23 Av De Beste Jobbene Online

Vil du investere i eiendommer, men vil ikke gjennom problemer med å finne, regne og forvalte en eiendom? Det var min jobb å trene de nye ansatte, styre arrangementene våre og gjøre mitt aller beste for å sikre at alle hadde det bra. Bli en produktdemonstrator Har du noen gang sett de produktdemonstrantene i butikker? Hun klarte å lande noen få blogginnlegg som ikke betalte mye, men hun fortsatte med det og foredlet tilnærmingen hver gang. Først må du lære hvordan du produserer beats ved hjelp av programvare som Logic. TaskRabbit er en tjeneste som kobler Taskers (personer med ferdigheter) til kunder som trenger dem. Du kan stille inn dine egne timer og velge områdene du kjører i, så det er et av de mest fleksible alternativene som er tilgjengelige for studenter.

Onlinejobber kan gjøre det mulig for studentene å tjene anstendige penger, samtidig som de også fokuserer på å opprettholde karakterene sine. Bli en profesjonell kosete Noen mennesker trenger bare noen klemmer. I så fall kan du tilby å undersøke og utvikle online for forretningsidéer som appellerer til deg - til gjengjeld for en eierandel på 10-20% i virksomheten hvis den fungerer. Nå kan du - ikke noen utgiver - plassere din egen eBok foran millioner av mennesker - gratis. Blogging er en fantastisk måte å tjene penger på kort sikt, og du kan skalere inntektene raskt. Å være universitetsstudent er freakishly dyrt. Men det virket som om det ville gi feil idé. Vis eksempler på forfatterskapet ditt, og se hvor mye du kan tjene!

Dette er fordi du kan delta i hvilken som helst av disse inntektsstrømmene hvor som helst med en internettforbindelse.

Datamaskiner fortsetter å bli flinkere til å gjenkjenne og tolke menneskelig tale, men de er fremdeles ikke perfekte. Med nettsteder som Udemy er det enklere å lansere et nettkurs enn det høres ut. Det er muligens ikke online, men det er raskere enn frilansing med mindre konkurranse. Den gode nyheten er, det betyr at det nesten alltid er transkripsjonsarbeid som skal gjøres. For å unngå problemer i siste øyeblikk, legger de ut arbeidet med online veiledning, leksehjelp og oppdragshjelpportaler. Virtuelle prosjektledere koordinerer og fører tilsyn med planlegging, gjennomføring og gjennomføring av forskjellige prosjekter. Du vil lære mye, møte nye mennesker og få til å tjene penger på samme tid! Det vil være en brøkdel av det du kanskje har betalt nytt, men hvis de aldri blir brukt igjen kan du like godt tjene noe.

  • I større byer kan du imidlertid noen ganger levere leveranser på sykkel eller til fots.
  • Hver virksomhet vil ha forskjellige ideer om hvordan de kjører sine sosiale mediekampanjer, så gode kommunikasjonsevner er viktige.

Kapittel 4: Gjør noen spillejobber på Fiverr

Vanligvis er dette markedsundersøkelser for store produsenter, som hjelper dem å vite hvordan de kan forbedre produktene sine og hvilke produkter de skal lansere neste gang. Det er til og med mulig å tjene penger på å gjøre det. Tenk på en virtuell assistent akkurat som en vanlig assistent - bortsett fra at du jobber eksternt hjemme, og at du sannsynligvis jobber for en online gründer kontra en annen type virksomhet. Når du intervjuer for et arbeid hjemmefra, vil du legge vekt på disse 8 ferdighetene. Hvis samfunnsgrupper ikke gjør det for deg, kan nettsteder som Care. Du må oppgi hvilke ferdigheter du har, hva du håper å lære av stillingen og hvordan du kan hjelpe dem. Men det er ikke tilfelle i det hele tatt, spesielt ikke med appene som er tilgjengelige i dag. Metoden som jeg bruker og vil anbefale er å forske og lage produktene dine.

Hvordan fungerer en online virksomhet? Virtuelle assistenter tjener gode penger, og de har muligheten til å jobbe i et stort utvalg av forskjellige bransjer og gjøre forskjellige jobber. Ved å tilby en freelance-tjeneste du kan gjøre på nettet, gir du deg selv friheten til å stille inn din egen arbeidsmengde og planlegge mens du imøtekommer de reelle (og veldig verdifulle) behovene til andre online gründere.

Er du forelsket i stasjonære produkter? I tillegg er jobben ganske mangfoldig, og du kan gjøre alt fra bilturer til å holde foredrag og jobbmesser! Tjen litt penger nå og ta færre studielån. Det kan være en flott opplevelse å ha etter endt utdanning og bidra til å bygge porteføljen din før du går inn i den virkelige verden. Nettsteder som istockphotos. Nok en gang foregår det mange forskjellige studier som trenger sunne frivillige for å prøve ut forskjellige ting. Dette betyr at du ikke trenger å sparke romkameraten ut av sovesalen for å gi plass til alt varelageret.

  • Bli en DJ Hvis musikk er din greie, og du har spillelister til enhver anledning, bør du vurdere å bli DJ.
  • Upwork er best for frilansjobber på heltid, og Fiverr er best for mikrofrilansjobber.
  • Hvis du har ønsket å gi dine to cent om aktuelle spørsmål og trender, er du en ideell kandidat for å ta undersøkelser!
  • I tillegg vil denne arbeidsopplevelsen være perfekt å legge til en CV og holde seg komfortabel i sovesalen.
  • Du kan hjelpe bedrifter og blogger med å optimalisere innholdet i å komme opp høyere på søk, og hvis du er flink til det, kan du til og med tjene over kr75 i timen.
  • Hver uke blir du kompensert med poeng som kan innløses for kontanter.

Tjen Penger Ved å Lese Og Redigere

Hvis du har råd, vil det å få et profesjonelt kamera hjelpe. Imidlertid kan du faktisk i løpet av denne dagen delta i markedsundersøkelser på nettet gjennom forskjellige apper, slik at du kan gjøre dette komfortabelt hjemmefra og få betalt bare for å gi din mening! Et alternativ i denne kategorien er Lending Club. Du trenger ikke å være hovedfag i informatikk, men du trenger webutviklingskompetanse. Jeg vil introdusere deg noen av de beste måtene for deg å tjene penger på nettet som studenter! Før du kan begynne å tjene penger på YouTube, men du må ha en kanal og ideelt sett noen originale videoer... som du ikke visste det.

Det er mange steder å selge designproduktene dine på nettet, inkludert Society 6, Etsy, Design av Swagbucks se på desktop swagbucks hvor er laptop fyr, Redbubble og Threadless. 99 og du tjener 70% av salget. (Jo bedre informasjonen og desto mer interessant temaet ditt er, jo større er sjansen for at a) folk tar kurset ditt og b) desto mer kan du ta betalt for kurset ditt. Velg bare en av disse banene som er omtalt her, eller gjør noen undersøkelser på egenhånd på andre måter. Å ikke ha en jobb på college er ikke et trist trekk! Breather sysselsetter folk på deltid for å rydde plassene sine i markedene der de opererer.

Gründer Ting

Du bruker bare din egen bil, og når noen i nærheten vil ha deg en tur får du et varsel på telefonen din (forutsatt at du valgte at du var tilgjengelig i appen), du henter dem og slipper dem der de vil og deretter automatisk få betalt. YouTube - Hvis du skal lage videoer, og kan legge ut noen som har en bred spredning, er himmelen grensen for YouTube. Du oppretter bare din egen utleiebutikk og lister opp varer du vil leie. Visste du at du kan selge dine gamle essays til GradeSaver for å tjene litt ekstra penger? Det har aldri vært enklere å tjene penger på blogging. Du må oppfylle kravene til forskningen, uansett hva de er, men å få en av disse spillejobbene er vanligvis bare et spørsmål om å svare på stillingsoppslaget (du vil se dem rundt på campus hele tiden). Hva med en smarttelefon? Hvis du er en artist, er dette en mulighet.

Hvordan Tjene Penger På College!

95 kreves for å være vert for nettstedet ditt. Hvis du har gamle TV-er, selger klær, filmer, elektronikk eller møbler disse på nettet. Vanligvis betales virtuelle veiledere mellom kr13 og kr20 i timen. Toluna er et av de største nettstedene der du kan teste produkter. Studentene kommer ofte i gang med medieredigering ved å tilby tjenester til venner som jobber med multimedieprosjekter. Og når du har etablert noen få glade kunder, vil jungeltelegrafen sannsynligvis begynne å spre seg.

Hvis du vil komme i gang med blogging, sjekk ut vår trinnvise guide for å hjelpe deg med å starte din egen blogg på omtrent 15 minutter. Trenger vi å si mer? Du jobbet hardt for å gjøre all den prosessen, og det kan være en rask måte å tjene litt ekstra penger på. Hvis college er en tid til å vokse og utvide kunnskapen din, kan det å jobbe en online jobb definitivt bidra til å oppnå dette formålet. En klasse gjorde meg selvfølgelig ikke til en profesjonell koder, men det ga meg et godt grunnlag og selvtilliten til å ta på meg de første klientene. Dette kan høres skummelt ut, men ofte innebærer oppgavene du trenger å fullføre bare å fylle ut undersøkelser eller utføre fysiske oppgaver. Du lager artikler du velger, og selger deretter disse artiklene for penger.

Alt du trenger å tjene penger på sovesalen er din tid og en datamaskin, som du allerede har!

Bunnlinjen

Disse kan være gode hvis du bare trenger å tjene litt ekstra penger eller mens du gjør en annen "varm kropp" -jobb som å administrere resepsjonen i en sovesal. De trenger tidligere erfaring med transkripsjon. Hvis du er interessert i video, kan du bruke talentet ditt til å lage en YouTube-kanal. Når det er sagt, tror vi ikke at du nødvendigvis trenger å ha en tradisjonell "jobb" mens du er på campus. Du kan annonsere tjenestene dine på Fiverr, nå ut til Youtubers eller se etter muligheter på nettsteder som Upwork og faktisk. Og ved hjelp av den elektroniske verdenen kan markedsundersøkelsesbedrifter til og med samle inn undersøkelsesinformasjon fra mennesker rundt om i verden. Ta en titt på EasyRoommate for å finne romkamerater. Som en CV-skribent, må du ta hensyn til kundens forespørsler og spesielle forhold.

Frilans Grafisk Design

“Kategoriene er tydelig lagt ut”. Avhengig av undersøkelsessiden du bruker, kan du bli registrert i et poengsystem mot premier som gavekort fra Amazon, eller du kan motta faktiske kontanter. Det var veldig vanskelig å ha dine egne bøker utgitt og tilgjengelig for salg. Penger til studenter kan komme fra mange forskjellige kilder. Deretter begynner du å tjene, avhengig av antall visninger siden din får. Hvis du kan tiltrekke deg nok lesere, kan du tjene penger på nettstedet ved å bruke enten annonser eller tilknyttet markedsføring (hvor et selskap betaler deg i bytte for å anbefale et produkt). Fakta er at studenter med disponibel inntekt ofte klarer å få mye mer ut av collegeopplevelsene sine enn de som ikke har ekstra penger.

Disse studiene er heller ikke begrenset til det medisinske feltet, ettersom fagpersoner i markedsføringsbransjen er avhengige av studier for å finne ut mer om hva du liker og hvilke produkter du vil se mer av. Dette er et frilansmarked der du kan søke på mange forskjellige jobber, inkludert dataregistrering. TAs jobb kan ha vært å hjelpe professoren i løpet av klassen, hjelpe studenter med oppgaver utenom klassen, eller til og med å undervise klassen helt (selv om slike TA-stillinger pleier å være forbeholdt forskere- og doktorgradsstudenter).

Det betyr DEG!

Hvordan Tjene Penger På College Online

Den andre viktige ingrediensen er å være en vanlig YouTuber; som innebærer å samhandle med samfunnet, abonnentene dine, legge igjen videosvar på andre relaterte videoer, bli med i grupper, promotere via sosiale medier, etc. Vel, du kommer til å begynne etter at du har meldt deg på Ibotta! På dette nettstedet kan du få betalt for å dele hva du synes om en rekke emner. I tillegg har disse tjenestene også et mobilformatert nettsted som er veldig enkelt og enkelt å bruke, siden alle spillerne dine kommer til å være en del av generasjonen som er veldig avhengig av smarttelefonene sine.

For små bit med raske kontanter hit og dit uten å måtte bruke for mye energi eller hjernekraft, kan du tenke på å gjøre ting som undersøkelser og små oppgaver. Den beste måten jeg har funnet for å tjene ekstra penger på nettet (eller til og med en heltidsinntekt) er å involvere meg i internettmarkedsføring. Ja, som du sannsynligvis gjettet at du trenger å gjøre en innledende investering. Noen av jobbansvarene dine vil inkludere screening-CV, gjennomføre foreløpige intervjuer, legge ut jobber og til og med forhandle om lønn. Det er her Usertesting kommer inn.

Billige Flybilletter

Ikke verst i cirka 15 minutters arbeid. Bare ta dette GRATIS verkstedet for å vite alt om Flipping. At det er bokstavelig talt millioner av alternativer der ute, men de fleste er ikke veldig givende. TV Or Movie Extra Everyday over hele landet leter TV-serier og filmopptak etter statister for å fylle bakgrunnen på settene sine.

Å bli turistguide på campus er en enkel prosess.

Nettsteder som frilansforfatterjobber. Neste gang du drar til byen, åpner du Shopkick-appen på telefonen din for å starte et oppdrag. Liker du denne artikkelen? Avhengig av din by kan du tjene over kr20/hour alt mens du har 100% kontroll over timeplanen din. Bunnen er at folk akkurat som deg, og jeg er villig til å betale for hjelp til å lære å løse et problem.

Kanskje det ikke høres ut som en morsom tid, men det er heller ikke full tid. De som selger blomster og godbiter? La dem få vite hvilke tjenester du tilbyr (visittkort, merkevarebygging, flygebladdesign osv.) Du har allerede en enorm fordel på markedet fordi du leser blogger hver dag.

Virtuell Veiledning

Hvis du vil spare stort, er ebates et must å prøve! De sier også at å lære noen andre er en fin måte for deg å huske informasjonen du lærer. Folk vil verdsette ansvarlige studenter for å sitte. Det var de kuleste 100 dollar jeg noen gang har laget. Du må også leve i en sovesal, noe som er en ulempe for noen mennesker. De fleste har ikke noe problem med å filme dem, men redigering kan være en enorm smerte og en grunn til at folk aldri begynner. Hvis du jobber i en vitenskapelig stilling, kan dine oppgaver omfatte å utføre eller overvåke eksperimenter, forberede og rengjøre utstyr eller samle inn prøver. Ledere i sosiale medier er med på å bygge merkevarebevissthet ved å kurere innhold, bygge relasjoner med potensielle kunder og drive nye kundeemner.

Og hvis du vil utvide rekkevidden for å tiltrekke flere kunder, kan du sjekke ut noen av de beste alternativene til Etsy, der du kan selge håndlagde ting. I tillegg til skrivearbeid, har jeg også gjort en god del frilansredigering. Dette kan være en flott sommerjobb, selv om du kan gjøre det året rundt forutsatt at det ikke regner eller snør.

Du kan bruke vår omfattende nettstedbyggingsguide for å komme i gang - når du har bygget et nettsted, er det enkelt å legge til en blogg på få sekunder. Å jobbe online betyr mer eller mindre at du lager din egen timeplan. Du kan bruke dette til å tjene penger, belaste en fast sats for gruppekurs eller en timepris for privat coaching. Du må være minst 21 år, bestå en bakgrunnssjekk, jobbe i et metroområde der TaskRabbit opererer og betale en avgift på 20 dollar. Swagbucks betaler deg i gavekort som Amazon, Target, Walmart og til og med PayPal. I følge selskapet kan du tjene opptil kr25 i timen på å levere varer med postkamerater.

Kjør rundt i byen og bli betalt av Uber

Å ha en online tilstedeværelse i form av din egen blogg kan hjelpe deg med å lande høye betalende kunder raskere og tjene som en portefølje for arbeidet ditt. Hvis du skriver flere artikler per semester, kan dette være en liten sideinntekt. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve noe annet. For å starte veiledning på nettet, finn et selskap med krav som samsvarer med din erfaring og fullfører en søknad. Ta gode klassesedler? Kanskje har du et familiemedlem som er villig til å samvise med deg på pantelånet, eller kanskje har du arvet eiendom fra en pårørende. Det finnes en rekke cashback-nettsteder der ute som betaler deg provisjonen de ellers ville ha tjent. Som universitetsstudent kan du ofte finne deg selv fastlåst for kontanter.

Ved å ansette en virtuell assistent kan de unngå å betale ansatt skatt (siden VA ikke er ansatte i virksomhetene de jobber for) og har noen opplevd å administrere deres digitale markedsføringsinnsats. Den gode nyheten er at du generelt har lov til å gjøre leksene dine (eller til og med forfølge en annen sidejobb) så lenge du holder deg våken og hjelper studentene raskt. Det som er enda bedre er at kostnadene for denne tjenesten er veldig minimale ved at den bare koster kr10 per aktiv spiller i uken, og du blir bare belastet hvis spilleren faktisk har en gradert innsats den uken. Alt du trenger å gjøre er å rapportere om kassereren ba om IDen din, og skrive noen få ord om opplevelsen din.

Internships tilfredsstiller ofte faglige krav, noe som sjelden kan sies om bartending eller ventebord. Så et godt alternativ for studenter er å finne noe de kan tjene penger på nettet. Audio kan være vanskelig å skjelne. Det er mange mennesker der ute som trenger nettsteder, vet du. Hvis du er medisinsk eller juridisk student, er transkripsjonsjobb det beste for deg.