten med andre. LegendaryActivity: Internettets kontanter, for å si det slik.

I dag kan elevene lære om datamaskiner og investere og finansiere datamaskinlaboratoriene på skolen ved å drive oppdrett av Storj på Raspberry Pis. I hovedsak er et basseng en konglomerasjon av andre gruvearbeidere som samarbeider for å skaffe Bitcoin. Utfør følgende fra SSH-økten: Legg merke til hvordan vi forteller cgminer å redusere gruvehastigheten til 50 mHz. Ok, nå får jeg det. Men på en eller annen måte, ved å bruke beregnesykluser for å generere valuta ut av luften, trykker du bare på de nørdknappene mine! Hold alt friskt:

Ok, nok snakk, la oss faktisk gjøre noe gruvedrift. Mange av disse ASIC-enhetene kommer i interessante pakker som ser ut som en stor USB-tommelstasjon. geth --rpc --rpccorsdomain "*" --genesis "~/genesis_block. "Når du har startet opp, må du installere noen få utviklingspakker og gruveprogramvaren. Jeg ser BTC som super motorveien og alt-myntene som drosjer og lastebiler som trengs for å flytte transaksjoner. BitMinter vil godta ethvert passord, så folk flest bruker bare en x.

Jeg vil sannsynligvis kunne feilsøke det du har problemer med.

Slik bygger du en Bitcoin full node på en bringebærpi

Brukeren “pi” kan bare lese og må bruke sudo når han skriver til disken. Du vil til og med lage prosjekter, som en automatisert prosess for å vanne planter når fuktigheten deres er lav. Hvorfor en Bitcoin-node? Vi bruker disse senere. 25 (USD tilsvarende) per dag. Det er litt i detalj, men det er en god referanse for folk som vil prøve det samme. Legg et par dusin av disse i et rom, og du kan sannsynligvis virkelig skade deg, og gården din vil se ut som Pikmin, som er en bonus.

Hva gjør alle disse programmene uansett, og hvorfor trenger jeg dem? Velg “1” slik at stasjonen får navnet “/ dev/sda1”. Et basseng er en enorm samling av andre mennesker som jobber for å skaffe seg bitcoins. Nå er oddsen for å løse en blokk mye lavere enn for å kjøpe et vinnende skrapelodd.

Kjør deretter kommandoene nedenfor fra hjemmemappen din (e. )Dette skyldes det faktum at Linux er mer lett og vi kommer til å trenge alle ressursene som Raspberry Pi kan tilby. For en ide om mulighetene, sjekk ut denne DIY Raspberry Pi Weather Station som automatisk logger miljøinformasjon til CSV-filer for enkel behandling. Etter et langt søk, slo jeg meg til ro med denne fra Amazon. Så her er en hendig video som forklarer den bedre.

Noen utviklere ble forferdet over at en Linux-basert enhet basert på en Raspberry Pi kunne prises så høyt når den aldri ville gruve nok bitcoin til å betale for seg selv.

Lignende Prosjekter

Plugg den ene siden av HDMI-kabelen inn i Raspberry Pi og den andre siden til skjermen. I de første dagene av cryptocururrency kunne til og med en hverdags spillcomputer gruve en lønnsom mengde mynt. Fra minnet leste jeg opp om dette for en stund siden, og i gjennomsnitt basert på hasj opprettet, ville det ta en GTX 970 i7 Haswell PC omtrent 40 år å gruve en enkelt blokk med bitcoin, som er 25 bitcoin. Disse mikrodatamaskinene bruker veldig lite energi og har anstendige prosessorer og minne, noe som gjør dem gode for et mangfoldig sett med prosjekter. Det er en meningsløs satsing som bare vil være bortkastet penger, selv om det er best å være optimistisk.

Spesielt trekker dette kommandolinjeverktøyet en fenotype prediksjonsmodell fra en ekstern server i bytte mot bitcoin og returnerer deretter prediksjonen. PS - Hvis du har spørsmål om inntjeningspotensial, lønnsomhet eller bare grunnleggende oppsett, bare legg til en kommentar nedenfor, så hjelper jeg deg gjerne! Google er din venn hvis du vil vite mer.

Etter hvert vet alle om det, dukker opp med spader og lakker, graver i bakken. Deretter må "Port Forwarding" konfigureres. Mer av cryptonite, i 2019 var prisen på bitcoin 710 dollar. Slik starter du en dagshandelvirksomhet, nassar and Electronic Day Traders 'Secrets av Marc Friedfertig og George West. Hvis verdien av cryptocurrency synker, kan du sitte fast i en ulønnsom kontrakt. Denne samlingen inneholder åtte kurs, som alle dekker unike konsepter og anvendelser av Raspberry Pi-plattformen. Nå og da kaster jeg meg inn i et nytt teknologiprosjekt, og vet egentlig ikke om den vanvittige planen min faktisk kommer til å ordne seg eller ikke.

Avsluttende Merknader

Men selv om du ikke vinner, er Sean sitt prosjekt et morsomt eksperiment i Bitcoin-gruvedrift og å skape farge gjennom kode. Hvis du åpner microSD-kortet, vil du se følgende. Etter at WiFi/Internett er satt opp er du klar til å sette opp gruvearbeideren. Telefonen din kan gjøre det raskere, noe som sier noe.

Men selv om du ikke vinner, er Sean sitt prosjekt et morsomt eksperiment i Bitcoin-gruvedrift og å skape farge gjennom kode.

Angir En Fast Adresse

Hvis du fulgte delen som forklarte hvordan du monterer den eksterne harddisken, bør den begynne å laste ned direkte på harddisken. Konfigurer og kompiler kildekoden; installer i søppelkatalogen (dette vil ta 30 minutter): Dette var en smertefull mindre som jeg håper du kan unngå. Nic skriver om sine utviklingserfaringer knyttet til å gjøre web- og mobilutvikling enklere å forstå. Når SD-kortet er satt inn og en nettverkskabel er koblet til, kan du starte Pi ved å koble den til mobiltelefonladeren ved hjelp av Micro USB-kabelen. Utgiverinfo, på handelen betyr programvareanalyse tekniske opsjoner binær, en eksisterende øvelse for råvare at forskjellige kur-eller-ingenting kurskostnader vil gå tapt, men ingen tilstand vil oppstå. For å designe ditt eget hjemmesystem lærer du å bruke Cayenne, en dra-og-slipp-IoT-prosjektbygger, samt få erfaring med å bruke Python-kode for å grensesnitt direkte med rå innspill fra Pi sine GPIO-pinner.

Jeg anbefaler sterkt mot Ubuntu 16. Hvis du planlegger å kjøre mer enn en Bitcoin miner2 samtidig, er det best å bruke en drevet USB-hub. Feltet cryptocurrency er et stort prosjekt, og dette lille prosjektet vi nettopp har fullført, er ikke noe annet enn å kikke litt inn i det feltet. For stater med høyere elektrisk hastighet, kan du bruke mer enn kr6000 dollar i strøm for å gruve en enkelt bitcoin. Til slutt lager du et manus for å få Storj til å starte alt samtidig: Etter vellykket kloning kan du begynne å bygge CGMiner. Uten portvideresending vil du ha langt færre jevnaldrende og ikke la Bitcoin-nettverket være sunt.

Hele konseptet hadde mye potensiale og kunne brukes til mye mer enn bare for digitale betalinger.

Det anbefales også at du registrerer deg for flere bassenger i tilfelle en opplever tekniske problemer, programvaren vi skal installere vil bytte hvis en går ned. Reuters rapporterte i januar 2019 at banker som JP Morgan fremdeles ser cryptocurrencies som uprovoserte og sannsynligvis fallende i verdi. 7 leksjoner du har lært av demokonto for binære opsjoner. 05.00 Sitat fra: Dette kalles vanskeligheten med gruvedrift.

Installasjon

Jeg la merke til at når jeg kjørte cgminer med BM1384s standardhastighet på 100 mHz, ville USB-enheten gå til deaktivert eller zombie-modus, noe som betyr at ingen gruvedrift foregår. For utdannelsesmessige formål kunne studentene fortsatt lære å gruve cryptocururrency, men den motiverende spenningen ved å potensielt tjene "store penger" blir redusert. Håpet går imidlertid ikke tapt. Jeg foreslår at du bruker NOOBS installasjonsbehandler for å gjøre det smertefritt. For brukeren vil du bruke den offentlige DigiByte-adressen. Han monterte Raspberry Pi i et 3D-trykt karosseri, sammen med en liten vifte, en stripe av NeoPixels og en Block Eruptor ASIC som er den dedikerte gruvehardware. Forbered USB-viften. Selv om disse mikrodatamaskinene er nyttige, trenger du ekstremt kraftige datamaskiner for å gruve etablerte mynter som Bitcoin.

Du vil se en terminal. Gruveytelsen avhenger av klokkefrekvensen og kjernespenningsoppsettet. For å komme i gang med å gruve Bitcoins med en Raspberry Pi og en Antminer U2 USB ASIC-enhet, trenger du også: Når en løsning er funnet, blir gruvearbeiderne belønnet med en viss prosentandel av belønningen for å tilby løsningen. Når du registrerer en konto som en slushpool, kan du navigere til Innstillinger -> Bitcoin -> utbetalinger og legge til den bitcoin-mottakende lommebokadressen opprettet i trinn 6 til din slushpool-profil. For denne artikkelen skal jeg gå over å få gruvearbeideren satt opp uten å bruke denne, og så på slutten skal jeg vise hvordan de kan samarbeide.

Montering Av Ekstern Harddisk

Når dette er gjort, starter selve gruvedriften. Skriv inn “p” for å velge primær partisjon. Jo høyere hashrate, desto større er avviket fra dette gjennomsnittet forårsaket av ASIC-produksjonstoleranser. Dette er første gang vi faktisk slår på gruvedriften.

Denne kommandoen vil laste ned den nyeste versjonen av Bitcoin Core V. Det som gjør det så flott er at det handler om størrelsen på et kredittkort og det koster under kr40. Nå er dette SD-kortet allerede lastet med gruveprogramvaren min. Kraft og tid bortkastet i en innsats som mest sannsynlig vil vise seg å være fruktløs. 04 da jeg hadde mye problemer med å få AMD-driverne i gang.

Hva er budsjettet mitt for denne gruvearbeideren? Du oppretter et brukernavn, passord og deretter arbeideropplysninger (for hver gruveenhet). Det er som å legge pengene dine i en kasse, låse dem og kaste nøkkelen bort.

Ikke Gå Glipp Av De Siste Fremtidige Nyhetene

Hvilke valutaer anbefaler du? Eller vennligst foreslå en billigere måte å starte gruvedrift på. For det gjorde jeg definitivt. Hvis penger ikke er motivasjonen, hva er da? Dette betyr ikke at du har funnet en mynt. La oss starte med å redigere filen "/ etc/dphys-swapfile". “Mining Bitcoin” betyr at maskinvaren din må gjøre noen harde beregninger og sende dem til Bitcoin-nettverket.

Selv om du ikke blir rik som kjører en eneste Raspberry Pi Bitcoin Rig, kan du sannsynligvis få tilbake den første investeringen din i denne geniale lille maskinen.

Hele datamaskinen kan drives av USB-kabel. Nå er det på tide å stille stasjonen til automatisk montering. Videre betyr det å satse med Magicoin at det til slutt vil begynne å vinne renter som vil øke inntektene litt lenger. Middels langsiktig handelsmann, forex meglere tjener pengene sine på forskjellen mellom bud / spør spre på et valutapar. Neste gang må vi installere Genesis Block. Det er her Lightning Network kommer inn. Så langt har vi maskinvaren (gekko USB-pinne) og en gruvekonto (slushpool). Mens det ene firmaet vi så på som et betalingsalternativ for bitcoin ved siden av tradisjonelle betalinger på offentlige hotspots, tok det andre en annen tilnærming og benyttet nettverk av Wi-Fi-leverandører incentivisert med bitcoin. Klon med HTTPS Bruk Git eller kassa med SVN ved hjelp av nettadressen.

Solo mining er ganske enkelt ikke lønnsomt.

Hulu-abonnenter Kan Endelig Laste Ned Show For å Se Offline

For å installere Storj Share, skriv inn: En måte å se på det er at eksperimentet mitt betalte for MicroSD-kortet, eller for omtrent halvparten av Raspberry Pi. Folk blir med i bassenger fordi det er mer lukrativt enn gruvedrift på egen hånd med mindre du har TON av datakraft. 11 * 150 => Hashrate ~ 16,5 GH/s (+ -15%). På dette stadiet vil det være mulig å laste ned det kompilerte designet til FPGA, men det vil gå tapt så snart strømmen til brettet er fjernet.

Jeg leter etter noen anstendige inntekter med gruvedrift, om ikke annet. Kontroller at Bitcoin-noden din fungerer: Del tankene dine nedenfor: Bitcoin er en digital valuta som støttes av et fagfeller-nettverk. Du vil også bli forklart om hvilke typer gruvedrift på grunnlag av forskjellige parametere som maskinvare og antall personer som er involvert i gruveprosessen.

Et uslått sårbarhet i Ghidra fra NSA gjør at en ekstern angriper kan...

Jeg er sikker på at det også er andre som meg selv som bare ønsker å lære mer om cryptocurrencies. For å hjelpe med å finansiere skoleprogrammer, solgte jeg pizza, subs, godteri og magasiner til familie og naboer. Jeg vet at flere av dere allerede bruker Pis til å gruve, og at andre bygger FPGA-gruveplattformer med Pi. Full ansvarsfraskrivelse. Som ofte er tilfelle med Pi, er den ikke egentlig optimalisert for noen oppgave så veldig bra. I stedet for å prøve å gruve en av de mer modne myntene som Bitcoin eller Litecoin, kommer vi til å fokusere på en mynt kalt DigiByte, også kjent som DGB.

14 med den nyeste versjonen som for øyeblikket er ute. 3 milliarder markedsverdier, fra januar 2019) og litecoin (kr32, kr1. Du kan enten bruke generell maskinvare som forbrukerklasse som en CPU for å løse beregninger, eller du kan bruke maskinvare tilpasset gruvedrift av Bitcoin. Nå kobler harddisken til den kjørende Pi, slå opp stasjonen og skriv inn følgende kommandoer i kommandolinjen for å identifisere partisjonen:

Tidlig kunne du gruve med bare datamaskinens CPU. For å bekrefte at det fungerte, logget jeg først inn på min Pi og kjørte denne kommandoen: Og for å gi strøm til alle Block Erupters trenger du å få en USB-hub av god kvalitet. Etter installasjonen må du lagre en fil som heter lommebok. Siden jeg kjørte en Mac, brukte jeg bare det innebygde diskverktøyet og formatert som “MS-DOS (FAT),” som virkelig er FAT32.

Bitcoin betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. For noen er det en fremtid med fritt bevegelige valutaer knyttet til enhver...

Så vil du se hva en bitcoin lommebok er og hvordan du får en bitcoin lommebok for deg selv. Noen siste tips jeg har lært: I tillegg har en utvikler som bruker brukernavnet '21JD21 created, opprettet et Reddit-aktig lenke-delingsnettsted bygget med 21BC som belaster brukere å legge ut lenker, kommentere og stemme opp eller nedstemme.

Så jeg kobler ikke en skjerm direkte til bringebærpien fordi den ikke har nok spenning til å støtte HDMI-skjermen, og jeg er sikker på at jeg ikke vil kjøpe en ny skjerm til dette eksperimentet. Som et resultat skal jeg koble meg til bringebærpi via en ekstern terminal kalt ‘kitt’, dette kalles også ‘hodeløs’. Det beste med Mine Peon er at den automatisk støtter USB-gruvedriftsenhetene, slik at du kan være i gang om noen minutter uten å måtte bekymre deg om drivere/kompatibilitetsproblemer. Uten såmaskiner ville BitTorrent-nettverket ikke eksistere. Hvis du liker å lære om Linux, Bitcoin og Lightning, er denne guiden noe for deg.

Anbefalte Innlegg

Pluss at jeg planlegger å sende og motta Bitcoin direkte fra noden min, og å ha en utpekt skjerm ville gjøre denne prosessen mye enklere. Det tok flere iterasjoner for å få det riktig, og det lærte meg mye. For å gjøre dette, hvis du bruker Slush-bassenget, bruker du følgende kommando: Han monterte Raspberry Pi i et 3D-trykt karosseri, sammen med en liten vifte, en stripe av NeoPixels og en Block Eruptor ASIC som er den dedikerte gruvehardware. Sistnevnte ba om nytt arbeid fra, og fremlegger bevis for utført arbeid til, et Bitcoin-gruvebasseng. For vår full Bitcoin-node, kommer vi til å bruke Linux. Den store forskjellen er ordet "desentralisert". Multi-blockchain gruvedrift:

  • Gruvedrift er der gruvearbeideren gjør kompliserte beregninger i et forsøk på å bekrefte oversettelsene gjort av brukerne på nettverket.
  • Ettersom ingen direkte samhandling med Pi er mulig under det første oppsettet, må den eksterne SSH-tilkoblingen være aktivert på forhånd.
  • For å bevare den desentraliserte karakteren av dette pengesystemet, tror jeg det er viktig at alle kan kjøre sin egen tillitsfri Bitcoin-nod, helst på billig maskinvare som en Raspberry Pi.

Hvordan bygger du en Bitcoin full node?

Denne lille enheten er valgfri, men den gjør det enklere å bruke Raspberry Pi-måten. Hver ruter er forskjellig, og hver kabel/fiber/DSL-leverandør har instruksjoner et sted. Nå som vi har en bitcoin lommebok og har blitt med i et gruvebasseng, gjør Neil Fincham og prosjektet Mine Peon å få programvaren som kjører på rPi ganske enkel. Etter handelstid: vil det fungere for deg, 5% rådgivningsavgift; Wealthfront og Betterment belaster bare 0. Det beste er også å ha en internettforbindelse under installasjonen for å ha den nyeste programvaren og depotene installert. Jeg har valgt Slushpool siden det var det første gruvebadet som ble opprettet, og har en brukervennlig GUI. De tre hastighetstallene du ser indikerer gjennomsnittet av de siste sekstene, gjennomsnittet for hele tiden (for dette programkjøret) og det effektive gjennomsnittet (faktisk ytelse under hensyntagen til feil osv.). Alle installasjonskommandoene som er passende å få, bør produsere en serie trinn som ligner på skjermen ovenfor som kulminerer med et vellykket ‘gjort’.

Valget Vårt

En bank er en sentral myndighet som har alt å si om bankkontoen min. Enkeltbasseng gruvedrift: Kjør kommandoene nedenfor for å sette i gang denne nye byttefilen. Nå som vi har hentet ut Berkeley-databasen, la oss gå inn i katalogen og forberede kildekoden for installasjon.

Vi skal nå få tilgang til stasjonen, formatere den og partisjonere den. Stort sett avhenger dette av den spesifikke cryptocurrency, hva den er verdsatt til og hvor mye Pi kan generere hver dag. Få min binære opsjonsstrategi e-bok, de fleste selskaper tilbyr disse alternativene på aksjemarkedsindekser, enkeltaksjer, råvarer og selvfølgelig valutaer. Hvorfor en bringebærpi? I følge internett er Bitcoin mining:

Besøk vår Avnet-familie

Selv om det er veldig tidlige dager, er det en rekke spennende prosjekter i utvikling - mer som bevis-på-konsept enn forsøk på å lage en fungerende forretningsmodell. Vi må stadig bringe nye noder inn i nettverket for å holde det desentralisert og sunt. På grunn av det er mange tilkoblingsmuligheter, utmerket Raspberry Pi seg med å bygge bro mellom fysiske sensorer og internett. For folk som ønsker å lære det grunnleggende om Bitcoin og gruvedrift, kan du gjerne klikke her:

Har du kjøpt en USB Bitcoin miner og trenger å lære hvordan du konfigurerer den? Etter at du har lastet ned cgminer og konfigurert den til min pool pool plug in ASIC Miner Block Erupters i det drevne USB-huben. Hva er fx-alternativer? I tillegg er lommebøker ikke knyttet til nobodys identitet, så du kan ikke bare nå ut til mottakeren og be dem om å returnere pengene dine. Når det skjer, spiller NeoPixel-LED-ene en blinkende ‘Win’ eller ‘Lose’ animasjon for å gi deg beskjed om du var den som løste forrige blokkering. Når en blokk oppdages ved bassenget ditt, blir du belønnet for ditt bidrag. Her er et blunk av den faktiske maskinen min.

SpØr Fellesskapet

Vi vil gjerne høre mer om hvordan du går videre - gi oss beskjed i kommentarene! Noen bassenger krever at du registrerer deg, kobler adressene dine og bruker et spesifikt brukernavn som de administrerer. Det første jeg skal gjøre er å installere strømledningen til Raspberry Pi. Dette er kun til informasjonsformål. Husker du denne utgaven? Vi skal bruke en Raspberry Pi 3. Topp 10 meglere av binære opsjoner - megler av binære opsjoner. I tilfelle du ikke vet hva det er, er det en vanlig akseptert plattform som distribuerer kildekode for alle typer applikasjoner. Start Raspberry Pi på nytt slik at vi kan bekrefte at Raspberry Pi automatisk monterer den eksterne harddisken.

  • Før vi installerer den faktiske Bitcoin Core-programvaren, må vi laste ned visse avhengigheter som programvaren er avhengig av.
  • Dette inneholder enkeltbildet (.)
  • Sjekk ut vår siste opplæring!
  • Jo mer en Storj-bonde deler og desto mer tilgjengelig er lagringsplassen (f.eks.)
  • Etter alt dette, bør Storj-avhengighetene dine installeres.
  • Før vi setter opp gruveprogramvaren på Pi, må vi sette opp en bitcoin lommebok der vi vil lagre kreditt fra gruvedriften.

Bytecoin og Monero gruvedrift med bringebærpi

Men den bærbare datamaskinen din er et annet sted, hvordan kobler vi til bringebær Pi? Ikke nøl med å dele, stille spørsmål eller kommentere historien min. Å sette opp Raspberry Pi er enkelt. De skulle være den dyreste delen av systemet, så jeg måtte være forsiktig der. CGminer kjører en programvare for gruvedrift.

Når det er ferdig, navigerer du inn i CPUminer-katalogen og kompilerer programmet:

For det første ville det være et morsomt sideprosjekt, og du lærer mye av å gjøre det. Kjør følgende kommandolinjer: En Bitcoin-node er mye enklere enn det høres ut. Fra januar 2019 var det rundt 13 store bitcoin-operatører for gruvedrift i Bitcoin. 0002 Linux Foundation 2. Siden jeg ønsket å bruke Raspberry Pi som kontroller, gir dette et problem siden Raspbery Pi bare kan levere rundt 100 milliamps kombinert på tvers av begge USB-portene. Dessverre så jeg ikke den advarselen. Deretter kan du sette opp en arbeiderkonto for hver av dine Bitcoin miner6-er.

Hvis du har gjort alt riktig, i løpet av et øyeblikk, bør Cgminer starte, koble seg til bassenget og begynne å behandle arbeidet for det. Som det er, avhengig av hva du gruver, kan det ta flere måneder før investeringen i sky gruvedrift blir lønnsom. Noen gruvearbeidere bruker imidlertid mer enn 10 000 dollar på riggene sine.