15 Beste Aksjehandlerapper å Investere Som En Proff I 2019

Denne appen som er tilgjengelig på engelsk, Hindi og Gujarati, gir live streaming av alle CNBC-kanaler. 95 for å handle aksjer, ETF-er og opsjoner. Dette er et tema som fortjener mye oppmerksomhet og ikke noe vi kan dekke i ett avsnitt. Hvis du ønsker å låne penger for å bygge din investeringsportefølje, kan du se om plattformen eller nettmegleren tilbyr marginlån.

 • Det er mange pålitelige handelsapper du kan bruke til å drive en online aksjehandel.
 • Utdanna deg før du begynner å handle.
 • Hvis du vil komme i gang med investering i eiendommer, men ikke har kapital til å dra det på egen hånd, er Fundrise et godt valg.
 • Meglere kan gi deg en del gratis handler basert på innskuddsbeløpet.
 • Bare med alle fordelene ved å ha det med deg overalt.

TD Ameritrade Mobile Trader aksjekart. Med deres Robinhood Gold-tjeneste kan du også skaffe verdipapirer med lånte penger. (15) per handel. Er du fremdeles ikke sikker på hvilken megler du skal velge? Applikasjonen er enkel å bruke og ikke overveldende slik andre plattformer kan være.

Du kan delta i chatterom for å samhandle med andre handelsmenn, eller holde et øye med en Twitter-lignende feed der kommentarer og tagg individuelle aksjer. Finansnettsted når nyheter om aksjer på overvåkningslisten min dukker opp. Med andre ord, de har fremdeles hendene i kaken. Det er heller ikke en dårlig idé å begynne med en og gå videre til en mer avansert applikasjon senere. Den har et sterkt brukergrensesnitt, og det har en veldig høy interaktiv design for å gi et godt grensesnitt for brukerne. Utover designen kan du bruke mange interessante og nyttige funksjoner.

Den laveste prisen er å bruke en virtuell aksjesimulator der du kan handle aksjer med falske penger. I 2019 var et ikke-assistert transaksjonsgebyr i gjennomsnitt rundt kr8. De 19 beste kursene for forex for nybegynnere. Dette vil hjelpe andre til å ta utdannede beslutninger. Gavealternativer gjør det også enkelt for andre å hjelpe deg med din investeringsreise. Lave gebyrer, så få som mulig. Vi så etter meglere som tar lett på ekstra kontoutgifter, ikke belaster ekstra for å få tilgang til data, forskning og verktøy og gi råd til en fornuftig pris. “Kjøp det du vet, hvor du er. Appen for gratis aksjehandel har hatt en meteorisk økning i popularitet de siste årene, akkumulert 6 millioner brukere i 2019 - og med god grunn. Aksjer og opsjoner tilbys selvstyrte kunder av Robinhood Financial, medlem av FINRA og SIPC.

 • Over tid kan handelskostnader legge opp, noe som betyr mindre penger på kontoen din.
 • Applikasjonen er veldig nybegynnervennlig ettersom den ikke belaster provisjoner for handler - en ny investors drøm.

Beste Online Meglere For Aksjefond I Juni 2019

ETrade Mobile er en app som har sine røtter i silisiumdalen. Til mine eksakte spesifikasjoner. Forbedringer innen teknologi og algoritmisk handel de siste 10 årene har gjort det mulig for nye typer investeringsapper og meglere å dukke opp. Her er den komplette listen i vår komplette Webull-gjennomgang. Den første er tilleggsinntekt, som fokuserer investeringene på utbytte og bringer inn konstant inntekt. Den har en rekke funksjoner som er til nytte for næringsdrivende som tekniske indikatorer, ratingbyråer, finansielle kalendere og fri marginhandel samt kort salg.

Abonnementer

Bruk læringssenteret og velg det økonomiske området du interesserer deg for. Jeg bruker de andre nettstedene fordi jeg underviser, og jeg er klar over at noen studenter ikke er helt klare til å ta dette på alvor. 5% til 1% og kan legge opp raskt. Bare pass på at investeringen ikke er like nøkkelferdig som med Wealthfront eller Betterment, siden du må ta valg om hva du skal investere i. Sjekk det ut ! Det er avhengig av en adskilt tier-1-bankkonto for pengestyring.

Du kan bruke den til å spørre profesjonell hjelp fra fageksperter. Ikke alle er designet for handel med øreaksjer. Hva vil du gjøre med livet ditt? Ved å gjøre dette håper vi å gi deg en aksjemarkedsapp som passer dine behov og kunnskapsnivå. De dro til Wall Street for å tjene formuer med å selge handelsprogramvare til hedgefond. For mange individer kan transaksjons- og administrasjonsgebyrene forbundet med aksjehandel være nok til å holde dem ute av å investere helt. Denne appen tilbyr også avanserte funksjoner som en aksjescanner og prisvarsler. Videre kan du søke etter et gitt produkt, og du vil se alle relaterte tweets og grunnleggende data, for eksempel P/E, EPS, 50 dager glidende gjennomsnitt eller gjennomsnittlig volum.

1 månedlig avgift for kontoer under 5 000 dollar, 0,25% årsavgift for kontoer over 5 000 dollar.

Primær Sidefelt

Jo større investering, desto større er forskjellen. Din kapital er i faresonen når du handler. Programvaren deres for mobilhandlere er ikke bare enkel å bruke, men også veldig stabil og profesjonell. Til å begynne med kan dette høres ut som en tullete app å bruke, men vi vet at din mening vil endre seg etter å ha prøvd den.

 • Når du har undersøkt og funnet megleren din, kan du åpne en handelskonto og sette inn pengene dine, som må være nok til å dekke eventuelle andre gebyrer.
 • Du kan også overføre midler via 40 tilknyttede banker til det.

Beste Handelsapp

Dette betyr at du kan investere i amerikanske aksjer som NASDAQ via cryptocurrencies som BTC, ETH, Tether og mer. Til slutt vil jeg anbefale Stash for deg hvis du har tenkt å bygge en robust portefølje av ETF-er og aksjer, men ikke har mye penger å starte. Denne appen har mer enn ti millioner installasjoner på play store alene med karakterer på 4. Investeringene dine går over i enkeltaksjer og ETF-er og følger flere investeringstemaer som ledes av appens investeringscoach. VantageFX tilbyr kontotyper for alle nivåer av tradere, fra STP til ECN-kontoer med høy ytelse.

Tidligere startet provisjonsgebyrene på kr6. Selv om ingen av disse listede har provisjonsgebyr, kan det fortsatt være noen andre gebyrer. Så er det såkalte treningsapper som du kan bruke til å øve handel i et risikofri miljø. Fremtiden for aksjehandel er her. 0% avgift ved innskudd, sett din egen gearingsrate for å få flere fordeler, kr10 bonus per hver “henvis en venn” ny konto. 40% årsavgift.

SigFig er en aksjehandel med en godt organisert kapitalforvaltning og forenklet, lett å spore portefølje. De fleste mainstream, etablerte online meglervirksomheter, som TD Ameritrade eller Merrill Edge, tilbyr en mobilapp som lar handelsmenn plassere handler og overvåke sine posisjoner mens du er på farten. Med bare et enkelt klikk og sveip og bekreft funksjonen skjer ordren raskt, og denne kvaliteten gjør den unik i seg selv. Alle vil kjøpe aksjene til favorittfirmaet sitt i aksjemarkedet.

Hvordan Velge Riktig Aksjemegler For Nybegynnere

99 gebyr per handel, kr0. Dynamisk rebalansering lar deg ta ut og sette inn midler med å vite at du alltid vil være fullt investert og at du ikke trenger å kjøpe eller selge posisjoner selv. Kapitalen din vil være i faresonen når du bruker noen av de anbefalte meglerne på denne siden. Relevante informasjonsmessige og støttende interaktive diagrammer, historiske og trendgrafer. Appen er designet i størrelsen 38. Den har unike funksjoner som gavebunter, ønskelister, finansiering av kredittkort, innløsning for detaljhandel, fysisk gavekortgyldighet.

På den annen side tilbyr E-Trade en stor meny med provisjonsfrie produkter, inkludert mer enn 250 ETF-er, som gir deg muligheter til å holde kostnadene nede. Å fylle ut en bestillingsbillett for en firbente spredt handel kan være vanskelig på en PC, enn si å prøve å bytte en på et nettbrett eller smarttelefon. Med denne tilnærmingen gjør de det rimeligere å investere i verdipapirer med høy verdi. Appen er tilgjengelig på alle mobile OS-systemer og en nettplattform. Vi viser også de 10 beste online meglerplattformene som lar deg undersøke, overvåke og bestille handler uten behov for en personlig megler. Kommentar nedenfor, jeg elsker å høre fra deg!

Start trading Gå tilbake til toppen Når det gjelder volum, er Interactive Brokers teknisk den største aksjehandelplattformen på nettet i U. Den presenterer også de historiske dataene for aksjene dine eller markedsresultatene. Den beste plattformen for deg er en som passer dine økonomiske behov og din investeringsstrategi. Stash er utmerket for verdibaserte investeringer og er enkel å bruke som en av de beste appene for å skaffe brøkdeler. En av de store undergangene av en plattform som Robinhood er at folk tror de kan handle mer fordi de ikke har noen gebyrer.

Beste Aksjemeglerapper

Det viste seg å være ekstremt populært siden den gang, og har truffet så mange som 500 000 nedlastinger i Google Play-butikken alene. For å sikre at din online aksjemegler er trygg og pålitelig er det en rekke offisielle og profesjonelle forskrifter og stoler på at de skal tilhøre. Dette er de beste handelsappene i 2019, la oss gå foran og se dypere på dem. Robinhoods viktigste salgsargument er det faktum at det ikke krever noen minimumsinvesteringer, ingen provisjoner og ingen vedlikeholdsavgift. Og ettersom handel i økende grad blir mobil, er disse appfokuserte selskapene optimalisert for å gi en solid, enkel å bruke handelsopplevelse fra komforten til din iOS- eller Android-aktiverte enhet. Du har en reell mulighet til å tjene penger mens du er på farten. Alle transaksjoner og detaljer relatert til din handelskonto er kryptert på en slik måte at ingen får hacke den.

Etter å ha vunnet en eller flere ganger, ikke begynn å øke størrelsen på handelen raskt. I følge Sharesights administrerende direktør Doug Morris er Sharesight ‘limet’ mellom nettmeglere, aksjeregister og Excel-regneark og gir kundene en sann representasjon av hvordan deres portefølje presterer. Buffett vant og donerte gevinstene til veldedighet. Programvaren er ikke ensrettet ettersom den kan brukes på fire separate plattformer - web, mobilapp, handelsarkitekt eller Thinkorswim. Du kan se dagsorden for hele dagen, lære om gjesteforelesere og registrere deg her for denne spesielle begivenheten. (25 prosent av porteføljen din dedikert til Apple-aksjen). Fortsett å kjøpe med det tilknyttede kredittkortet ditt og bli overrasket over mengden Acorns samlet inn for deg. Ingen handelsavgift eller provisjoner i det hele tatt.

Undersøk hvert selskap du vil kjøpe og selge aksjer fra.

Webull Gratis Aksjeopprykk!

Det som virkelig skiller StockTwits er fokuset på sosialt innhold med en liste over trender og en chatfunksjon for å få kontakt med andre handelsmenn. Og som en bank og aksjemegler alt-i-ett, er Schwab-appen en flott one-stop-shop for investorer. Hvis du velger å bruke automatiseringsprogrammet deres, betaler du 0. Men hvis du trenger menneskelig interaksjon i form av et team av eksperter som har rådgivere (som vil samhandle med deg via e-post og telefon), kan du velge Betterment Premium. Registrer deg online, bruk nettterminal eller last ned en stasjonær versjon, og velg deretter kontotype - Standard, Fast eller ECN i handelsmannsprofil; foreta et innskudd av midler, begynn å handle. Utvalg - Aksjemarkedet er stort, og det siste du ønsker er å være begrenset av et lite utvalg.

Det har noen grafiske studier også for markedet, og de kan være gjennomsnittlige, Band-Bollinger, KnowSureThing, MACD, etc.

Ha tålmodighet og kontroller følelsene dine: Takket være oppfinnelsen av smarttelefonen har investeringsprodukter og verktøy blitt mer tilgjengelige enn noen gang, med en rekke investeringsapper som dukker opp på markedet som tilfredsstiller både nye og erfarne investorer. AvaTrade har jobbet hardt for å etablere seg som en leder når det gjelder mobile handelsplattformer.

 • Med dette i bakhodet, kan du se etter en online plattform som lar deg gjøre raske og presise handler uten problemer.
 • Ville det ikke være flott å la vellykkede handelsmenn jobbe for deg?
 • Det er en rekke apper for aksjehandel som tilbyr forskjellige funksjoner og brukergrensesnitt.
 • Ved registrering må du fylle ut et spørreskjema som lar denne aksjehandel-appen bestemme dine mål og investeringsmetodikk.
 • Å bygge en gratis portefølje M1 har blitt vår favorittinvestering-app og plattform det siste året.

Aksjehandel

Med en rekke flotte finansapper tilgjengelig for smarttelefonen din, og mer og mer som kommer ut hver dag for å dekke dette økende behovet, er det nå mulig å ha så mye tilgang og kontroll, alt i hånden! Det krever også kr4. En aksjevaktliste holder oversikt over aksjeporteføljen din på en enkel måte.

Du kan stole på Schwabs nyeste bransjeforskning for aksjehandel. Fra denne mobilappen kan du administrere profilen din og se lister; etterforskning; og handelsaksjer, ETF-er, og mange flere. Stash er en annen aksjehandel-app som lar deg starte i det små - i dette tilfellet med en investering på 5 dollar. De fleste eksperter anbefaler å starte med rundt kr1000. Appen lar deg kommentere diagrammer akkurat som i et skrivebordsmiljø, med tilgang til titalls tekniske analyseoverlegg og tegneverktøy. Det er også best for folk som ønsker å investere i aksjer og ETF-er, ikke aksjefond. Det tilbyr også gratis kostnadstjenester for å åpne investorens konto for de som er nye i feltet eller som er erfarne investorer. Med bare kr5 kan du åpne en konto.

Når du ser opp en aksje-ticker får du tilgang til de nyeste scuttles, tweets, nyhetsoverskrifter, kartlegging, blokkering av handler og mer. Da vi først testet Skilling sin handelsapp, ble vi blåst bort. Sannheten om binære opsjoner - legit trading eller svindel?, eksklusiv - denne eksklusive kontoen er bare en inviterte konto. Du trenger bare en mobil i hånden. De to sistnevnte versjonene tilbyr grundige rapporter og e-poststøtte fra Sharesight-spesialister og lar deg spore ubegrenset investering.

Minst skremmende Android-app: Yahoo Finance

Sjekk vilkårene med hvert selskap. Hva tror du? 15% (HKD 90) Japan Aksjekommisjonskostnad (Min. )Du kan også delta i den beste diskusjonen om aksjemarkeder på vårt økonomiske forum. Deler av investorer som vil ha fordelen av en robo-rådgiver med kr0 per handel. Det er ingen provisjoner - og det har det største utvalget av kommisjonsfrie ETF-er.

Sjekk hele eToro-anmeldelsen. Appen er godt designet og enkel å bruke; den tilbyr også forskjellige funksjoner som handelsmenn trenger for å maksimere sin handel. Disse investeringsplattformene er helt topp i 2019. Kostnaden per handel er imidlertid ikke den billigste, til 6 dollar. Generelle provisjonskostnader kan også påvirkes av nye kundekampanjer.

Nye investorer kan dra nytte av alle slags utdanningsmateriell selskapet tilbyr, inkludert mer enn 200 instruksjonsvideoer, opplæringsprogrammer og mer. Med 50 forskjellige variabler som ble vurdert for mobilhandel alene, er det ingen tur i parken å score høye karakterer. Imidlertid kan andre meglere være mer attraktive hvis du vil handle ETF-er - Merrill Edge tilbyr ikke provisjonsfrie ETF-er. Kjøp øreaksjer nå, handel og selg de beste aksjene, og se investeringen din vokse! Stocktwits er en flott app for å dele og se andre handle ideer. Det tjente 4 av 5 stjerner i Bankrates anmeldelse. Dette materialet er bare distribuert til informasjonsmessige og pedagogiske formål, og er ikke ment som investerings-, juridisk-, regnskaps- eller skatterådgivning.

Sjekk ut disse beste Chromecast-appene for streaming på Android og iOS

Det er en moden plattform for aksjehandel tilgjengelig for amerikanere. Og for å sikre at våre anmeldelser og anbefalinger er så nøyaktige som mulig, skjer denne prosessen kontinuerlig, noe som betyr at vi sjekker kundevurderinger og tester aksjehandelsappene regelmessig. Stasjonære nettlesere, iOS og Android-enheter. Vi likte Stocktwits da den virkelig er unik og oppfyller dens formål:

 • Disse "akkrediterte investorene" må i de fleste tilfeller ha en nettoformue på kr1 million eksklusiv hjemmets verdi (i henhold til amerikansk verdipapirlov).
 • Investorer kan kjøpe og selge aksjer, opsjoner, fremtid, obligasjoner, aksjefond, forex og handel på nettet uten å samhandle direkte med megleren.
 • Invstr og Trading Game er våre beste valg for beste apper for læring.
 • Enten det er et aksje- eller FX-spill, pluss inngangs- og utgangspunkter.
 • Tap som utligner gevinsten.
 • Plattformen kommer med TradeHero LIVE, som lar deg handle både Fiat og virtuell valuta.

Beste app for langsiktige investorer: Bedring

Produktene er kategorisert basert på aktivaklasser, i. Med TD Ameritrade Mobile Trader (også kjent som Thinkorswim Mobile) kan du handle rett fra telefonen. Etter vår mening er Stocktwits en av de beste ressursene for å handle informasjon direkte fra andre handelsmenn. Jeg ser på det slik: For deg Android-brukere kan begge plattformene finnes på Google Play. Det sparer automatisk mindre prosentandel av dine daglige kjøp av kreditt-/debetkort i porteføljen. Oppgaven deres, angivelig inspirert av Occupy Wall Street-protestene og henvist til i selskapets navn, er å gjøre investeringene mer overkommelige og mer tilgjengelige for tusenårene. SelfWealth sier at de er den eneste faste avgiftsformidlingen i Australia.

Men våre topp 3 favoritthandelsapper for nybegynnere er markeder.

Du kan spore aksjer, råvarer, obligasjoner, valutaer og globale markeder. En av de viktigste fordelene med Simply Wall Street som skiller den ut er presentasjonen - den bruker vakre infografiske rapporter som er enkle å se på og presentere styrker og svakheter ved visse investeringer på en måte som andre plattformer rett og slett ikke kan. Da vi sa at du kunne automatisere hele porteføljen din med M1 Finance, mente vi det!

Dette forholdet påvirker ikke vår mening om denne plattformen. Ekstremt populær indisk app for brukere av alle ferdighetsnivåer. Til slutt sjekket vi ut mobilappene for hver megler. Gebyrer og provisjoner er en største bekymring for enhver investor.

Investor Hub

Analytiske nettstedomtaler. Men oppgaven høres sannsynligvis like avskrekkende ut som å svare på andre store spørsmål, som: Acorns er gratis for studenter og personer under 24 år.

Dette gir dem en overhånd i å forstå hvordan selskapet klarer seg og dets prestasjoner når det gjelder å levere avkastning. Du må åpne en aksje- eller aksjehandelskonto online, så kan du legge til penger til den og begynne å kjøpe og selge aksjer. Og mens E * TRADEs provisjoner vanligvis rammer i underkant av kr7-merket for normale (ikke-markedsførte) handler, er nettstedet fortsatt veldig populært for sin brukervennlighet og pensjoneringstjenester. E * Handel er tilgjengelig på alle mobile OS-systemer. Eventuelle investeringer du velger, bør være basert på både dine korte og langsiktige økonomiske mål. Jeg er klar over at Robinhood er valget for noen mennesker når de begynner sin handelsreise.

Dette var listen over de beste aksjeappene du kan bruke for å starte handel. Mens tradisjonelle aksjehandelsapplikasjoner tar en provisjon for enhver handel som gjøres, i en appell til årtusener og yngre aldersgrupper, begynner det å endre seg. Det er den ultimate appen for den næringsdrivende mens du er på farten, selv om all denne funksjonaliteten kan gjøre den mindre vennlig for handelsmenn som bare vil ha grunnleggende aksjekurser.