Vil du være en millionær med 65? Dette er hvor mye du trenger å spare hver måned

Du sparer pengene slik at du kan investere dem. Men det stopper kanskje ikke der. Husk at en investering bokstavelig talt kan være hva som helst: 2500 dollar per måned vil du være millionær om 17 år og 3 måneder. Eiendom er min favoritt aktivaklasse for å bygge formue.

Oppdag investerende fagpersoner i ditt område. Når du kommer hjem i kveld, hva er planene dine? Selv om det tar år eller tiår, er prosessen virkelig så enkel. Hvis du for eksempel sa at 40 000 dollar per år ville være nok til å leve av, ville kr40 000 x 25 = 1 000 000 dollar være bra.

Mens tallene i diagrammet nedenfor ikke er nøyaktige (for enkelhets skyld tar den ikke hensyn til effekten av skatter, og 12% er en høy avkastning), illustrerer det at en forpliktelse til å spare - til og med noen få dollar om dagen - kan utgjøre en enorm forskjell i det lange løp.

Du kan ikke si at de har mye penger, bortsett fra når du kommer til huset deres. Å få jobb på Wall Street var som å vinne i lotto for et barn som kom ut av en offentlig skole som ikke var mål. Ikke bare blir inntektene på kontoen utsatt for skatt, men et enkelt bidrag på 6% kan bidra til å redusere skatteregningen hvis bidragene blir gitt før skatt, ettersom bidrag før skatt er ekskludert fra bruttoinntekten for inntektsskatteformål. Vil du handle 60 minutter for å tjene 224,66 dollar per dag? Uansett om det betyr å tilbringe dagene dine i hagen din eller reise verden rundt for å besøke alle destinasjonene dine med bøtte-listen, vil alle pensjonister trenge det samme: FTSE-aksjen som representerer bare det britiske aksjemarkedet, har levert litt mindre med 9% per år, men dette er fremdeles veldig attraktivt. MEN TRENGER DU EN MILLION?

Som du sikkert kan fortelle, kan hver og en av disse beslutningene påvirke hvor mye du bruker.

Relaterte Kalkulatorer

Det vil bety at en saldo på 1 million dollar ville generert kr40 000 i inntekt i året. I stedet følger millionærer spesifikke atferdsmønstre som resulterer i regelmessig vekst av egenkapital og sparing: Det er resultatet av nøye planlegging og vedvarende utførelse. På baksiden er det de som tjener kr50 000 per år og som har prioritert å spare kr2019 per måned. Her er hvor mye du trenger å legge bort, avhengig av beløpet du allerede har investert.

Basert på estimater som bruker 4% -regelen, kan du trekke rundt 40 000 dollar hvert år fra den saldoen. Du kan også investere pengene dine i aksjemarkedet ved å bruke en online megler som Robinhood eller E-Trade. De fleste av de selvlagde rike jeg kjenner, bærer alltid en bok selv om de er på ferie.